ntd li bebeği olanlar

merhaba ezgi,
öncelikle bu acıyı yaşamış ve bebeğini kaybetmiş birisi olarak senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum, o stresli süreçte beklemek bile çok zor ama içini ferah tutmaya çalış, afp değerinin yüksek çıkması usg de de aynı sonucun çıkacağı anlamına gelmiyor bence. ayrıca sanırım ya bu forumda ya da başka bir forumda okudum afpsi yüksek çıkıp da detaylı ultrasonda hiçbir şey çıkmayan kişiler de var. hamile kalmadan önce folik asit filan kullandıysan bu risk daha da azalıyor ama sonuç olarak biliyoruz ki gelen her şey Allah'tan. onun için daha 5 hazirana çok var bebeğini şimididen üzme bence, inşallah her şey yoluna girer ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

inşallah dediğiniz gibi olur rabbim utandırmasın hamileliğimin sonuna kadar gider bebişimi sağ salim kucağıma almak nasip eder inşallah ve sizede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah rabbim , böyle bi acıyı yaşamış birisinden böyle olumlu pozitif şeyler duymak insanı birazda olsa umutlandırıyor çok çok teşekkür ediyorum dua etmekten başka çaremiz yok rabbim ol derse olur , ben gebe olduğumu 6. haftasında öğrendim o zamandan beri folik asit kullanıyorum fakat kırmızı et tüketmediğimden dolayı kan testlerindede kansızlığım çok yüksek çıktı o yüzden olabilirmi diyorum ayrıca ben folik asitin bebek üzerindeki bu kadar olumlu etkiyi bilmiyordum taa bu durum başıma gelene kadar buarada sizede çok çok geçmiş olsun yazınızı okurken ağladım bu acının tarifi yok başka bişeyede benzemiyo Allahım sevdiği kulunu sınarmış kesinlikle umudunuzu kırmayınız inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur

merhaba ezgi,
nasılsın, aklıma geldi sanırım dün detaylı ultrasona girecektin, umarım bebeğinin sağlık durumu iyidir ve her şey yolundadır, kendine iyi bak, hoşçakal.

slm kızlar nasılsınız?ezgi umarım bebeğin sağlıklıdır bizim yaşadığımız acıyı yaşamazsın inşallahkızlar neler yapıyorsunuz ben toparlanamıyorum yaaa5 ay olacak hala aklım oğlumda kendimi suçluyorum vicdanım rahat değil şimdi 20 gunluk olacaktı hep hesap ediyorum görumcem gun sayıyor oğlumun la yaşıt olacaktı ama benim ki yokyok çürümüştür minnacık bedeni kızlar O melek ya çürümşmüdür acaba görmek istiyorm oğlumu merak ediyorum çok mezarını açmak istiyorum hepöpmek istiyorum sımsıkı sarılmak bırakmadım oğlum seni kabustu geçti sarılsam doya doyaa KATİLİM ben oğlumlu zorla ayırdım kendimden ağlaya ağlaya gitti halbuki doğmadan bile kıpır kıpırdı içimde vazgeçtim Ondan bebeğimdi halbuki off!yaa sizlerde spina bifida derneğine bakıyor musunuz ?baktıysaanız görmüşünüzdür gayet normal çocuklar tamam çoğu yuruyemiyor fakat hepsi çok akıllıymış genelde yaaww kafayı yicem ne yaptım nasıl yaptım ???

merhaba ezgi,
nasılsın, aklıma geldi sanırım dün detaylı ultrasona girecektin, umarım bebeğinin sağlık durumu iyidir ve her şey yolundadır, kendine iyi bak, hoşçakal.

çook teşekkür ederim seestern o tarihten itibaren annemlerdeydim çünkü psikolojim çok bozulmuştu annemlerde net olmadığından dolayı telefonumdan cvp yazmıştım fakat olmamış, o gün ayrıntılı ultrasonda rabbime çok şükür bebeğimiz sağlıklı çıktı dr.lar afp değerin yüksek çıkmasının sorunun benden kaynaklanabıleceğini söylediler bunun üzerine beni bir eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler gebeliğimin 22. haftasına göre randevu verdiler yani dün 21 haziranda gittim ayrıntıllı ultrasonda servikal yetmezliği teşhisi konuldu rahmimde yırtılma varmış içerden kanama oluyormuş rahmim boyu 15 mm olmuş 9 mm de açılma varmış erken doğum riskim oldukça yüksek şuan bile ara ara sancı kasılma kramplarım oluyo yürürken bile sürüne sürüne yürüyorum çünkü kasıklarımdaki ağrı dayanılacak gibi değil p.tesi günü beni hastaneye yatırcaklar dikiş atılcak kaç gün yatacağımda belli değil 2 günde olabilir 1 hafta da yada 2 haftada olabilir dedi dr.lar , canım eşimin ve benim psikolojimiz bozuldu çooook zooor bir süreç çevremden gördüğüm kadarıyla ben hamileliğin laylomdan ibaret olduğunu düşünüyordum başıma gelenleride ilk kez duyuyorum ya hani insanın bunalıma girmemesi mümkün değil hamileliğimden hiçbişey anlamıyorum resmen kabus gibi geçiyo dün artık büyük konuşmak istemiyorum fakat eşimle 2. çocuğu yapmamaya karar verdik çünkü eşiminde gözü iyice korktu hayırlısıyla inşallah bu çocuğumu sağ salim doğurup kucağıma almak istiyorum en erken 7,5 aylıkken bile dünyaya gelse ona razıyım yeterki şimdi gelmesin 2 ay daha sabretsin bebeğim diyorum bakalım kısmet

canım bence sabırlı ol ve ümitsizliğe sakın kapılma, bebeginin iyi olması çok güzel bir haber. inşallah rahimdeki sorunda tedavi ile halledilebilir. ama sana tavsiyem gerçekten olumlu düşün katlandığın bütün sıkıntılar bebeğini sağlıkla dünyaya getirebilmek için. eminim bebişini kucağına aldığında bütün sıkıntıların geçecek ve tabiki ikinci çocuğu da isteyeceğin günler de gelecek. ben sancı çekerken bir daha hamile kalamam bu ağrılara dayanamam diye düşünüyordum çok acı çektim o esnada ama şimdi acılar geçti bilsem ki bebeğim de hiç bir sıkıntı olmayacak hemen hamile kalabilirim bile.. onun için çok üzme kendini iyi düşün iyi olsun inşallah bebeğini kucağına alırsın biz de senin mutlu haberlerini burdan öğreniriz.

canım çok teşekkür ederim güzel yorumların için yarın kandil Allahın izniyle senin ve bebişim için bol bol dua edeceğim şuan sancımla mücadele veriyorum ve oldukça korkuyorum şuan bu durumdayken 5 dk sonra ne olacağımı kestiremiyorum kafamda bir yığın soru işareti acaba acaba hep acaba kendimi iyi göremediğim için olumlu düşünemiyorum İnşallah Rabbim sanada en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir sende burdan güle güle oynaya oynaya paylaşırsın hamilelik sürecini

ezgi merhaba,
nasılsın, tedavin yapıldı mı , sancıların azaldı mı merak ettim, inşallah her şey yolunda gidiyordur da bu sayede sende biraz hamileliğin tadını çıkarırsın..

ezgi merhaba,
nasılsın, tedavin yapıldı mı , sancıların azaldı mı merak ettim, inşallah her şey yolunda gidiyordur da bu sayede sende biraz hamileliğin tadını çıkarırsın..

benim dünyalar güzeli oğlum melek oldu kucağım boş kaldı

benim dünyalar güzeli oğlum melek oldu kucağım boş kaldı

canım çok üzüldüm gerçekten Allahım sabır versin çok zor bir acı biliyorum benim bebişim de oğlandı ben de kaybettim onu 3 ay geçti nerdeyse ama acısı hiç azalmadı, sabır edeceğiz,elimizden bir şey gelmiyor, bizim de sınavımız bu kadar ağırmış işte başka ne denir ki...

merhaba cnm nasılsın bu sayfaya girmemeye çalışıyordum arada bir girdiğimdede bişeyler yazmak istedim elim gitmiyordu herşey boş geliyordu psikolojik olarak çok ağır ve zor bi dönem geçirdim ara sıra aklımı kaybedecekmişim gibi hissettiğim anlar oldu şimdi nasılım diye sorarsan son 15 gündür iyiyim artık bir oğlum vardı diye hatırlıyorum sadece yüreğimin ilk günkü darbesiyle, daha fazlasını düşünmek istemiyorum hemen kafamı dağıtıyorum o an firar ediyorum güçlü durmak zorundayım hayat çok garip ama hayat böyle işte benim güzel melek oğlum beni dahada olgunlaştırdı güçlendirdi hayata bakış açımı değiştirdi kendimi sanki bambaşka bir dünyaya geçiş yapmış gibi hissediyorum 23 haziran gecesi bebeğimin kaybetmenin acısıyla yaşadığım en korkunç en kabus dolu bi gece oldu RABBİM büyük herşeyi görüyor ve biliyor ya kimsenin ahı yerde kalmaz ALLAH'a havale ettim o iblisleri, elbet RABBİM bir gün o iblislere bana yaşattıklarının 10 katını yaşatacaktır.O gece içimde kalan tek şey keşke oğlumu kucağıma alıp öpüp koklasaydım keşke, 4 gün boyunca göğsümden her damlayan sütümü bulaşan peçeteyi çıkarıp bambaşka mis kokuyu bebeğimin oğlumun kokusu diye içime çektim çok çook güzel kokuyordu benim melek oğlum ,doğurduğumda aynı şu profil resimdeki gibi pozisyonda doğdu benim güzel oğlum yüzü direkt bana dönüktü bana bakıyordu bebeğim benim dünyalar güzeli oğlum içimde o kadar mutluymuş ki tebessüm ederek veda etti annesi ve babasına, çok yakışıklıydı benim oğlum herşeyi oluşmuştu babasına benziyordu kulakları göz kapakları yüz şekli aynı babasıydı kocama her baktığımda oğlumu görür gibi oluyordum parmakları bana benziyordu ince uzundu herşeyiyle çook güzeldi oğlum bakmaya doyamadım, bir sabah eşim beni uyandırdığında canım oğlum deyip sarıldım boynuna eşimde bende çok zor ağır bi sınavdan geçtik canım kocam oğlumuzu kendi elleriyle kucağında götürmüş mezarlığa çok istiyorum beni götürmesini götürmüyor biraz daha toparlanmam lazım galiba, çok isterdim RABBİM'den bi oğlum olsun o bana yeter diye vardır elbet RABBİM in bi bildiği yalnız benim güzel oğlum hamileliğimin başlagıcından doğuma kadar sıkıntılarla beraberinde süprizleride getirdi mutluluğu ve acıyı en dibinde yaşadık arka arkaya birçok kez, bebeğim bize sınav için hazırlanmış çünkü çok bambaşka bi boyutta yaşadık eşimle birlikte hamileliğim süresinde

Basın sagolsun arkadasım bende bebeğimi 29 haftalık iken 5ay önce kaybettim benımki çok ani oldu ama acı aynı Bebeklerimiz için hayırlısı buymuş umarım ve itişallah 2hamılelıklerımızfe yüzümüz gülecek saglıklı bebeklerımızı kucagımıza alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…