Normal olan hangisi?

ben olsam kaynımı yanıma alır şifreyi girerdim bakalım o ne düşünnecek bırak şerefsizi gitsin çocuğun için böyle bir babayla büyümek en büyük kaybı olur.tükür o haysiyetsizin yüzüne ki cesedin çiğnenirken ruhun kurtulsunnn

çok aferdersiniz ama OHA!
yangına körükle de gitmek istemem ama böyle bir şey hiç iyi niyetli düşünülecek bir şey değil.
bu ne ya?
işin ilginci ortaya çıkacağını bile bile neden size şifreyi söyledi?

Tam aklımdan geçiriyordu vallaha. Öyle bi dizi başladı ya Fox'ta.
Kocamın Ailesi diye adam aslında tam ideal ne elti ne görüöce ne kv.
Oh miss

Allahım sen koru yarabbim... arkadaşım hic ama hic normal degil.. yani 1234 yapsin yinede oyle şifre olmaz. Eşinin yengesine karşı bi ilgisi falan var geralde. Alllah yardimcin olsunnn

esınız sıfreyı degıstırmedıyse kontrol edın soyleyın kaynınıza maasınızda varmıs boyle haysıyetsızlıgı bence cekmeyın..... bu kadarına da pes yengesıne asık bı koca galıbası yok bu ısın alelen ortada

Ben konuda tam anlayamadım, Banka gırıs bılgılerı elınızdeyse bence dokumlerıne bakın.. Para transferlerine, Kredi kart dökümlerine, Operatörden telefon gorusmelerı kontrol edın.. Sonra bı avukatla gorusun ve bunla ılgılı delil niteliğinde ne toplayıp mahkemeye sunabılecegınızı ogrenın bence.. Sonuca ulaşmak ıcın uyandırmayın bence bır sure..

Ayyyy tövbeler tövbesi Yarabbim !!
Şoklar içerisindeyim, millet kendi karısının doğum tarihini unutur, adam yengesinin doğum tarihini şifre yapmış bi de
İnsanın aklına nasıl gelir ki şifre koyarken dur yengemin adını, doğum tarihini koyayım diye.
Şifrenin öyle olduğunu bile bile sana vermesi de garip.
Telde konuşmalarına da anlam veremedim, arandığında hal hatır sorarsın kardeşinden isteyip, biter gider. Ayrıca sürekli ikili konuşup durmak da nedir sürekli.
Olayda farklı bir şey mi var acaba başka pencereden bakmaya çalışıyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyo.

Bu durumdan kaynınızın haberi var mı acaba?

İyimser olmaya calisiyorum belki soyle olmustur, belki boyle olmustur. Sifre belirlerken yanindaymis girgir olsun diye yapmistir falan filan da yok olmuyo.
Allah'ım kullarin çıldırdı,asagida durumlar hic iyi degil.
Biz küçükken kavimler helak edilirdi. Artik o da yok.

konuya çok iyimser yaklaşmaya çalıştım.ama olmadı. bu hiç normal bişey değil çünkü

Bu ne samimiyet deseydin insan karisin8n kocasının doğum gününü bilmiyor ne alaka yani 2 yil once koymasi degistirmek hic mi akkina gelmemiş banada hic normal gelmedi bakalim altından ne çıkacak cok masumca birşey degil bu acik ve net..

2 yıl önce siz tanışmıomudunuzz?insanın içine şüphe düşürüyo gerçekten,bence hiç sesinizi çıkartmadan takibe alın kocanızı.. bide kartt kocanızamı ait yoksa eltinizemi orasıda muamma....

Son düzenleme:
2 yıl önce koysa bile kardeşinin sevgilisi sonradan karısı olan kişiye ...cıks nerden tutsa elinde kalıyor yine olmuyor...yaprak dökümü vakası gördüm ben burda...

Genelde böyle konulara sinirlenirim.
Konu sahibinin kıskanç olduğunu düşünürüm ,ama bu normal değil be.
Yani ne alaka:26::26::26:
Hayatım boyunca benim şifrelerim hep en sevdiğim insanlarla alakalı olmuştur.
Çocuklarım,babam veya eşim,yenge nerden çıkmış arkadaş:26::26:
Yeğeni olabilirdi bak,ama yenge olmaz.
Birkere çoğu insan yengesinin doğumgününü ezberinde tutmaz bile,değilki şifre yapsın.
İlişkileri olmadığını düşünsek bile bu adam platonikte olsa o yengeye ya aşık,yada bir zamanlar aşıktı.

Şuanda hamileliğinizi etkileyecek birşey yapmayın.
Önce sağlıkla bebişinizi doğurun,sonrasında düşünürsünüz boşanmayı falan.
Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

İlk okuduğumda bir erkek yazdı sandım
sizin eltiniz eşinizin eltisi değil yengesi olur
dünyada hiç şifre yapacak isim yokmuymuş gitmiş yengesinin adını doğum yılını yapmış aradan yıllar geçmiş değiştirmemiş
hiç normal bir durum değil ne yazık ki benimde aklıma gelen aralarında bir ilişki olduğu

banka şifreleri ayda bir yenilenir arkadaşlar en azından benim maaş aldığım iki bankada da 30 günde bir şifreyi değiştiriyor sistem önceki şifreleri de kullanamıyorsun

eltim falan yok ama eniştem var düşünüyorum,doğumgününü biilirim kutlarım ama kartıma şifre de yapmak aklımın ucundan geçmez..kesin anormal bir durum var ortada..
bence telefon dökmü iyi fikir..ayrıntılı fatura isteyin ya da telefonuna bakın bişeyler çıkar mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…