Daha evlenmeden önce eşim o kadar çok kardeşi ve eltisinden bahsederdi ki.... Ve evlendikten sonra evliliğimizin ortasında o kadar çok elti lafı geçti ki kavgalarımızın sebebi oldu çoğu kez... Çok geçmedi geçen sene eltimle olan tartışmadan sonra ne ben onunla ne de elti benimle görüşmüyoruz...Aradan bir seneye yakın zaman geçti sular duruldu...
Bu evlilik için pes etmeyi çok düşündüm zira ne ailesi ne kardeşi ve eltisi yüzünden ettiğimiz kavgalar o kadar çok yaraladı ki ilişkimizi...Ayrıca eşimin çoğu zaman umursamaz tavırları....Evin geçimini zerre kadar düşünmemesi, aldığım maaş onun aldığı maaşın iki katı....Fakat sadece sevgi görmek istedim ben...Evlenirken ailesinden zerre yardım görmedik...Her şeyi birlikte yaptık. daha doğrusu en çok da ben....
:2:Neyse asıl mevzuya geçeyim hamile kaldığımı öğrendikten sonra ayrılma sözcüğünü rafa kaldırdım... Sorunlarımızı da rafa....Dün internetten bir ödeme yapmam gerekti benim kartımın limiti yetmedi, eşimi aradım söyledim durumu...O da benim kartımı kullan dedi...Kartın internet şifresini yazıyorum söylediği şifre eltimin adı ve doğum yılı, bir de ekrana baktım ekranda kullanıcı adı eltimin adı ve doğum yılı...Tabi şok oluyorum... Bunu sorduğumda da cevap şu: Ben iki yıl önce yapmıştım bu şifreyi... Benim internet şifrem kocamın adı ve doğum yılı....
Şimdi bütün bu olandan sonra soruyorum size ben salak bir enayi miyim yoksa kötü düşünceli kadın mı? Bu normal kabul edilebilecek bir şey mi? Artık kocamın anormalliklerinden normallerimi şaşırmaya başladım...
Şu anda ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırmış bir haldeyim....
Hadi diyelim ki aralarında ilişki yok ...ama eşimin en iyi masum düşünce ile bile gönlü yengesindeydi...İşte bunu bile bile insan nasıl aynı çatı altında devam edebilir.... Bebeğimin doğmasına da çok az bir zaman kaldı... Maddi durumum bana ve çocuğuma yeter..Çocuğuma bakabilirim...Zaten bu adama da ben bakıyordum ya...en azından mide bulantılarıyla devam etmem hayatıma... kafam allak bullak
canım benim ben de hamileyken cidden sorunlar yaşadım. ama şuan için durulduk. fakat böyle bir durumda yerinde olsam kararımın arkasında dururum.
ne demek eltin seni aranızı bozmakla tehdit etmesi.? ne demek eşinin şifresinin eltinin ismi ve doğum günü olması? canım bunlar normal değil.
üstelik eve de baktığı yokmuş. hiiççç canını sıkma. sen evladına daha da iyi bakarsın. kafan rahat olur. bir işin bir çocuğun derdi olur. yeter artar bile. ailenle aran nasıl bilmiyorum. ama arkanda olursa ballı kaymak olur. olmazlarsa da yine boş ver. bir insan anne olduysa inan dünyaları karşısına alabilecek güçtedir. rabbim bunu biz annelere ödül olarak vermiş resmen.
bırak gitsin canım. ben burada kimseye kolay kolay boşan demem ama maalesef bu konuya nerden baksan can sıkıcı. bebeğe de sana da yazık olmasın.
Keşke ailemde arkamda dursa...Bekle sabret diyorlar...Ama nasıl sabredilir nasıl devam edilir bu evliliğe...
Ayyyy tövbeler tövbesi Yarabbim !!
Şoklar içerisindeyim, millet kendi karısının doğum tarihini unutur, adam yengesinin doğum tarihini şifre yapmış bi de
İnsanın aklına nasıl gelir ki şifre koyarken dur yengemin adını, doğum tarihini koyayım diye.
Şifrenin öyle olduğunu bile bile sana vermesi de garip.
Telde konuşmalarına da anlam veremedim, arandığında hal hatır sorarsın kardeşinden isteyip, biter gider. Ayrıca sürekli ikili konuşup durmak da nedir sürekli.
Olayda farklı bir şey mi var acaba başka pencereden bakmaya çalışıyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyo.
banka şifreleri ayda bir yenilenir arkadaşlar en azından benim maaş aldığım iki bankada da 30 günde bir şifreyi değiştiriyor sistem önceki şifreleri de kullanamıyorsun
Kaynın saf mı ?
Ya görmüyor ya da elti çok iyi saklıyor bilemiyorum ....fakat benim eşim o kadar pot kırdı ki artık anlamamak için salak olmak lazım
kart internet şifresi ve kullanıcı adı...hani para çekilmesi için konulan sistem var ya...Bende çok iyi anlamam işin açıkcası eşimin sayesinde öğrendim...
Siz internet bankacılığına mı girdiniz eşinizin.?
Yoksa kredi kartı bilgileriyle direk alışveriş mi yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?