o 50 kilo gidecek!!!

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
son kez günlük açıyorum kendime. motivasyonum yerinde :) başla bırak diytlerden verilen kiloların alınmasından sıkıldım artık !
farkli diyetleri deneyerek en dogrusunu bulana dek ve zayıflayana dek buradaım!
doğum sonrası kilolara elveda diyeceğim!!

15 haziran>123
1 ekim >115
1kasım > 112

Son düzenleme:
smoothi ye başlamaya karar verdim. hem sevdiğim lezzetler var hemde bunuda deneyelim dedim. bakalım bu deneyim nasıl sonuçlanacak :) 15 günlük bir süreç var önümde smoothi için. hedefim çok değil 2 3kilo. aynı zamanda sporlada destekleyecegim! hadi başlayalım artık

smoothi günümün ilk günü çok güzel geçiyor

200gr kara üzüm
10 adet mürdüm eriği
1adet şeftali
400 gr yoğurt
ike hazırladığım smoothimi bugun tüm öğünlerde tüketiyorum.

spor olarak
1 saat yürüyüş :300 kal
1saat bisiklet :550 kal
1 saat tabiri caizse koştura koştura temizlik :250 kal (bebişten hızlı hızlı zarzor yapabildim . uyanmadan yetiştirebilmek icin acayip koşuşturdum ve bisikletten daha cok terledim :) bu yuzden evet bunuda spordan sayıyorum :))

bugün yakılan -1100 kalori :)))) yupppyyy

dünki sporum
1 saat bisiklet 550 kalori
100*3 set kol calısma ( kollarımın toparlanması lazım cok sarkık)
250 step aleti

dünki sporum
1 saat bisiklet 550 kalori
100*3 set kol calısma ( kollarımın toparlanması lazım cok sarkık)
250 step aleti
Günaydın canım maşallah küçücük bebişle spor yapabiliyorsun ben spor konusunda çok tembelim benimde kollar sarkık dambıl alcam kilo verirken belki biraz toparlanır

bugün smoothide 3. günüm
çoookkk leziz bir smoothi yaptım bugün

yarım kavun
2 bardak süt
2 kaşık yoğurt
1kaşık pekmez

bugünkü smoothimi hazırladım akşama kadar içeceğim. arada açlık hissediyorum ozamanda alıyorum elime bir salatalık kütür kütür yiyorum bastırıyor :) bazende yoğurt hazırlıyorum ufak bir kase içerisine nane ve kırmızı biber atıyorum enfes oluyorrr :):)
2gün sonra 5 günlük smoothim bitiyor ve artık 1 ögün ekleme zamanım geliyor :)

Günaydın canım maşallah küçücük bebişle spor yapabiliyorsun ben spor konusunda çok tembelim benimde kollar sarkık dambıl alcam kilo verirken belki biraz toparlanır
bende spor konusunda cok tembelim 3 senedir köşede duruyor bsikletim. ama bu kez azmettim istikrarla yapmam lazım. spor konusunda saolsun eşim çok yardımcı oluyor o 1 saat bebişle oynaşırken bende koşturuyorum spora :) destekçi saolsun.
kol konusundada canım yarım litrelik pet şişelere su dolduruyorum o şekilde çalışıyorum biraz alışsın kollar sonra dambıl düşünüyorum. dambıl alana kadar sende bu şekilde yapabilirsin. ikimizinde yolları uzun. senle iyi bir ikili olmayı çok isterim tabi sende istersen.motivasyonumuzu artıtırz hem hadi sende bugün spora başla hergün birbirimizi dürtelim spor spor diye

Ben burdayım canım sana eşlik etmek isterim spor için elimden geleni yapıcam bu gün spor olarak temizlik yapıcam dambıl nette baktım çok uygun bu hafta spariş edicem ilk bir kiloluk alıcam alıştırma olarakta yarımlık pet Şişe düşünüyorum tabi kızım görünce el koymassa bu gün diyette protein günüm haftanın bir günü genelde pazartesi protein günü yapıyorum bu şekilde salı günü mutlaka ekside çıkıyorum çarşamba günleri tartı günüm katıldığım diğer grupla çarşamba tartı günü perşembe ve cuma günü bir engel olmadığı sürece oruç tutuyorum. ..
Bu gün kahvaltı ikiden biraz fazla haşlama yumurta ve peynir çeşitlerinden yedim öğle ve akşam normalde haşlama tavuk yiyorum ama bu gün öğle tavuk köftesi yicem akşama haşlama tavuk yicem

Unutmadan yazayım şimdi yeşil çay içicem her gün içmeye çalışıyorum gün içerisinde genelde kahve ve soda da içiyorum 2-3 litre arası su içiyorum

Unutmadan yazayım şimdi yeşil çay içicem her gün içmeye çalışıyorum gün içerisinde genelde kahve ve soda da içiyorum 2-3 litre arası su içiyorum
yeşilçay bende düşünüyorum faydasını gorursen söyle banada bende içiyim bol bol. bende şeker orucuna başladım 3. günüm bugün. suyu çok severım bnde 3 lt içerim en az canım

smoothiyi bıraktım açıkçası midem kazına kazına bi hal oldu sırf sıvı sıvı olmuyor. normal bir diyete başlamalıyım.

Yeşil çayın faydaları çok içine biraz limonda sıkıyorum ben yeşil çay içmeyebaşladıktan sonra kilo vermemde yardimci olduğunu gördüm ödem regl dönemi dışında olmuyor

smoothiyi bıraktım açıkçası midem kazına kazına bi hal oldu sırf sıvı sıvı olmuyor. normal bir diyete başlamalıyım.
Canım emzirmeye devam ediyorsan senin için sıvı beslenme az olur bu tarz diyetleri kilo verme durduğunda bir iki günlük metobolizma şaşırtma amaçlı olarak yapabilirsin birde kilo fazla olunca birden kesme porsiyon küçült zamanla azalt daha güzel sonuç alırsın kilolarımızı bir ayda almadık bir ayda verelim ben haziranda başladım dört ay bitti sonuç güzel arada çok yediğim günlerde oldu bayramlarda hiç veremedim ama pes etmedim ve etmicem önümüzdeki yaz 7 li rakamları görmek istiyorum yarın tartı günüm sanada yazarım

aynen canım haklısın. 3 günlük bir deneyim oldu banada metabolizma sasırmıstır :):)
vallahı doğru dıosun 1 ayda almadık yavas vermek onemli. bebegim artık beni emmiyor malesef. sütüm yeterli degildi hep mama takviyesi yapmıstık zaten. 1 haftadır hiç emmiyo. bnde sağıp veriyorum. yakında bu işte biter hepten azaldı cunku tmm cnm - li rakamlar bekliyorum

Çocuklar emmeyince süt azalıyor malesef benim kızımda 8. Aydan sonra emmek istemedi 9cu aydan sonra bıraktı sağıncada bitti sağlık olsun nasipleri o kadar mış ablamında üç aylık oğlu var onunda sütü az mama yiyor dördüncü aydan sonra ek gıdaya geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…