- 16 Haziran 2011
- 15.912
- 69.160
- 798
Adama sordunuz mu ? "Hayallerim için evde oturup, ders çalışacağım; sen de beni belirsiz bir süre maddi - manevi destekleyeceksin vb" dediniz mi ?Rızası olmasa evlenmezdi diye düşünüyorum başından beri biliyordu neleri kovaladığımı.
Kenara para attığını nereden çıkardığınızı sorabilir miyim acaba?Adama sordunuz mu ? "Hayallerim için evde oturup, ders çalışacağım; sen de beni belirsiz bir süre maddi - manevi destekleyeceksin vb" dediniz mi ?
Muhtemelen daha senesi bile dolmayan evliliğinizde, adam şimdiden kenara para atmaya başlamış.
Yok canım tutturamadinÇalışmayan kadınlar onursuz mudur Piraye hanım?
Bir de ben zedeleyeyim öyle oturduğum yerden mi dediniz siz de?Yok canım tutturamadin, çalismadigi için kocasının ekonomik şiddet uyguladığı kadınlarin onuru zedelenir diyorum
O 5 bin TL nin kardeşine harçlık olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten ?Kenara para attığını nereden çıkardığınızı sorabilir miyim acaba?
Eşimin geliri 100knın üstünde kenara 5k koyduğunu mu sanıyorsunuz gerçekten?O 5 bin TL nin kardeşine harçlık olduğunu mu düşünüyorsunuz gerçekten ?
Ben niye senin kötülüğünu isteyeyim? Bak bana çat çat cevap da veriyorsun ama yilmiyorum, ağzina lafı tikayip sana ne, senin yüzünden kavga ediyoruz demiyorum, pisirdigin yemeği, utuledigin gömleği giymiyorum, koynuna girmiyorum....Amacım ne sence? Çikarim ne?Bir de ben zedeleyeyim öyle oturduğum yerden mi dediniz siz de?
Esinizin kenara para koyup koymadığını ya da ne kadar koyduğunu siz biliyor musunuz?Eşimin geliri 100knın üstünde kenara 5k koyduğunu mu sanıyorsunuz gerçekten?
Tahin helva gidip konuşacağım birazdan güncellerim.Esinizin kenara para koyup koymadığını ya da ne kadar koyduğunu siz biliyor musunuz?
Konuyu sizin calismamaniza getirmeye gerek yok ama eşinize aylardır neden böyle yapıyorsun diye sormadığıniz ve sanırım her türlü sormayacaginiz konuya yapilan yorumlarin size ne katkısı olacak cidden merak ettim.
Esiniz 100 k üzerinde maaş alıp da yemeğe çıkmıyorsunuz buradaki asıl sorun para da değil yani. Sizin yaşam şekliniz, ilişkinizde alakalı.
Eşinize kardeşine verdiği parayla ilgili herhangi bir şey söyleyemecekseniz en azından deterjan, dışarıda yenen yemek hesabını yapmayın kendi kendinize.
Adamın geliri 100 bin TL'nin üzerindeyse ve kendisine ait evi, arabası varsa; kullandığınız sıvı sabuna zam geldi diye sabunu niye daha ucuzuyla değiştirdiniz o zaman ?Eşimin geliri 100knın üstünde kenara 5k koyduğunu mu sanıyorsunuz gerçekten?
Araba borcu ödüyor şu an. Onun için galiba biraz. Ama haliyle benim de kardeşe yapılan yardım gözüme batmaya başladı iyiden iyiye.Adamın geliri 100 bin TL'nin üzerindeyse ve kendisine ait evi, arabası varsa; kullandığınız sıvı sabuna zam geldi diye sabunu niye daha ucuzuyla değiştirdiniz o zaman ?
Şu yazdıklarınız gerçekse konunuz çok daha üzücü. Adamın muhtemelen sizin için harcadığı her kuruşta gözü kalıyor demektir. Birisinin bir şeyde gözü kalıyorsa da onu kullanana hayrı olmaz.
Bu saatte mi konuşacaksınız ? Sizce gece 1 de tartışılacak bir konu mu bu ? Sesler yükselirse, konu komşuyu da rahatsız edeceksiniz.Tahin helva gidip konuşacağım birazdan güncellerim.
Bu saatin konusu değil bence bu ama siz bilirsiniz.Tahin helva gidip konuşacağım birazdan güncellerim.
Peki bu düşünceniz konusunda aksiyon aldınız mı? ALES, YDS?Çocuğumuz yok 1 olacak daha evleneli. Onların da çocuğu yok. Çalışma imkanım elbette var. Ama farklı planlarım olduğu için beklemedeyim şu an. Lisansüstü falan düşünüyorum.
Muhteşem kendine yatırım planı KPSS de olabilir.Peki bu düşünceniz konusunda aksiyon aldınız mı? ALES, YDS?
Yok ya, onu genelde ikinci çocuktan sonra planlamaya başlıyor bu profil, şu anda hamile kalana kadar idare edecek kadar bir tezsiz yüksek lisans veya sertifika programı kovalıyor gibi geldi bana ama onlar da paralı genelde, bu adamla o iş nasıl olacak diye sormaya da korkuyorumMuhteşem kendine yatırım planı KPSS de olabilir.
Piraye hanım haddinizi aşıyorsunuz, haddinizi bildirtmeyin bana. Defolup gidin konumdan. İyilik mi amacınız yoksa insanı yermek mi bilemiyorum. Çocuk düşünmüyorum çok merak ettiyseniz. Burada dalga geçebileceğiniz bir insan yok. Küçük görebileceğiniz de. Ananız babanız taşralı belli ki siz de ne oldum delisi olmuşsunuz. Bu sebeple defolup gitmenizi rica ediyorum.Yok ya, onu genelde ikinci çocuktan sonra planlamaya başlıyor bu profil, şu anda hamile kalana kadar idare edecek kadar bir tezsiz yüksek lisans veya sertifika programı kovalıyor gibi geldi bana ama onlar da paralı genelde, bu adamla o iş nasıl olacak diye sormaya da korkuyorum
Aylardır kıvranıp duracaginiza eşinize gostersenize şu "gerçek" yüzünüzü? Sadece burda bize mı açılıyor aile terbiyesi akan bu bayramlık ağzınız?Piraye hanım haddinizi aşıyorsunuz, haddinizi bildirtmeyin bana. Defolup gidin konumdan. İyilik mi amacınız yoksa insanı yermek mi bilemiyorum. Çocuk düşünmüyorum çok merak ettiyseniz. Burada dalga geçebileceğiniz bir insan yok. Küçük görebileceğiniz de. Ananız babanız taşralı belli ki siz de ne oldum delisi olmuşsunuz. Bu sebeple defolup gitmenizi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?