wayyyyyyyyyyyyyyyy wauwwwwwwwwwwwwtebrikler kuzum devammmm
nora bı kase dondurma keyfı yapıorum gelberaber yaplım ama su ortası delık kasık ıle gel
Evde buzlukta ballı yoğurtum var bebeğim
Kız bi fikir ver bana yaa, ben sevdiceğe kalpli kekler yapcam, üstüne böyle değişik ne önerirsin, benim aklıma damla çikolata geldi ama kek zaten kakolu olcak peeff
ustune mevsım meyvesı onerıımyanı soyle butun cılek koy ortaya bır adet etrafına bı sıra kıvı bı sıra muz bı sıra ananas dızebılırısn sık duru ama yok meyve kulanmk ıstemıorum dersen krema torbasına krem santıyı koy kremayı sık sık bırak yukarı dogru şık duru ustunede hafıf hındıstan cevızı serpebılrıısn
slm arkadaşlar.sbahki menümü yazmıştım diğerlerini de yazayım
Öğle:kepekli makarna(domates ve biber soslu)yağsız az tuzlu
1 bardak ayran
Ara :1 elma,yeşil çay
Akşam:1 haşalmış göğüs
cacık bol dereotlu
5 kaşık pilav
Gece:ara öğün yapmadım.2.5 lt suyumu da içtim.şu haftayı bir atlatsaydım,canım tatlı çekmeye başladı bile
ama ama ama kayfee hani metabolismayı hıslandırırmışştıı hani yağ yakımını sağlarmıştııı hani hani birçok termajenik yağ yakıcının içinde bulunurmuştuuu yaaa noolceeekk ben çokk içiyom kahvede içmesem dubamsı bişi olurmuştum herhalde
ama benim bünye kaldırıyor tabisi yani çarpıntı yada uykusuzluk olmuo ama kasları yoruyo sanırım sporyaparken çook çabuuk pes ediyorum
Akşam akşam ne pilavı lan
Hemde 5 kaşık, yasak arkadaşım yasaaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?