o 50 kilo gidecek!!!

bugün yine güzel bir gün yine enerjiğimmm :D:D:

sabah benim minnak kuzumla ugraşırken kahvaltı yapamıyorum. e sıpamda 7 demeden ayakta :D yarım paket eti form büsküvi yedim 9 oldu hala vakıt bulamadım kalan yarım paketide bitirdim :) 11 gibi sızdı şükür uykusuna bende kalktım once spor yaptım 40 dk 400 kalori bisiklet
sonrada kendime bir güzel tost yaptım :D

2 dilim kepekli ekmek. 1 dilimi 20 gr 48 kaloricik:)
3 ince dilim salam ortalama 45 kalori
birde yagsız beyaz peynir yarım kibrit kutusu kadar oda 25 kalori

yagsız tost yaptım
ekmeğin kalorisi düşüyor dıye biliyorum ama o kısmı hesaplamadım dogrusu :)
o minnacık tosttan eskiden 5 tane yerdim. simdiyse 1 tanesi doyuruyor :)

Benimde kahvaltı iki haşlama yumurta
50 gr peynir çeşitlerinden ve çay bir çay kaşığı fıstık ezmesi
Kızımı uyuttum şimdi birazdan öğlen yemeği yerim tavuk köftesi yicem akşama haşlama tavuk yicem inşallah bu gün benim protein günüm

Kızımı uyuttum şimdi birazdan öğlen yemeği yerim tavuk köftesi yicem akşama haşlama tavuk yicem inşallah bu gün benim protein günüm

Güzel gidiyorsun canım inşallah güzel eskiler görürsün
saol canım teşekkr ederm :) ayyy hadi insallahhh ilk hedefim 2 basamaklara inmek daha sonra dahada eksilmek. 3 basamaklardan bıktım artıkkk :(
ayyy ne güzl et yiyosun :) ben hiç yiyemiyorum. oldum olası sevmem. ama biraz zorlayıp yemeyi dusunuyorum bakalım kendime lezzetli bi tarf bulabilirsem.... tavuk koftesi tarifini alabilirmiyim canım denemek isterim

saol canım teşekkr ederm :) ayyy hadi insallahhh ilk hedefim 2 basamaklara inmek daha sonra dahada eksilmek. 3 basamaklardan bıktım artıkkk :KK43:

ayyy ne güzl et yiyosun :) ben hiç yiyemiyorum. oldum olası sevmem. ama biraz zorlayıp yemeyi dusunuyorum bakalım kendime lezzetli bi tarf bulabilirsem.... tavuk koftesi tarifini alabilirmiyim canım denemek isterim
Canım hazır bir markanın alıyorum burda yazmam reklama girermi bilmiyorum

Sabah yeniden tarlilip basliyorummmm aaa cok ara verdim cok yedim ictim diyette oldugumu bile unuttum asureler falan gitti gitti insallah kilo almamisimdir

Huhuuuu gunlugum ben geldim. Seni yine bosladim son zaman farkindayim.
Son durum su sekilde ; 113 kiloya inmis bulunmaktayim öyle boyle fazla sıkmadan 10 kilo vermisim 4 ayda. Bu demektir ki 16 ay daha var önumde 50 kilo vermis olmak icin. Ortalama ayda 2.5 kilo veriyorum aslinda şöyle guzel bi sıkı diyet spor yapsam ayda 5 6 kilo rahatlikla verebilir önumdeki sureyi yari yariya indirip 8 ay sonraya hedefime kavusabilirim. Malum yazada fit girerim :) ay sonuna kadar biraz daha sıkı calisalim bakalim ne olacak. En azindan 2 basamaklara dusseydim bana baya bi motive olucakti e 23 kiloda vermis olup en azindan yolumu yarilardim. Neyse bi 3 4 aya birazcik sıkarak 2li basamaklara ulasirim herhalde. E bugun sabah hazir kalkmisim erkenden. Bugunden baslayalim madem. Hadi kiz sen yaparsin bu isi :)

Bugunum guzel geciyor pek acikmadim kucuk canavarimla ugrasmaktanda soyle guzelcene yiyemedim sabah yarim pkt form bisküvi yedim 12 gibide portakalli bi pkt form yedim simdiyse guzelcene karnimi doyuruyorum
Tabagim cok zengin yerken bile doydugumu hissediyorum
2 haslanmis yumurta
7 adet yesil zeytin
2dilim salam
2 yesil biber
1 kk beyaz peynir
Yarim pkt kepekli form bisküvi

Aksamada sadece corba icicem bugunu sıkı gecireim bari. Birde 1 saat bisikletttt :)

Hafta sonu kacamaklarimla 113 olarak dondum. 300 gr almisim. Tekrar toparlaniyorum

Sabah form bisküvi + 5 dilim salam atistirmalik gibi bebis ayagimda uyurken yedim

Ogle mercimek corbasi

Ara form misir patlagi tadi saman gibi ama bastiriyor

Aksam 2 dilim palamut ve bol salata

Bugun guzel bir gun..
Az yiyorum cok hareket ediyorum..
Geri donuyorum surekli. Diyeti bozuyorum ama yilmiyorum bastan basliyorum !! Ben burdayim ! Gucluyum!!! Arada bir sendelesemde dusmuyorum!! Yilmiyorum!! Ben buyum pes etmek yokkkk!!

Sabah kahvalti yapamiyorum nedense ah bide su yeme duzenini oturtsam kendime

Bugun neler yaptim
Sabah yesilcayimdan sonra yarim paket form kepekli bisküvi yedim saat 10 civari

12 de ciktim yine bisikletin ustune 40 dk hizli olarak surdum -550 kalori buda iyi

Saat 1 gibi 1 kase corn flakes ve sut tabiki

3 te guzel bir omlet hazirladim kendime 2 kucuk yumurta biraz salam birazda peynir
Yanindada kalan yarim pkt form bisküvi

Bayada doydum hani :)

Aksam 1 kase corba icicem
Yarim tabak kadar kuruu fasulye

Ve tabiki 5 gibi olmazsa olmazim bitki cayim

9 gibi yeme krizim geliyor bende aliylrum 1 mandalin yiyorum hoopp bastiriyor

Olmazsa olmazlardan suyummm
Yarim lt lik pet siseyle iciyorumki ne ictigimi bileyim. 1.5 lt ictim bile
Yatana kadar 1 lt daha icicem

Artik bir duzene girdim

Sabah cok yiyemedigim icin kendimi oglene sakliyorum ogle guzelce doyup aksami biraz daha hafif geciriyorum

Sonucc : 112 oldum 11 kilo byyy

Back
X