ntd li bebeği olanlar

canım sağol Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..senin occulta en hafifi..üzülmemek elde değil cnm aklımdan çıkmıyor artık eşim paranoyak oldun diyor işimi gücümü bırakıp sürekli internette araştırıyorum..okuduğum şeyleri tekrar tekrar okuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çok zor..tekrar bir bebeğimin olmasını istiyorum bwelki birazcık olsun acım onunla diner..ama asla ilkimi unutamam o benim meleğim inş. bekliyordur beni...ve ikinci bebekleri sağlıklı olan birçok kişi var ama tekrarlama riskide var biz tedbirimizi alıyoruz gerisi Allahımın takdiri..inş. tekrar evlat acısı yaşamayız...

senın adına cok sevındım canım..bende her doktora gıttığımde yureğim ağıma gelırdı.cok şukurkı o gunlerı atlattım.işh sağlıklı bır şekılde bebeğını kucağına alırsın.

canım ben tam anlamadım.şuanda hamılesın ve bebeğın en hafıf spina bifida mı ?

gebeliği sonlandırmak gerçekten çok çok çok zor bir süreç 2 kere sonlandırıldı benim çok iyi biliyorum o acıyı, güçlü olmaya çalışın eşinize sarılın en büyük destekçiniz yine eşiniz oluyor, bebeğim olduktan sonra giden meleklerim hala canımı çok acıtır bu acı hiç bir zaman yok olmuyor heralde

bende çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti cuma günü 3 lü tarama sonuçlarında afp 5,98 değerinde dr. lar oldukça yüksek buluyor açık spina bfida riski çok yüksekmiş ilk gebeliğim 5 haziranda ayrıntılı ultrasona randevum var çok korkuyorum ilk kez duyuyorum böyle bişeyi bebişime ii bakamadımmı diyorum çok kızıyorum kendime Allah ın takdirimiydi bilemiyorum içim çok acıyo adeta dünya başıma yıkıldı 18+5 haftalık hamileyim rabbim hiçbir anneyi evlatlarıyla sevdikleriyle sınamasın inşallah çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…