adam neye kırıldığımı bilmese oturduğum caddeye kalkıp gelmezdi. o akşam dışarı çıkmadı eve çağırdı ben de buna kızdığımı bildiği için bence geldi telefi için. ama sorun şu ki araya zaman girince soğudu benim de kızgınlığım. yani maalesef o zaman hemen tamam geldiysen çıkayım olmuyor. şuan kızgınlığım geçti ve yazsın istiyorum. olay buo zaman söyleseydin bunu? günlerce üst üste yazıp cevap alamıyor niye kırıldığınızı bilmiyor ki adam? çok ilginçsiniz gerçekten
yukarda arkadaşa da yazdım. benim neye kızdığım gayet iyi bildiği için geldi görüşmek için. yani biliyor da o an için ben telafi etmesine müsade edecek kadar soğumamıştım.Sizce adam sizin neye kızdığınızı biliyor mu? Siz ona ben buna kızdım ve üzüldüm dediniz mi?
yukarda arkadaşa da yazdım. benim neye kızdığım gayet iyi bildiği için geldi görüşmek için. yani biliyor da o an için ben telafi etmesine müsade edecek kadar soğumamıştım.
daha önceki buluşmamızda evde olduğu için bu durumdan pek hoşlanmadım.
ve aslında ben o anda ya ilgisini başkasının çektiğini (ki o sırada çünkü wp biraz yoğundu o yüzden böyle düşündüm) ya da evde daha rahat olduğu için biraz duygudan çok cinsellik düşündüğü için kızdım dışarı çıkmayışına. ona da belli ettim.
şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım. ondan sonra ben hemen sorun değil iyileşince görüşürüz dedim. yani yok beni evi neden çağırdın vs demedim. belli etmedim malesef. ama o dakikadan sonra soğudum ve mesajlarına çok geç cevap verdim. sonra da zaten hiç cevap vermedim. yani ben bişey dememiş olsam da o konunun bu olduğunu anladı.Beni eve çağırıyorsun, dışarıda bulusmuyoruz. Bu durumdan memnun değilim, hoşuma gitmiyor. Ben evde buluşmak istemiyorum. Dışarıda buluşacagimiz zaman görüşürüz o zaman....... Dediniz mi?
Belli ettim demişsiniz. Nasıl belli ettiniz mesela?
Evden ayrıldıktan sonra size yazdığı mesajlarda pişmanlık, kendimi affettirmek istiyorum, özür dilerim, sorunu çözelim, evde buluşmayi istemediğini anladım.... Falan mı yazmıştı yoksa nasılsın naber tarzı mı yazmıştı?şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım. ondan sonra ben hemen sorun değil iyileşince görüşürüz dedim. yani yok beni evi neden çağırdın vs demedim. belli etmedim malesef. ama o dakikadan sonra soğudum ve mesajlarına çok geç cevap verdim. sonra da zaten hiç cevap vermedim. yani ben bişey dememiş olsam da o konunun bu olduğunu anladı.
peki bu adam neden bu yaptığından dolayı suçluluk hissedip beni kırdığını düşünerek acaba şuan ulaşmaya çalışmıyor. yani o kadar mı haklı bu adam ya?
Adam tam olarak hangi yaptığı şeyden suçluluk duyacak ben orasını kaçırdım. Yorgunum dışarıda gezecek halim yok evde takılalım demiş bunun nesi hata? Cinsellik için mi diyor yani, Ben evde oturalım sohbet edelim diye algıladım başka amaçla çağırıyor diye mi düşünüp kırıldınız ?peki bu adam neden bu yaptığından dolayı suçluluk hissedip beni kırdığını düşünerek acaba şuan ulaşmaya çalışmıyor. yani o kadar mı haklı bu adam ya?
Adamin sorunun ne olduğundan haberi bile yok. Birsey olmuş ama ne olmuş orası muallak onda. Sorsan niye konusmadiklarini bilmez.Adam tam olarak hangi yaptığı şeyden suçluluk duyacak ben orasını kaçırdım. Yorgunum dışarıda gezecek halim yok evde takılalım demiş bunun nesi hata? Cinsellik için mi diyor yani, Ben evde oturalım sohbet edelim diye algıladım başka amaçla çağırıyor diye mi düşünüp kırıldınız ?
yukarda arkadaşa da yazdım. benim neye kızdığım gayet iyi bildiği için geldi görüşmek için. yani biliyor da o an için ben telafi etmesine müsade edecek kadar soğumamıştım.
Evet bende anlamadım ki konuyu okuyunca, ne yaptı ki acaba diye bulmaya çalıştım. Erkek arkadaşının anlamaması çok doğal, bir yorumunda gördüm yok her zaman eve çağıran biri de değil diyo, eeee sorun ne o zamanAdamin sorunun ne olduğundan haberi bile yok. Birsey olmuş ama ne olmuş orası muallak onda. Sorsan niye konusmadiklarini bilmez.
Evet bende anlamadım ki konuyu okuyunca, ne yaptı ki acaba diye bulmaya çalıştım. Erkek arkadaşının anlamaması çok doğal, bir yorumunda gördüm yok her zaman eve çağıran biri de değil diyo, eeee sorun ne o zaman
Neden ?şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım
Piremses sendromu o zaman. Karşıdaki ki et kemik bir insan oda yorulur, dışarı çıkmak istemeyebilir tuhaf ya. Bir şey mi kaçırdık anlamadımsorun adamın dünyada bir tek konu sahibi varmış gibi davranmaması. mesela her gün cevap alamasa da yazması gerekiyor. ya da konu sahibinin içinin ne zaman soğuduğunu müneccim gibi anlayıp o zaman evinin oraya gitmesi gerekiyor. kısacası köpek olması lazım.
Sorun muhtemelen yetişme tarzı.Evet bende anlamadım ki konuyu okuyunca, ne yaptı ki acaba diye bulmaya çalıştım. Erkek arkadaşının anlamaması çok doğal, bir yorumunda gördüm yok her zaman eve çağıran biri de değil diyo, eeee sorun ne o zaman
Evet böyle galiba ama bu cidden çok itici bi davranış oluyor. Açık açık söyle yani, erkek kafası anlamaz ki, ben bile anlamadımSorun muhtemelen yetişme tarzı.
Evlerinde sorun konuşulmaz, hersey normal gibi davranılır.karsi tarafın anlaması ve yalvarmasi beklenir. Hani 5yasindaki çocuk birseye küser, gider evin köşesine oturur, konuşmaz etmez. Kollarını cicek yapar. Sonra annesi ona şirinlik yapmaya çalışır konuşturmaya çalışır, uğraşır uğraşır en sonunda çocuk konuşur. Anne de öyle öğrenir bu çocuk neye küsmüş. Tam olarak bu.
Evet böyle galiba ama bu cidden çok itici bi davranış oluyor. Açık açık söyle yani, erkek kafası anlamaz ki, ben bile anlamadım
çünkü zaten en baştan cevap vermeme sebebim ilişkiyi bitirmek değil hatasını anlamasıydı.
ben ilişkiye devam etmek istiyorum kararım bu da. onun hatasını anlayıp yazmasını
hatasını anlar diye umut ediyordum
eğer bitsin demeden bana sorun neyse konuşalım vs deseydi belki anlatacaktım
4-5 günde ona karşı aşırı kızgın olduğum için cevap vermek istemedim
cevap yazmadım çünkü gerçekten yaptığı yanlıştı. ama bunu dile getirebilirdim
cevap vermedim
Belki sabah söyler hatasını öğrenmiş oluruzAdama hicbirsey söylememiş ama anladığını iddia ediyor
şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım. ondan sonra ben hemen sorun değil iyileşince görüşürüz dedim. yani yok beni evi neden çağırdın vs demedim. belli etmedim malesef. ama o dakikadan sonra soğudum ve mesajlarına çok geç cevap verdim. sonra da zaten hiç cevap vermedim. yani ben bişey dememiş olsam da o konunun bu olduğunu anladı.
peki bu adam neden bu yaptığından dolayı suçluluk hissedip beni kırdığını düşünerek acaba şuan ulaşmaya çalışmıyor. yani o kadar mı haklı bu adam ya?
yani görüşmek istiyorum reddediliyorum bu bence kırıcı birşey. ve sebep de bi tarafım ağrıyor. e sabahtan beri hiç bi tarafım ağrıyor demiyordun.Adam tam olarak hangi yaptığı şeyden suçluluk duyacak ben orasını kaçırdım. Yorgunum dışarıda gezecek halim yok evde takılalım demiş bunun nesi hata? Cinsellik için mi diyor yani, Ben evde oturalım sohbet edelim diye algıladım başka amaçla çağırıyor diye mi düşünüp kırıldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?