- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
-
aynen sporla destekleyecegim özellikle bisiklet. evde bisikletim var birde 3.5 aylık bi sıpam var :):)Günlük yürüyüş mutlaka yap , hareket + doğrubeslenme
insalah canım tesekkurler :) insallah sende hedeflediğin kiloya ulaşırsınYeni günlüğün hayırlı olsun canım inşallah burada başarılı olursun
Günaydın canım maşallah küçücük bebişle spor yapabiliyorsun ben spor konusunda çok tembelim benimde kollar sarkık dambıl alcam kilo verirken belki biraz toparlanırdünki sporum
1 saat bisiklet 550 kalori
100*3 set kol calısma ( kollarımın toparlanması lazım cok sarkık)
250 step aleti
bende spor konusunda cok tembelim 3 senedir köşede duruyor bsikletim. ama bu kez azmettim istikrarla yapmam lazım. spor konusunda saolsun eşim çok yardımcı oluyor o 1 saat bebişle oynaşırken bende koşturuyorum spora :) destekçi saolsun.Günaydın canım maşallah küçücük bebişle spor yapabiliyorsun ben spor konusunda çok tembelim benimde kollar sarkık dambıl alcam kilo verirken belki biraz toparlanır
Ben burdayım canım sana eşlik etmek isterim spor için elimden geleni yapıcam bu gün spor olarak temizlik yapıcam dambıl nette baktım çok uygun bu hafta spariş edicem ilk bir kiloluk alıcam alıştırma olarakta yarımlık pet Şişe düşünüyorum tabi kızım görünce el koymassabende spor konusunda cok tembelim 3 senedir köşede duruyor bsikletim. ama bu kez azmettim istikrarla yapmam lazım. spor konusunda saolsun eşim çok yardımcı oluyor o 1 saat bebişle oynaşırken bende koşturuyorum spora :) destekçi saolsun.
kol konusundada canım yarım litrelik pet şişelere su dolduruyorum o şekilde çalışıyorum biraz alışsın kollar sonra dambıl düşünüyorum. dambıl alana kadar sende bu şekilde yapabilirsin. ikimizinde yolları uzun. senle iyi bir ikili olmayı çok isterim tabi sende istersen.motivasyonumuzu artıtırz hemhadi sende bugün spora başla hergün birbirimizi dürtelim spor spor diye
yeşilçay bende düşünüyorum faydasını gorursen söyle banada bende içiyim bol bol. bende şeker orucuna başladım 3. günüm bugün. suyu çok severım bnde 3 lt içerim en az canımUnutmadan yazayım şimdi yeşil çay içicem her gün içmeye çalışıyorum gün içerisinde genelde kahve ve soda da içiyorum 2-3 litre arası su içiyorum
Canım emzirmeye devam ediyorsan senin için sıvı beslenme az olur bu tarz diyetleri kilo verme durduğunda bir iki günlük metobolizma şaşırtma amaçlı olarak yapabilirsin birde kilo fazla olunca birden kesme porsiyon küçült zamanla azalt daha güzel sonuç alırsın kilolarımızı bir ayda almadık bir ayda verelim ben haziranda başladım dört ay bitti sonuç güzel arada çok yediğim günlerde oldu bayramlarda hiç veremedim ama pes etmedim ve etmicem önümüzdeki yaz 7 li rakamları görmek istiyorum yarın tartı günüm sanada yazarımsmoothiyi bıraktım açıkçası midem kazına kazına bi hal oldu sırf sıvı sıvı olmuyor. normal bir diyete başlamalıyım.
aynen canım haklısın. 3 günlük bir deneyim oldu banada metabolizma sasırmıstır :):)Canım emzirmeye devam ediyorsan senin için sıvı beslenme az olur bu tarz diyetleri kilo verme durduğunda bir iki günlük metobolizma şaşırtma amaçlı olarak yapabilirsin birde kilo fazla olunca birden kesme porsiyon küçült zamanla azalt daha güzel sonuç alırsın kilolarımızı bir ayda almadık bir ayda verelim ben haziranda başladım dört ay bitti sonuç güzel arada çok yediğim günlerde oldu bayramlarda hiç veremedim ama pes etmedim ve etmicem önümüzdeki yaz 7 li rakamları görmek istiyorum yarın tartı günüm sanada yazarım
Çocuklar emmeyince süt azalıyor malesef benim kızımda 8. Aydan sonra emmek istemedi 9cu aydan sonra bıraktı sağıncada bitti sağlık olsun nasipleri o kadar mış ablamında üç aylık oğlu var onunda sütü az mama yiyor dördüncü aydan sonra ek gıdaya geçicekaynen canım haklısın. 3 günlük bir deneyim oldu banada metabolizma sasırmıstır :):)
vallahı doğru dıosun 1 ayda almadık yavas vermek onemli. bebegim artık beni emmiyor malesef. sütüm yeterli degildi hep mama takviyesi yapmıstık zaten. 1 haftadır hiç emmiyo. bnde sağıp veriyorum. yakında bu işte biter hepten azaldı cunkutmm cnm - li rakamlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?