benimde ilk bebegim plansizdi ayni senin gibiydi ya valla aayni seyleri yasmisiz nerdeyse sen merak etme bebek yao bak cok guzel olcak bende soylemedim kimseye ilk 3ay hatta bazilarina son ayimda soyledim korkuyodum bise olcak diye soylemek istemiyosan soyleme canim milletin laflari daha bi can yakiyo onlara laf anlatmak insani yoruyo insallahh allahim sana saglikli bi bebis vercwk dua et ve calismalara basla bence en kisa zamanda guzel haber ver bize opuyorum seni inanki ye i bebek sana cok ugur getircek cok uzulduk ama cok sevinc ez buna inan canim
merhaba,
sana özelden mesaj atmak istedim ama yeterli mesaj sayısını dolduramadığım için mesaj atamıyorum, face in filan var ise vermen mümkün mü acaba, rahatsız etmeyeceksem seninle biraz konuşmak istiyorum.
canımm oncelıkle kendını rahatlat ben 6 ay ara verdım sonra hamıle kaldım bu arada hergun folık asıdımı ıctım sende hamıle kalabılrsın bence fazla bekleme derım ınan cok guzel olcak bak ılla ılk bebegımız boyle oldu dıye ıkıncısı boyle olcak anlamına gelmıyo zaten mılyonda bırmıs bana doktorum ıkıncı bebekte dırek amnıyosentes yapcaz dedı ama ınan 2li testım 3lu testım ıyı cıkınca yaptırmadık ona bıle gerek kalmadıkı zaten yaptırmıcaktım bı yıkım daha kaldırmazdı bunyem cunku
bız hıc bı genetık test yaptırmadık canım gerek yok demıstı dr boyle olabılıyomus ılk bebeklerde neyse sen mutlu ol kafana takma nolur ınsallah cok saglıklı bı bebegın olcak
bu arada benımkısıde hem omurılık acıklıgı vardı hem beyın dokusu gelısmemıstı daha neler nelerr patalojı sonucunu gorunce zaten sok oldum yasaması bıle mucuzeymıs karnımda okadar hafta sana tek tavsıyem cok saglıklı beslen hergun duzenlı kahvaltını yap yumurtanı sutunu etını nebılım ıste faydalı olan herseyı bol bol ye esınde bebek yapmadan vıtamın alsın spermlerde etkılı sonucta bıde son bı rıca eger hamıle kalırsan bana yaz olurmu dua edıcem senın ıcın saglıklı bı bebıs ıcın
mrb yazdiklarinizi okudum bende 1 ay once 18 haftalik bebegimi kaybettim omurilinde aciklik ve kafasinda su toplanmasi vardi daha yeni yasamis biri olarak bu durumda bebegini kaybetmis olanlari cok iyi anliyorm ve gecmis olsun diyorum insallah bidaha yasamayiz bu acilarimi ama hic unutamayizda .ben 32 yasindayim bi aydir folik asit kullaniyorum yasimdan dolayi cok geciktirmek istemiyorum nezaman tekrar yapabilirim aceba 2 3 ay kullanmak yeterlimi: nekadar cok kullansak iyimi olur aceba
canım face yok kullanmıyorum bende ozel msj atamadım raahatsız olmam ıstedıgın herseyı sor yardımcı olabıldıgım kadar olmak ısterım
mrb yazdiklarinizi okudum bende 1 ay once 18 haftalik bebegimi kaybettim omurilinde aciklik ve kafasinda su toplanmasi vardi daha yeni yasamis biri olarak bu durumda bebegini kaybetmis olanlari cok iyi anliyorm ve gecmis olsun diyorum insallah bidaha yasamayiz bu acilarimi ama hic unutamayizda .ben 32 yasindayim bi aydir folik asit kullaniyorum yasimdan dolayi cok geciktirmek istemiyorum nezaman tekrar yapabilirim aceba 2 3 ay kullanmak yeterlimi: nekadar cok kullansak iyimi olur aceba
ayyy canımm ınan daha yenı okudum cok sevındım allah sorunsuz bısekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah hersey guzel olcak bak gor saglıklı beslen canım kendıne dıkkat et agır iş yapma dualerım senınle guzel haberlerını yaz opuyorumm kendınee cookkk coookk cookk ıyı bak bı melek var karnında suan
ayrıca kımseye soyleme 4 aylık olana kadar bosver ben soylememsıtım yakınlarımdan hep saklamıstım bılıyorum ıcın ıcıne sıgmıyo herkesle paylasmak ıstıyosun ama azcık sabır
sağ ol canım iyi dileklerin için, sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum fakat biraz hızlı kilo alıyorum haşimato hastası olduğum için. ama onemsemiyorum yeter ki bebişim sağlıklı olsun, gerçekten duaya ihtiyacım var inşallah her şey dediğin gibi güzel geçer. şuanda zaten hiç kimseye söylemedim eşim ve ben biliyoruz, senin dediğin giibi 4 ay beklemeyi düşünüyorum tabi benm karnım biraz çabuk çıkıyor ama saklayabildiğim kadar saklayacağım artık :)
iyi dileklerin için sağ ol, görüşürüz yine.
kızlar merhaba,bugun yine kötuyum UNUTAMIYORUM OĞLUMU AĞLAMASINI UNUTAMIYORUMburadan yazmıştım kimsecikler cvp yazmadı ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN sizin bebeklerinizde sonlandırıken canlı mıydı ağlayan oldu mu lütfen yazın (((((
canım benım bak eger evde duruyosan yanı calısmıyosan bı kursa yazıl bence evden cık hergun kendınle kalmamaya calıs ben bebegımı kaybettıgımde daha calısmıyodum ama hıc evde durmuyodum cunku aglamaktan harap oluyodum sureklı kendımı bıyerlere atıyodum dersaneye gıttım hep ders calıstım ama gecelerı yıen aklıama gelıyodu aglıyodum suan bıle aglıyorum hıc bızaman benım acım dınmıyo ama napalım allah bıze boyle nasıp ettı ya dogsaydı ve ozurlu olsaydı allah korusun daha buyuk bı acı oyuzden sukur edelım ve nolur ama nolur kendınıharap etme yasamına devam et tedavını ol perınatolog bul onunla konus planlı gebelık olsun ılaclarını falan hep ıc yanı testlerını yaptır herseyın tam olsun ınsallah sende arkadas gıbı bı bebıs haberı verırsın bıze
Sağolasın canım paylaşımın için unutamıyorum OĞLUMU evdeyim devamlı kızımla ev bekçisiyiz(içimden gelmiyor bir yerlere gitmek oğlum okula gidiyor anca işleri bitir,yemek yap akşam oluyor zaten sen çalışıyor musun?
merhaba,
öncelikle geçmiş olsun ve başınız sağ olsun. çok zor bir dönem ve bitmek bilmeyen bir acı çok iyi biliyorum ve anlıyorum benzer sebeplerden ötürü bebeğimi kaybetmiş biri olarak. doktorunuzun tavsiyesini göz önünde bulundurarak bence hamile kalacağnız zamanı ayarlayabilirsiniz bir de yoğun bir şekilde folikasit içeren yiyeckler yemeye dikkat edin ben 7 ay önce kaybettim bebeğimi ve geçen ay hamile kalmaya karar verdm ama daha 3,5 haftalık çok küçük, korku, heyecan, hüzün hepsi karmakarışık. Rabbim yardım etsin hepimize
canımm çooook sevindim inşallah bu kez kucağını boş bırakmaz Rabbim sağ salim gelir bebişin hayırlısıyla sende güçlü ol kafanda her ne olumsuz negatif düşünce varsa sil çıkar aklından hep iyi güzel şeyler düşün o güzel meleğini olumsuz düşünce duygularından etkilenmesine sakın izin verme şimdiden konuş bebişinle anlamaz deme anlar hisseder meleğin şarkılar söyle kahkaha at her daim gül mutlu ol bunada şükür hamile kalabiiliyoruz dimi.. bizde çok istiyoruz eşimle ,tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyoruz 2 aydır folik asit kullanıyorum bende, gebe kalmadan bir çok doktora görünüp muayene olmam lazım her ay kan testi yaptıracam yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum artık daha sağlıklı besleniyorum bol protein ve demir içeren yiyecekler tüketiyorum melek oğlumu bir gün düşünmediğim bile yok her seferinde kahroluyorum ağlıyorum vaktinde gelseydi oğlum şuan kollarımda 2 aylık olmuştu ve ne yapıyorduk acaba diyorum !! eşim ve bende inanılmaz çocuk istiyoruz hemde hüzünlü kafamızda kocaman soru işaretiyle ben hadi bi bebeğimiz olsun artık diyorum dayanamıyorum eşim o kadar üzgün bakıyorki bana bi daha kaybetmek istemiyorum ikincisidede olursa bi daha çocuk istemem senin iyice toparlanmam lazım diyor her gördüğü bebeği öyle bi coşkuyla seviyorki benim içim yanıyo kahroluyorum bizde çocuk sahibi olabilecekmiyiz diyorum Allahım sen mucize ver rabbim bana ve bizim gibi bebek hasretiyle yanıp tutuşanlara...
Sağolasın canım paylaşımın için unutamıyorum OĞLUMU evdeyim devamlı kızımla ev bekçisiyiz(içimden gelmiyor bir yerlere gitmek oğlum okula gidiyor anca işleri bitir,yemek yap akşam oluyor zaten sen çalışıyor musun?
3 yıl ugrasıp artık olmaz nasılsa dediğim bir ayda hamile oldugumu ögrendim üc yıl içtiğim folik asiti artık içmiycem nasılsa olmuyor normal yolla ben cocuksuzluğa alısmalıyım dedim adetim on gün gecti ve ben test bile yapmadım nasılsa olmuyor ya esim test alıp gelmiş bir baktım evet hamileyim benim miniğim sürpriz yapmıs ve gelmişti dünyanın en mutlu insani bendim heralde... 4 ay sorunsuz bi sekilde devam ediordu yani ben öyle sanıyordum ve 18. Haftada ayrıntılı ultrasonda bebeğimin ntd'li oldugunu ögrendim insan konduramıyor olamaz dior ve doktor doktor dolastık hepsi aynı teshisi koydu hidrosefali spina bifida ve beyni hasar görmüş zaten yasamaz dediler ve 2 mayıs gunu ayrılmak zorunda kaldık bir an bile unutamıorum bebeğimi benim durumumda olanlar varsa lütfen desteğinize ve olumlu sonucları duymaya cok ihtiyacım var 😭😭😭
merhaba,
öncelikle başınız sağ olsun çok büyük bir acı yaşadığım için bu acıyı çokiyi biliyorum geçen yıl nisan ayında ben de benzer sebeplerle bebeğimi kaybetim ensefalosel ve spina bifida vardı ve üzülerek de olsa bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım. doktorlar ensefaloselin tekrarlama riski olduğunu söylediler ama ben korkarark da olsa 7 ay sonra hamile kalmaya karar verdim. İnandım ve çok dua ettim bu defa aynı acıyıla Rabbim beni sınamasın diye. şu anda hamileym tabiki daha süreç bitmedi ama çok şükür ki şuanda ntd riskini atlattım.. umarım Rabbim size bize ve isteyen herkese bebeklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?