Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

kız bu konu baskaymıs hahhahahaha
ama güzel olmus seni burdan takip ederim tatlım

Son düzenleme:
Kızlar eveet 1 cuma daha bitti, haftayaya kadar tartılmak yok, ve en baştan devam

Çok enerjikim , umarım öyle devam eder

nora bı kase dondurma keyfı yapıorum gel beraber yaplım ama su ortası delık kasık ıle gel

Evde buzlukta ballı yoğurtum var bebeğim

Kız bi fikir ver bana yaa, ben sevdiceğe kalpli kekler yapcam, üstüne böyle değişik ne önerirsin, benim aklıma damla çikolata geldi ama kek zaten kakolu olcak peeff

Evde buzlukta ballı yoğurtum var bebeğim

Kız bi fikir ver bana yaa, ben sevdiceğe kalpli kekler yapcam, üstüne böyle değişik ne önerirsin, benim aklıma damla çikolata geldi ama kek zaten kakolu olcak peeff

ustune mevsım meyvesı onerıım yanı soyle butun cılek koy ortaya bır adet etrafına bı sıra kıvı bı sıra muz bı sıra ananas dızebılırısn sık duru ama yok meyve kulanmk ıstemıorum dersen krema torbasına krem santıyı koy kremayı sık sık bırak yukarı dogru şık duru ustunede hafıf hındıstan cevızı serpebılrıısn

Len minnacık keklere bu kadar meyveyi nasıl yerleştircem

Krema sıkarak harflerle seni seviyorum yazabilirim keklere ama

Harflerin yanına da çilek parçası koyarım1 tane

Ben kaçtım bebekler bugünde bir aksilik olmadı çok şükür bakalım yarın ne yapcaz

slm arkadaşlar.sbahki menümü yazmıştım diğerlerini de yazayım
Öğle:kepekli makarna(domates ve biber soslu)yağsız az tuzlu
1 bardak ayran
Ara :1 elma,yeşil çay
Akşam:1 haşalmış göğüs
cacık bol dereotlu
5 kaşık pilav
Gece:ara öğün yapmadım.2.5 lt suyumu da içtim.şu haftayı bir atlatsaydım,canım tatlı çekmeye başladı bile

Akşam akşam ne pilavı lan

Hemde 5 kaşık, yasak arkadaşım yasaaaak

Gud morning millet ben dünde kaçamaksız bitirdim seviyorum kendimi yaa

aynada yanağımı sıktım sabah afferin len saaa diye

Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
1 kk yörsan light beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 tutam maydanoz

Ara:

10 beyaz leblebi
1 ıhlamur

Öğlen:

Tavuk sote
1 kase salata
1 bardak zero

Ara:

Yarım ayva
1 maydanoz suyu

Akşam:

1 sade kahve
4 yk yoğurt
4 yk nesfit

Toplamda: 1 saat yürüyüş, 120 mekik, 2 lt su

KAHVALTI HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ..

Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltı hakkında dikkat etmeniz gerekenler :

1. Kahvaltıyı Atlamayın :
Kahvaltı, uykudayken yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmayı sağlar. Sadece bu da değil, kahvaltı sağlıklı kilo vermek için de önemli bir yere sahiptir. Yani öğlene kadar beklemek yok ! Sabah erkenden sağlıklı, besleyici bir kahvaltı yapın, enerjiniz yüksek, beyniniz aktif olsun.

2. Kahvaltıyı Geciktirmeyin :
Kahvaltı için en uygun zaman uyandıktan hemen sonra 1 saat içerisindedir. Bu yüzden kahvaltınızı ertelemeyin.

3. Lif ve Proteini Unutmayın :
Lif ve protein bakımından zengin bir kahvaltı sizi uzun süre tok tutar. Şekerli gıdalar ise tam tersine daha çabuk acıkmanıza neden olur. Lifli, yağsız protein kaynaklarından oluşan bir kahvaltı tercih edin.

4. Kafeini Abartmayın :
Günde bir fincan kahvenin kanıtlanmış bir çok faydası var ama aşırıya kaçmamak gerekir. Günde bir ya da iki fincanla sınırlandırın. Eğer kahvaltıda iki fincan çay ya da kahve içiyorsanız, ikinci fincanınızda antioksidan kaynağı olan yeşil çayı tercih edin.

ama ama ama kayfee hani metabolismayı hıslandırırmışştıı hani yağ yakımını sağlarmıştııı hani hani birçok termajenik yağ yakıcının içinde bulunurmuştuuu yaaa noolceeekk ben çokk içiyom kahvede içmesem dubamsı bişi olurmuştum herhalde

ama benim bünye kaldırıyor tabisi yani çarpıntı yada uykusuzluk olmuo ama kasları yoruyo sanırım sporyaparken çook çabuuk pes ediyorum

Tatlım dünyanın en faydalı besininin bile fazlası zarar

Akşam akşam ne pilavı lan

Hemde 5 kaşık, yasak arkadaşım yasaaaak

ben annemin yaptığı bir diyet vardı şeker diyeti onun gibi diyet yapıyorum.ayrıca ekmek olmadığı için pilav yememde bir sakınca yok.kilom şu anda fazla olduğu için bunları tüketebilirim fakat 79dan sonra tabiki o 5 kaşık 2 kaşığa düşecek

Günaydın kızlar ve günlüğüm

Regl modundayım, sabah sıcak torbasına sarılıp yatmanın hayaliyle uzandım şöyle bi 10 dk sonra kalkıp işe geldim

Çok sancım var ve ağrı kesiciyi evde unutmuşum

Haftasonu çok tatlı krizlerim oldu ve 2 parça bitter ile atlattım durumu, bol bol spor yaptım..

Bu hafta da akşamları twiste başlıyorum düzenli...

Umarım bu hafta 70leri görürüm

Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
2
kk beyaz peynir
1 dilm kaşar
1 domates
1 bardak yeşil çay

Ara:

5 badem
1 ıhlamur

Öğlen:

4 yk bezelye
2 yk yoğurt
1 bardak zero

Ara:

1 elma

Akşam:

3 yk nesfit
3 yk yoğurt
1 maydanoz suyu

Toplamda: 2 lt su, 1 saat yürüyüş , yarım saat twist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…