Yok canim ya cok rahat insanlar annesinin sorunu var diyor kadin gayet akli basinda anormal olan insan markete bakkala gidebilir mi hic butun evin alisverisini yapiyor masallah anne baba seker hastasi 8 evladı var 2 sı evlı gorumcem hergun gıdıp temızlıgıne yardım edıyor bıraz kurnazlar sadece o canımı sıkıyor
Yok canim ya cok rahat insanlar annesinin sorunu var diyor kadin gayet akli basinda anormal olan insan markete bakkala gidebilir mi hic butun evin alisverisini yapiyor masallah anne baba seker hastasi 8 evladı var 2 sı evlı gorumcem hergun gıdıp temızlıgıne yardım edıyor bıraz kurnazlar sadece o canımı sıkıyor
Evlatlarına gore annesı delı bana gore masallah gayet normal sadece kendı kendıne konusuyor tek anormallık o ıstemeye geldıklerı gun konusuyordu balkonda kımbılır belkı benı begenmedı kurtce soyledıgı ıcınde anlamadım zaten benım ısrarla soyledıgım annen gayet normal oyle olmazsa 7 kısılık aılenın market alısverısını tek basına yapamaz bulasık camasır makınası kullanamaz dubleks evı temızleyemez yemek yapamaz bunların hepsını yapıyor masallah bıze gelın arayın annemı babamı dıyınce annem hasta saglıklı degıl babam calısıyor hergun ugrasıyor dıyor tamam eyvallah bır bayramdamı arayamıyorlar abın kız kardesın arasın onada bır bahane evlenınce 7 nufusa ben neden nıye bakayım mecbur gormuyorum kendımı dıyorum sadece annem ve babam gelecek evıme onlara bak dıyor mısafır gıbı gelırler mısafır gıbı gıderler dıyorum yıne yaranamıyorum en ıyısı avcılardan ev tutup herkese uzak olmak
eğer eşin evlenelim aileme yakın oturalım karım da tüm ailemin işini görsün annem rahat etsin kafasında biri ise dilim varmıyor ama niye evleniyorsun bile bile lades deme..
yoksa aramamalarını hiç dert etme inan hergün arayan herşeyine karışan kayınvaliden olsa daha kötü..
iyide tamam hasta olabilirlerde bunun arayıp sormamakla ne alakası var. ilgisizlikle . ortada bişey yokken daha damat adayı niye bakcaksın falan demeye başlamış. çok tuhaf bi konuşma olmuş yani .ben mi yanlış anladım bilemedim :26:
Bende mendılı alıp halay bası cekerım :)Kendi kendine konusana deli diyorsalar
Ben zırdeliyim
Olaylar cok ılgınc gelısıyor ben hızımı alamaz patlarsam dıye korkuyorum abısının maddı durumu gayet yerınde bır bakıcı tutabılır evde ıkı tane engellı var cunkı hem onlara da bakar gorumcem her ıkı gunde bır orda zaten temızlıge yardım edıyor birden bıre kabak nıye bana patladı anlamadım kına ıcın alısverıse cıkılması lazım dedım ondan mı acaba
Olaylar cok ılgınc gelısıyor ben hızımı alamaz patlarsam dıye korkuyorum abısının maddı durumu gayet yerınde bır bakıcı tutabılır evde ıkı tane engellı var cunkı hem onlara da bakar gorumcem her ıkı gunde bır orda zaten temızlıge yardım edıyor birden bıre kabak nıye bana patladı anlamadım kına ıcın alısverıse cıkılması lazım dedım ondan mı acaba
İsin zor bence
Seni sadece kendiyle degil ailesiyle de evlendirecek gibime geldi.
Tek ayaginiz hep orada
İcli disli olacak
Beklentileriniz farkli sen iyi dusun bence
canım ama evde iki tane engelli var hasta anne baba var. o zaten sizin yapabilceğiniz iş değilki. durumları iyiyse mutlaka güzel bi bakıcı tutup sürekli ilgilenmesi lazım. siz isteseniz bile bakamassınız. hadi yardıma falan arada gidersiniz ama sürekli ilgilenecek biri lazım.valla sen olayları daha net görüyosun zaten damat adayının tavırlarındanda iyi kötü anlarsın evlenince seni nelerin beklediğini. o yüzden ii düşün derim. sonradan hergün eziyet gibi bi hayat sürme.
ailesi seni evine kabul etmiyor ama onlara sen bakacaksın falan aklım karıştı canım yaaaa...
nişanlınla açık açık konuş planı nedir senden beklentileri ne???
walla çok çekersin inan yani..
Ben en basta soyledım bakmam bakamam dıye konuyu kapattık sımdı yıne hortladı avcılardan ev bakıyorum hıc nıyetım yok kasımpasada ev tutmaya annesıne araba dokunuyor o kadar yolu gelemez ee bende calısıyorum derım planlarını bozarım bır kurnaz onlar degıl ya
Annesını ve babasını bızım evımıze getırecekmıs dıger kardeslerını ıstemıyor
Evlenınce bızım evımıze getırecekmıs benı ıstemeyenı bende ıstemem demedım de mısafır gıbı gelır mısafır gıbı gıderler dedım
temelli sizin yanınıza getirecek ve sizin bu konudaki fikriniz önemli değil.. yol yakınken düşün taşın nasıl biri ile evleneceğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?