hayır canım böyle birşey yok. ben kendimi hep dile getiririm normalde.Sorun muhtemelen yetişme tarzı.
Evlerinde sorun konuşulmaz, hersey normal gibi davranılır.karsi tarafın anlaması ve yalvarmasi beklenir. Hani 5yasindaki çocuk birseye küser, gider evin köşesine oturur, konuşmaz etmez. Kollarını cicek yapar. Sonra annesi ona şirinlik yapmaya çalışır konuşturmaya çalışır, uğraşır uğraşır en sonunda çocuk konuşur. Anne de öyle öğrenir bu çocuk neye küsmüş. Tam olarak bu.
nereden aklınıza gelıyor boyle seyler yaşimdi bu adamın yazmasını istediğim için numarasını eklesem. resmim tekrar gelse. o da bunu farkedip bi açık kapı olarak algılayıp yazar mı?
tamam bu kısmı anladım. herkes zaten aynı şeyi yazmış. ben hiçbir zaman ondan ekstra prenses ilgisi görmedim. konudan öyle bir anlam çıkarılmış da öyle bişey yok. keşke olsaydı. keşke görüşelim dediğimde bi tarafını kaldırıp gelme zahmetinde bulunsaydı. belki o zaman kendimi prenses gibi hissederdim. o bile yeterdi yani banaBu resmen tavşan dağa kustü olayi. Artik bundan sonra ögrenirsin, herkes senin fazla naz ve triplerin ile oğraşmak zorunda değil.
Geç cevap vermek, hiç cevaplamamak iletişim şekli değil. Adam tabiki anlamaz senin derdini, ben bile anlamiyorum. Adam seni eve çağirdi, sanki hakaret küfür etmiş gibi mantiksiz bir tepki.
Adam sanirim seni beğenmişti ve senin ile iletişimde olmak istiyordu. Ondan dolayi senin evine kadar geldi. Kendini af ettirmek için değil, ortada suç yok çünkü. Asil mesele ne diye ögrenmek için.
Bakti artik sen abarti ergene bağladin olayi, adamda birakmak istemiş. Ki onu bile tam beceremedi, sana ilk sordu ayrilik için ve sen onay verdin.
Insanlar senin oyuncağin değil. Sen mutluyken oynayabildiğin, kizginken birakabildiğin,.. Onun için diyorsun ama aslinda kendin havalardasin. Kendine saygisi olan hiç kimse çekmez senin yaptiklarini, çekende kesin bir sorun vardir.
işte bu dediğini yapmaya çalıştım tatlım. hatta şuan yeni biriyle bile görüşmeye başladım. ama yok olmuyor maalesef.nereden aklınıza gelıyor boyle seyler ya
hıcbırısını yapmayıp bırseylerı kabullenmeyı ve onunuze bakmayı denesenız ? hem daha kolay hem daha mantıklı hı ?
nıye bu kadar acelecısınızhatta şuan yeni biriyle bile görüşmeye başladım.
Sizinle ilişki yaşanmaz adam yüzde yüz haklı. Saçmalamışsınız.bu arada kapıda yatmak olmasa bile evimin bulunduğu caddeye geldiğini de yazdı. buralardayım diye. ama ona da cevap vermedim. evet bunlar benim triplerimdi ama cevap vermeyince bitsin demek de çok aşırı bir boyut.
yani şu geldiğimiz noktada bende keşke kestirip atmasaydım. tamam demek yerine hemen bitirme derdindeymişsin vs yani konuyu biraz uzatmaya yönelik yazsaydım diyorum da. şuan geldiğimiz noktada durum bu. açıkçası u dönüşü de yapamıyorum. ay kaldık resmen böyle. sinir oluyorum
Dün başkasını beklerken bugün başkasıyla görüşmeniz..... Ya doğru değil bu söylediğiniz, ya da gerçekten birseyler deniyorsunuz.işte bu dediğini yapmaya çalıştım tatlım. hatta şuan yeni biriyle bile görüşmeye başladım. ama yok olmuyor maalesef.
biriyle görüşüp sevgili olmadım :) aradan bir ay geçmedi zaten. sadece deniyorum.Dün başkasını beklerken bugün başkasıyla görüşmeniz..... Ya doğru değil bu söylediğiniz, ya da gerçekten birseyler deniyorsunuz.
Neyse size mutluluklar
Bu da son yorumum olsun, duygularını ve düşüncelerini açıkça ve olay anında söylemek eziklik değil, olgunluktur. Karşımızdaki insan medyum yada kalp gözü açık biri değildir ki bize bakıp neye kızdığımızı anlasın. Yani normalde belli olgunluğa ulaşan kişiler trip atmaz, süründürmeye çalışmaz, sorun varsa konuşarak çözerler.hayır canım böyle birşey yok. ben kendimi hep dile getiririm normalde.
ama bazı durumlar öyle açık dile getirilmiyor. mesela niye benle görüşmek istemedin diye sorsam tam bir eziklik olur. yani zaten kendisi görüşmeyi reddederken bunu düşünmesi gerekiyor kaldı ki ben ona hergün görüşelim demiyorum.
Ya lütfen saf değiliz burda hiçbirimizbiriyle görüşüp sevgili olmadım :) aradan bir ay geçmedi zaten. sadece deniyorum.
tamam bu kısmı anladım. herkes zaten aynı şeyi yazmış. ben hiçbir zaman ondan ekstra prenses ilgisi görmedim. konudan öyle bir anlam çıkarılmış da öyle bişey yok. keşke olsaydı. keşke görüşelim dediğimde bi tarafını kaldırıp gelme zahmetinde bulunsaydı. belki o zaman kendimi prenses gibi hissederdim. o bile yeterdi yani bana
ama geldiğimiz noktada bu adama yazmadan yazmasını sağlamak isityorum benim derdim bu. telefon numarasını eklesem resmimi görse yazar mı acaba yoksa pişman olduğumu düşünüp sürünsün diye düşünür mü ki.
Bir karar vermişsin adamı hayatından yollamissin. Dik dur kararinin arkasında dur ve bittiyse acını yasa. Kaldi ki adam gayet hayatına bakıyor gibi . Cepte,elde görünme. Çok istiyorsa o sana ulaşır zaten.burda gururundan asla ödün vermeyen tecrübeli kk üyelerine bir sorum olacak.
yaklaşık bir aylık bir ayrılık sürecindeyim. görüştüğüm adamla hafta sonu görüşmek istemiştim. o da dışarı çıkamayacağını, yorgun olduğunu ama eve gelebileceğimi söylemişti. daha önceki buluşmamızda evde olduğu için bu durumdan pek hoşlanmadım.
ve aslında ben o anda ya ilgisini başkasının çektiğini (ki o sırada çünkü wp biraz yoğundu o yüzden böyle düşündüm) ya da evde daha rahat olduğu için biraz duygudan çok cinsellik düşündüğü için kızdım dışarı çıkmayışına. ona da belli ettim. ama bir süre öyle böyle iletişimi sürdürdüm ama açıkçası içimdeki kızgınlık geçmeyince yazdıklarına cevap vermedim. sanırım 4-5 gün wp her gün yazmasına rağmen mavi tik bıraktım ama cevap yazmadım. o da en sonun yazmamı istemiyorsan yazmam, bitsin dedi. ben de sadece tamam yazdım. bu kadar.
asıl sorum şu ki:
bu olaydan 3 gün sonra da numarasını sildim. ben numarayı silince tabiki resmim gitti wp da. yaklaşık bir aydır bu durumdayız. bana hiçbir şey yazmadı. engellemediğimi biliyor. çünkü daha önce mevzuusu geçmişti. çevrimiçi olduğum anları takip ettiğine dair.
şimdi bu adamın yazmasını istediğim için numarasını eklesem. resmim tekrar gelse. o da bunu farkedip bi açık kapı olarak algılayıp yazar mı? yoksa, unutmamış beni, numaramı da eklemiş yakında da yazar diye düşünüp yazacağı varsa da yazmaz mı?
Belki adam hata yaptığını düşünmüyor ve seni senin onu istediğin kadar istemiyordur. Buda var hata hata demişsin ki adam bence hatasız olduğunu düşünüyorben ilişkiye devam etmek istiyorum kararım bu da. onun hatasını anlayıp yazmasını bekliyordum. yazmıyor ben de gurur yapıyorum şuan. olayın özeti bu aslında.
ha yazsam cevap yazar. ama yine aynı şekilde görüşmek istediğimde aynı tavrı göstermeye yüz bulur
İyi de görüşmeyelim dememiş ki evde görüşelim demiş öyle değil mi? İlla dışarı da vakit geçirince mi siz görüşmüş sayıyorsunuz? Sevdiğiniz insana karşı güven duygunuz da yok maalesef, bir de sanırım siz hep pasif agresif yaklaşıyorsunuz. Rahatsız olduğunuz şeyleri paylaşın o zaman? Whatsapta aktifsin baya neden diyin mesela sorun yani belki içiniz rahatlaryani görüşmek istiyorum reddediliyorum bu bence kırıcı birşey. ve sebep de bi tarafım ağrıyor. e sabahtan beri hiç bi tarafım ağrıyor demiyordun.
ayrıca o akşamla ilgili zaten konu da açmışım ben eski konularımda var. o akşam wp da bir hareketlilik gördüm. normalde ben onunla o hafta sonu buluşmayacaktım. hatta bana önceki gece 2 gibi yazmıştı keşke bu tarafa gelseydin diye.
ben sırf ki o akşam wp da hareketlilik olunca görüşelim dedim ve onun üzerine böyle bi tarafım ağrıyor deyince zaten bende film koptu. dedim kesin başkasıyla ilgileniyor diye bir şüphe duydum.
yani bilmiyorum. görüşelim dediğim halde karşı tarafın dışarı çıkmak istememesi kırıcı bir durum. kimse bu durumu sorun yapmıyor sanırım
Şu mesajdan sonra umarım o adam size bir daha dönmez.işte bu dediğini yapmaya çalıştım tatlım. hatta şuan yeni biriyle bile görüşmeye başladım. ama yok olmuyor maalesef.
çünkü zaten en baştan cevap vermeme sebebim ilişkiyi bitirmek değil hatasını anlamasıydı. ama o bitsin dedi. ben de tamam demek zorunda kaldım. şimdi de yazsın istiyorum
İyi de görüşmeyelim dememiş ki evde görüşelim demiş öyle değil mi? İlla dışarı da vakit geçirince mi siz görüşmüş sayıyorsunuz? Sevdiğiniz insana karşı güven duygunuz da yok maalesef, bir de sanırım siz hep pasif agresif yaklaşıyorsunuz. Rahatsız olduğunuz şeyleri paylaşın o zaman? Whatsapta aktifsin baya neden diyin mesela sorun yani belki içiniz rahatlar
demekki böyle düşünüyor ki bir aydır yazmıyor. hatalı olduğunu düşünse ya da çok sevseydi yazardı herhalde.Belki adam hata yaptığını düşünmüyor ve seni senin onu istediğin kadar istemiyordur. Buda var hata hata demişsin ki adam bence hatasız olduğunu düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?