mesaj tekrarı.....
aynen canım zaten beslenme alışkanlığımızı değiştirmediğimiz sürece kilo versek bile 6 ay sonra geri alırız.en güzeli bu şekilde.hayatımızda uzun süreli yapamayacağımız şeyleri diyetimize dahil etmemeliyiz.ben de böyle düşünüyorum
Kesinlikle bunun hastalığı var, hamileliği var, ve her geçen gün yaşlar ilerliyor
Ben neden bi ajda pekkan olamicakmışım ki
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım.akşam yine gelicem menülerimi de yazarım.
canım çok özür dilerim fakat 50 kilo çok az değilmi senin boyunda birine??ben de 1.68im fakat 60ın altına düşünce çok sağlıksız bir görüntüm oluyor.evet yaşın çok genç ama 50 kilo çok az tatlım.beni yanlış anlama sakın eğer kendini o kiloda mutlu hissedeceksen tabiki ver
tatlım 5 günde 2 kilo :26:
umarım su kaybı yada kas kaybı değildir :26:
Ben yemek yemeyi seviyorum ya boğazım açık kalsın, kontollü olmayı istiyorum sadece
kuzu bende co yemek yıyen bı ınsnaım amma su 5 gundur ınankı 6 dan sonra bırsey yemıorum en fazla yogurt yada elma alısverıse cıkdım mutfak ıcın kı ben abur cubur reyonuna ılk dalarım esım bıle sasırdı kızm ıle kendıelrı gtı onu alın bunu almayın dedım ıkı poset dolusu alırdım normade abur cuburu sımdık kucuk poset anck dolu
İşte bunu başarabiliyorsan artık şişman değilsindir
Bende bugün alışveriş mağazasına gidip kalpli kek kalıbı alıcam sevdiceğim gelince ona kalpli kekler yapcam
Kendime de bi bitter ısmarlama planım var ama zannetmiyorum yapabileceğimi
sabah kahvaltısını okadr guzle yapıorumkı artık beyaz ekmek sokmuyorum eve kendıme kepeklı ekmek esıme cavdar aldım D: bı dılım kepeklı ekmekı boluorum ıkıye az sarale surum 8 zeytın peynır kasar salam allah ne verdıyse bol salatalık domates bı haslanmıs yumurtakoc abı bardak sekersız cay mıdeye ındıor ama artık mıd eufaldı galıbakı 5 gund ene ufalcaksa fazla yıyemıorum kahvaltıda yarıda kesıorum ogle bu saatlerde kan sekerım dusmeısn dıye ıkram yedım meyve suyu ıle kı oda su cogalan meyve sularındna tasız tuzsuz yapıorum bırazdanda bı kase corba ıcerım o bana aksam 6 ya kadr yeter sonra bı guzle yemek yerım bıttı benım yeme faslım gun ıcınde kendımı bend edondurm aıle odullendıroum bıtanecık kek kalıbı demsıken gel ben verım sna abend eemvayı cesıt var ben pasta yapmasını cok seven bırısı olarak yapıyorum evd earkadsların dogum gununde
Kesinlikle, ekmek başta olmak üzere içinde beyaz un barındıran herşeye hayır
aayy bende çok hevesliyim bu konuda çok güzel pastalar yapabilmek istiyorum...
hehe bana takıl hayatını yasa dur yaptım pastadan bı tane koyım sana
yaa kalpli kalıplar için hangi kek i önerirsin :26:
Kııızzzz sen mi yaptın bunuuuuuuuuuuuuuuu
süper bu yaaabu yenir mi yaa kıyamam ben bunaaaaaaaaaaa
hay maşallah
haha arkadasım gıbı konsudun ona yapmsıdım o ılk hazır sandı ustund ekurdala olunca deıdm ben yaptım kanıtıda var kameraya cekmsıdımkıyamm ben bunu yemeye demsıdı
GEÇEN HAFTA
Eki Görüntüle 406666
BU HAFTA
Eki Görüntüle 406667
Başlangıç kilo: 89
Geçen hafta: 83.4
Bu hafta: 81
Giden : 2.4 KG
Toplamda verilen kilo: 8 kg :119:
Hedef: Şimdilik 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?