o 50 kilo gidecek!!!

Bu hafta güzel eksideydim bu günün sonucunu merak ediyorum yarın gezmem var ödül günü olucak benim için perşembe cuma oruç tutucam inşallah ödül günümü dengelerim

Bu hafta güzel eksideydim bu günün sonucunu merak ediyorum yarın gezmem var ödül günü olucak benim için perşembe cuma oruç tutucam inşallah ödül günümü dengelerim
dengelersin cnm ne olucak. bnmde düzgün bir diyete baslamam sart :s diyetisyene mi gitsem acaba :s

Dunku menum su sekildeydi

Sabah 2 dilim kavun

Ogle 2 ev pogacasi

Aksam 1 tabak kurufasulye

Spor pek yapamadim yarim saat bisiklet - 275 kal ,100 step

Canım bu gün gezmedeydim yazamadım
Geçen hafta 97
Bu hafta 95.4 kilom
Bende bu gün öğle hamur işi yedim o yüzden akşam soda ve yeşil çay içtim

Gunaydin gunlugum bugun cok enerjigim ve sanki boyle harika bir gune baslamisim gibi hissediyorum :) diyetime lahana diyetiyle devam edicem bugun basliyorum. 115 ile basliyorum. Tam bilinen o lahana corbasini bilindigi gibi yapmadim. Ve onun gibi katida olmayacak. Kendime gore sekillendirdim bakalim 1 haftada kac kilo gidecek???

Bugunku menum
7 ..de 1 pkt eti form

9 .. 100 gr kavun

10... 2 dilim tam bugday ekmegi biraz peynir ve sekersiz cay

13... corbammmm :) 1 dilim tam bugday ekmegi

15 .. 1 bardak sut

16.30.. 1 bardak yesilcay

19.. 2 kase corba

22.. 1 sise soda

Günaydın canım lahana diyetini eskiden bende yapmıştım acıktıca lahana çorbası içiyordum ama üç felan dayanabilmiştim

Canım şu an acıksamda iradem yerinde ama krize girersem onlar Kesmez beni :KK45:ben hakkımı çarşamba gününe saklıyorum nasip olursa aşure yapıcam

Eveett gunlugum. Ctesi ve pazar gununu yazamadim. Acikcasi pek giremedim. Belkide yazmak istemedim :) deli gibi kacamaklarin oldugu gunlerdi. Ctesi esim isten geldiginden itibaren kacamaklar son bulmadi.neden bukadar iradesiz oldum bilmiyorum. Kacamaklarim yuzunden gaza gelip 2 ser saat spor yaptim. Hemde gezme bahanesiyle. Kilom ne durumda bilmiyorum. Ama sanirim almamisimdir. Bunun yaninda corbamida ictim. Ama 3 gunde artik biktirdi. Lahana suyu + farkli bi corba icicem hergun. Ayni etkiyi gostericekmi bilemiyorum.

Bugun beni cokca gaza getiren bir olay oldu. O yuzden asla sporu birakmicam. Azmedip basaricam.
Boyum 168 ve kilom heryerime orantili bi sekilde dagilmis durumda. Bir tek sarkik bi sezeryan gobegim var onuda dikislerim tam gectiginde mekikle toparlamayi dusunuyorum. Aynada genede okadar kotu gelmezdi gozume kendim. Bi arkadas var boyu kisa. Bayada tombik duruyor. Ona bakip kendimi heh iste bu arkadastan biraz fazlayim diye dusunurdum. Bugun gezmeye gittik birlikte. Avm wc sinde yanyana el yikarken farkettim aci gercegi. Ben biraz fazla degildim. Resmen yaninda devasa gorunuyordum.... kilosunu sordum. Hani ben 115 im falan ya onuda 100 105 vardir diyordum. Iyi dedin kiz bi tartilayim dedi. Lavabodan ciktik hani su avm tartilari varya korkusuzca cikti üstüne. Ben cesaret edemezdim herkesin yaninda 115i gormeue.. 80 kiloymusss yaaaa kizzz.. aramizda tam 35 kilo varken bende kendimi ondan bi 5 10 kilo fazla gorurken aci gercek geldi cikti gun yuzune. O kiz 80le oyle gorunuyorsa tombik tombik benim hayal edemedigim kadar devasa gorundugum gercegini idrak edemedi beynim. Reddetti. Ama nafile.... okadar kotu gozuktugumun bu denli farkinda degildim. Uzgunum bedenim !!!! Ben sana neler ettim...

Back
X