- 10 Mart 2015
- 14
- 10
- 88
- 41
- Konu Sahibi life is good
Gelince yine ev isleri cocuklar 9 bucuktan sonra vaktim kaliyor genelde..yarin bismillah diyetekten ciddi anlamda sana yoldas olmaya kararliyim ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozman cikar tekrar ve benimle tramboline basla :) videoya gore yapinca pek keyif almiyorum spordan ama muzige gore olunca cosuyorum :)Canım baya iyi gidiyorsun Trambolin çok güzel bir şey sürekli kullanırsan çok faydasını görürsün Trambolin le yapılan spor videoları var bir ara ben çok bakmıştım bendede var kaldırdım tembelim ben![]()
Seninde sporun o canim :) gel gel her zman beklerim buraya bugun ipin ucumu kacti sorun degil yarin yeni bir gunAncak girebildim esim evdeydi bgun gezmeler falan ipin ucu kacti yineyarin sabh tartilip her aksam buraya yazicam bende canim.kendimi kontrol ederim boylece.spor yapamiyorum ogretmenim oglene kadar iki cocuk ev aksam yemegi baya kosturuyorum.oglen okula gidiyorum
Ol Canim valla benimde yoldasa ihtiyacım var. Bu uzun olan surec tek basina ilerlemiyor malesefGelince yine ev isleri cocuklar 9 bucuktan sonra vaktim kaliyor genelde..yarin bismillah diyetekten ciddi anlamda sana yoldas olmaya kararliyim ins
Meraba canim firsat buldum yazayim dedim.108.9 olmusum dunku kacamaklarla sabh boyle ciktim.neyse kahvaltim. Bitki cayi
1 tane haslanmis yumurta
Ucgen peynir 1 tane
Salatalik
Ogle yok aksam ins salata corba 1 dilim balık gunu kapaticam.oglen hazirlanma telasina dusuyorum birsey yemiyorum.1 elma alirum bundan sonra okulda yemek icin.gece cocuklar yatinca stepper yapmayi dusunuyorum.buda benim sporum olur artik
yarın tartılıcam canım ama muhtelemen 110 kusurlardaım :)Sen tartildinmi kacsin suanda merak ettim.sen verdikce bende hevesleniyorum
hep burda olucaksan ilk sayfaya senide ekleyeyim canım. bugünden atiyim tarihi 108.9 olarakSen tartildinmi kacsin suanda merak ettim.sen verdikce bende hevesleniyorum
Evet olucam canim yazabilirsin.aksam yemegimi yedim
1 kase mercimek corbasi
2 dilim palamut
1 dilim.k.ekmegi
1 tane halleyemziriyorum dayanamadim yedim.yeme fasli bitti.artik su ve bitki cayi icerim.
akşam yemeginde güzel canım. arada kaçamaklar oluyor sorun değil 2 3 aylık bir maraton yok onumuzde belki 1 2 senelik maraton var illaki oluo kaçamaklarKahvaltiyi 10 gibi yapiyorum.okula ara ogun gotururum.ogleyi gecistrcem mecburen..biktim. Kilolardan ins hep beraber agir yuklerimizi aticaz
Valla canim sen bu hizla 4-5 aya ideal kilona inersin.sakin birakma.burayi takip etmek iyi geliyor bana.akşam yemeginde güzel canım. arada kaçamaklar oluyor sorun değil 2 3 aylık bir maraton yok onumuzde belki 1 2 senelik maraton var illaki oluo kaçamaklar
ara öğün yap canım muhakkak![]()
Selam can nasılsın ya telefonum bozuldu ptesidenberi telefonsuzum bu sabah gittik aldık çok sukurrrr :) geri geldim burdayım nasılsın neleryapiosun nasıl gidiyorValla canim sen bu hizla 4-5 aya ideal kilona inersin.sakin birakma.burayi takip etmek iyi geliyor bana.