Nur topu gibi derdin oldu geldi kucagima kondu

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
8 aylik nisanliyim 3 ay sonrada dugunum olacak insallah nisanlimin annesinin agir depresyon problemi var 8 ayda 3 kere gordum zaten pek muhattap olmazlar benimle bayramda ziyaret etmek istedim annem kimseyi istemiyor diye kapidan dondum babasi ile ayak ustu gorustuk ve evime dondum. Ramazan bayraminda kayinpederim ameliyat oldu ailemle ziyaretine gittik ben 2 gunde bir gidip yaninda durdum. Buraya kadar normal belki yada ben alistim nisanlimin ailesi bir kere ailemi aramadi ne geldiler nede buyrun gelin dediler dugun tarihine bile biz karar verdik salon tutmak icin aradim ilgilenmediler bile. Nisanlim bizim evden cikmiyor desem yeridir her pazar bizde ama ben hic onlara gitmiyorum bunu dile getirince tartismaya basliyor bu aksamda bu sebeple tartismaya basladi laf dondu dolasti benim ailemle iyi gecine getirdi. Yahu insaf senin ailen var ile yok arasi bir kere aramisliklari yok ben ne yapayim dedim evlerine bile almiyorlar diyorum onlar bize gelecek evlenince diyor. Tamam gelirler misafir gibi giderler agizlarını acıp zorla yemek yedırip altlarini bezliyecek halim yok benden bunu bekleme dedim ve kiyamet koptu ailesine bakacakmisim islerine gelince annesinin ruhsal denge bozuklugu var normal insan degil kimseyi istemiyor isine gelmedimi bakacaksin ben kendi annemle babama bike bakarim diyemezken senin boyle emin konusman hosuma gitmedi diyorum o zaman kendin kaybedersin diyor. Nur topu gibi bir sorunum oldu hemde daha evlenmemisken ben kabul etmiyorum bakmayi

annesi ağır depresyonda ise babası da zor bir hayat yaşıyordur size oğullarına düğün işlerine sadece bu sebeplerden ilgisiz kalıyorlarsa illa onları işin içine çekmeye çalışmak gereksiz.. belliki hasta kendi halinde insanlar.. size bir zararları bir kötü lafları hareketleri oldu mu bugüne dek orasını bilmiyorum tabi..-bakmak- konusu niye açıldı... şu an bakıma muhtaç değiller sanırım.. ilerde hayat ne gösterir bilmezken bunları konuşarak problem yaşamanız gereksiz.. allah korusun siz de bakıma muhtaç olabilirsiniz o zaman onlara zaten bakamazsınız.. şu an mutlu yuvanızı düğününüzü konuşma zamanı.. geleceğe dair afaki mevzulardan kaçının bence.. kendi adıma aileme de eşimin ailesine de seve seve bakarım.. annemi babamı kimselere bırakmam.. ama sizin hayatınız sizin seçiminiz.. bir de anne olunca bu tür durumlara bakışınız da çok değişebilir.. şimdiden kesin net tavır koymaya gerek yok.. ama nişanlınızın da "bakacaksın!" şeklinde yaklaşması hiç hoş olmamış..

Ailesinin sana olan ilgisizliginden sikayet ediyorsun
Ve nisanlin sana ' iyi gecin ' diyor
Bu ne sacma istir yahu? Senin sikayetin zaten ilgisiz olmalari
Sanki onun ailesin sana yakin da sen istemiyor muşsun gibi konusmus nisanlin denilen sorunlu.
Bence cok cekersin evlenince
Agzinla kus tutsan nisanlin sorunu sende bulacak
Sinir bozucu olmus soyledikleri, sonucta uzak kalan onlar
Azicik gitsin de kendi biricik anasina yakinsın

Ve, tek bahanesi 'annem depresyonda ' olacak
Zor ki ne zor isin. Depresyonun arkasina siginip her istedigini yaptiran kadin gordum ben.

Son düzenleme:
evlenmeden önce karşılaşacağın sorunları görmen iyi olmuş.
bu arada sakın evlenince değişir diye düşünme.

Yok canim ya cok rahat insanlar annesinin sorunu var diyor kadin gayet akli basinda anormal olan insan markete bakkala gidebilir mi hic butun evin alisverisini yapiyor masallah anne baba seker hastasi 8 evladı var 2 sı evlı gorumcem hergun gıdıp temızlıgıne yardım edıyor bıraz kurnazlar sadece o canımı sıkıyor

Hasta veya sorunlu gozukup evlatlarini kendine kul kole eden analar cok

Son düzenleme:

canım başta ağır depresyonda demiştin ona göre yorum yaptım ama şimdi yok birşeyi diyorsun o zaman bilemiyorum..

biraz mı kurnazlar? :44:

Evlatlarına gore annesı delı bana gore masallah gayet normal sadece kendı kendıne konusuyor tek anormallık o ıstemeye geldıklerı gun konusuyordu balkonda kımbılır belkı benı begenmedı kurtce soyledıgı ıcınde anlamadım zaten benım ısrarla soyledıgım annen gayet normal oyle olmazsa 7 kısılık aılenın market alısverısını tek basına yapamaz bulasık camasır makınası kullanamaz dubleks evı temızleyemez yemek yapamaz bunların hepsını yapıyor masallah bıze gelın arayın annemı babamı dıyınce annem hasta saglıklı degıl babam calısıyor hergun ugrasıyor dıyor tamam eyvallah bır bayramdamı arayamıyorlar abın kız kardesın arasın onada bır bahane evlenınce 7 nufusa ben neden nıye bakayım mecbur gormuyorum kendımı dıyorum sadece annem ve babam gelecek evıme onlara bak dıyor mısafır gıbı gelırler mısafır gıbı gıderler dıyorum yıne yaranamıyorum en ıyısı avcılardan ev tutup herkese uzak olmak

eğer eşin evlenelim aileme yakın oturalım karım da tüm ailemin işini görsün annem rahat etsin kafasında biri ise dilim varmıyor ama niye evleniyorsun bile bile lades deme..

yoksa aramamalarını hiç dert etme inan hergün arayan herşeyine karışan kayınvaliden olsa daha kötü..

iyide tamam hasta olabilirlerde bunun arayıp sormamakla ne alakası var. ilgisizlikle . ortada bişey yokken daha damat adayı niye bakcaksın falan demeye başlamış. çok tuhaf bi konuşma olmuş yani .ben mi yanlış anladım bilemedim :26:

Olaylar cok ılgınc gelısıyor ben hızımı alamaz patlarsam dıye korkuyorum abısının maddı durumu gayet yerınde bır bakıcı tutabılır evde ıkı tane engellı var cunkı hem onlara da bakar gorumcem her ıkı gunde bır orda zaten temızlıge yardım edıyor birden bıre kabak nıye bana patladı anlamadım kına ıcın alısverıse cıkılması lazım dedım ondan mı acaba

Ben hayatta onlara yakın oturmam kasımpasada oturuyorlar hıc rahat bır semt degıl ayrıca aılesı benı evıne kabul etmıyor onlar bıze gelecekmıs cok zekıler valla

Yok gayet dogru anlamıssın durduk yere boyle bır konu neden acıldı olayın şokundayım

Kendi kendine konusana deli diyorsalar
Ben zırdeliyim
Bende mendılı alıp halay bası cekerım :)

İsin zor bence
Seni sadece kendiyle degil ailesiyle de evlendirecek gibime geldi.
Tek ayaginiz hep orada
İcli disli olacak
Beklentileriniz farkli sen iyi dusun bence

canım ama evde iki tane engelli var hasta anne baba var. o zaten sizin yapabilceğiniz iş değilki. durumları iyiyse mutlaka güzel bi bakıcı tutup sürekli ilgilenmesi lazım. siz isteseniz bile bakamassınız. hadi yardıma falan arada gidersiniz ama sürekli ilgilenecek biri lazım.valla sen olayları daha net görüyosun zaten damat adayının tavırlarındanda iyi kötü anlarsın evlenince seni nelerin beklediğini. o yüzden ii düşün derim. sonradan hergün eziyet gibi bi hayat sürme.

ailesi seni evine kabul etmiyor ama onlara sen bakacaksın falan aklım karıştı canım yaaaa...

nişanlınla açık açık konuş planı nedir senden beklentileri ne???

walla çok çekersin inan yani..

İsin zor bence
Seni sadece kendiyle degil ailesiyle de evlendirecek gibime geldi.
Tek ayaginiz hep orada
İcli disli olacak
Beklentileriniz farkli sen iyi dusun bence

Ben en basta soyledım bakmam bakamam dıye konuyu kapattık sımdı yıne hortladı avcılardan ev bakıyorum hıc nıyetım yok kasımpasada ev tutmaya annesıne araba dokunuyor o kadar yolu gelemez ee bende calısıyorum derım planlarını bozarım bır kurnaz onlar degıl ya

Annesını ve babasını bızım evımıze getırecekmıs dıger kardeslerını ıstemıyor

ailesi seni evine kabul etmiyor ama onlara sen bakacaksın falan aklım karıştı canım yaaaa...

nişanlınla açık açık konuş planı nedir senden beklentileri ne???

walla çok çekersin inan yani..

Evlenınce bızım evımıze getırecekmıs benı ıstemeyenı bende ıstemem demedım de mısafır gıbı gelır mısafır gıbı gıderler dedım

temelli sizin yanınıza getirecek ve sizin bu konudaki fikriniz önemli değil.. yol yakınken düşün taşın nasıl biri ile evleneceğini..

temelli sizin yanınıza getirecek ve sizin bu konudaki fikriniz önemli değil.. yol yakınken düşün taşın nasıl biri ile evleneceğini..

En son ben bakmam dedım oda ben bakarım dedı ısı ınada bındırırse kotu olur ıstemeye gelındıgınde kayınpeder evımız dubleks ust katta otursunlar demıstı babam benım kızımla ben bıle anlasamazsen sen nasıl anlasacaksın o kadar kalabalıksınız ızın vermem oyle bır dusuncenız varsa hıc adını koymayalım bu ısın dıye agırlıgını koymustu guzellıkle soylerım baktım ınatlasıyor yuzugu ıade ederım kıbarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…