o 50 kilo gidecek!!!

Gelince yine ev isleri cocuklar 9 bucuktan sonra vaktim kaliyor genelde..yarin bismillah diyetekten ciddi anlamda sana yoldas olmaya kararliyim ins

Canım baya iyi gidiyorsun Trambolin çok güzel bir şey sürekli kullanırsan çok faydasını görürsün Trambolin le yapılan spor videoları var bir ara ben çok bakmıştım bendede var kaldırdım tembelim ben :KK45:
Ozman cikar tekrar ve benimle tramboline basla :) videoya gore yapinca pek keyif almiyorum spordan ama muzige gore olunca cosuyorum :)

Ancak girebildim esim evdeydi bgun gezmeler falan ipin ucu kacti yineyarin sabh tartilip her aksam buraya yazicam bende canim.kendimi kontrol ederim boylece.spor yapamiyorum ogretmenim oglene kadar iki cocuk ev aksam yemegi baya kosturuyorum.oglen okula gidiyorum
Seninde sporun o canim :) gel gel her zman beklerim buraya bugun ipin ucumu kacti sorun degil yarin yeni bir gun ;)

Evettt gunlugummm misafir dolu bir gun daha :)
Kahvaltim
2 yumurtali 2 dilim salam li omlet
Domates
Salatalik
Olmazsa olmazim biberimmm :)

Ogle 150 gram patates puresi

Aksam 200 gram etli pilav
1 kase mercimek corbasi
Bol salata
Bugunku kacamagim aksam yemeginin yanina 1 kutu kola zero

Sporr muu ay canim nr arasin bugun spor bundan iyi spormu olur ; sabahtan temizlik temizlikkk sonra misafir yemekler bulasiklar bide bebisle ugras :) inanlmaz yoruldum. Ha bu arada birde alisverise gittik 1 saat yurudum :)

Meraba canim firsat buldum yazayim dedim.108.9 olmusum dunku kacamaklarla sabh boyle ciktim.neyse kahvaltim. Bitki cayi
1 tane haslanmis yumurta
Ucgen peynir 1 tane
Salatalik
Ogle yok aksam ins salata corba 1 dilim balık gunu kapaticam.oglen hazirlanma telasina dusuyorum birsey yemiyorum.1 elma alirum bundan sonra okulda yemek icin.gece cocuklar yatinca stepper yapmayi dusunuyorum.buda benim sporum olur artik

Meraba canim firsat buldum yazayim dedim.108.9 olmusum dunku kacamaklarla sabh boyle ciktim.neyse kahvaltim. Bitki cayi
1 tane haslanmis yumurta
Ucgen peynir 1 tane
Salatalik
Ogle yok aksam ins salata corba 1 dilim balık gunu kapaticam.oglen hazirlanma telasina dusuyorum birsey yemiyorum.1 elma alirum bundan sonra okulda yemek icin.gece cocuklar yatinca stepper yapmayi dusunuyorum.buda benim sporum olur artik

öğleni atlamamaya çalış canım ay nasıl dayanıyorsun öğlenden akşama kadar dayanamıyorum ben :) illa bişeyler atıyorum ağzıma elma olur yogurt olur ama dirk dayanamıyorm :)
öğlen eksikte olsa menün güzel canım . steppr bendede var pek yapmıorum açıkcası trambolin daha eğlenceli geliyor tavsiye ederm :)
Sen tartildinmi kacsin suanda merak ettim.sen verdikce bende hevesleniyorum
yarın tartılıcam canım ama muhtelemen 110 kusurlardaım :)

Evet olucam canim yazabilirsin.aksam yemegimi yedim
1 kase mercimek corbasi
2 dilim palamut
1 dilim.k.ekmegi
1 tane halleyemziriyorum dayanamadim yedim.yeme fasli bitti.artik su ve bitki cayi icerim.

Kahvaltiyi 10 gibi yapiyorum.okula ara ogun gotururum.ogleyi gecistrcem mecburen..biktim. Kilolardan ins hep beraber agir yuklerimizi aticaz

Evet olucam canim yazabilirsin.aksam yemegimi yedim
1 kase mercimek corbasi
2 dilim palamut
1 dilim.k.ekmegi
1 tane halleyemziriyorum dayanamadim yedim.yeme fasli bitti.artik su ve bitki cayi icerim.

Kahvaltiyi 10 gibi yapiyorum.okula ara ogun gotururum.ogleyi gecistrcem mecburen..biktim. Kilolardan ins hep beraber agir yuklerimizi aticaz
akşam yemeginde güzel canım. arada kaçamaklar oluyor sorun değil 2 3 aylık bir maraton yok onumuzde belki 1 2 senelik maraton var illaki oluo kaçamaklar
ara öğün yap canım muhakkak ;)

Tebrikler cok sevindim.ben hala yerimde sayiyorum.gece yarisi uyandim cok az helva yedim:KK17:1 lt su ictim.bebek kemiriyo gece resmen doymayinca agliyo bu sefer.sabhta ayni ciktim.yememeliydim.offf.sabah
Domates
2 zeytin
3 catal yumurta
Yarim bardak cay
Ikindi
Cay
2 ceviz
Aksamada tavuk sote yaparim salatayla.su aburcuburu kacamgi kesmeliyim.dun gece halinin ustunde uyumusum bebegi uyuturken stepper yapamadim.ins senin gibi basarabilirim:KK43:

akşam yemeginde güzel canım. arada kaçamaklar oluyor sorun değil 2 3 aylık bir maraton yok onumuzde belki 1 2 senelik maraton var illaki oluo kaçamaklar
ara öğün yap canım muhakkak :KK66:
Valla canim sen bu hizla 4-5 aya ideal kilona inersin.sakin birakma.burayi takip etmek iyi geliyor bana.

Back
X