o 50 kilo gidecek!!!

20161028_122011.webp

Kosede duran sauna sortumu giyerimm bisikletimde 500 kalorimide yakarim ;) ustunede 30 squat :)

Guzel bir gunun daha sonuna geldik :)

Sabah kahvaltim
1 yumurta
1 domates
1kk peynir
Yarim cay kasigi bal
1 dilim ekmek
1 bardak sekersiz cay
3 zeytin

Ara 1 nescafe

Oglen
1dilim ekmek
1kk peynir
1domates

Aksam
8 kucuk balık koftesi
Bol salata

9da 2 kucuk mandalin

Spoorrrr sporrrr
15 dk trambolin
45 dk bisiklet normal hizda 500 kalori
30 squat
200 stepper

Neler mi yapiyorum?
Az yiyorum cok hareket ediyorum.
HAyatima duzenli sporu katiyorum.
Biliyorum yavas zayifliyorum
Hipotroidim var beni etkileyen ama olsun az da olsa gidiyor ya bu onemli benim icin. daha yolun inanilmaz derecede uzun. 2 basamaklara inmeyi 3 4 aya kadar basaricam sanirim. yilmiyorum basaricam biliyorum.

Darısı bana... 96 ile doğum yaptım şuan 90 kiloyum. 5 ayda anca verdim. Millet laf sokuyor 6 ayda anca bunu verdim diye ama umrumda değil. Sürekli evdeyim 3 çocuk var. Ağzım boş duramıyor maalesef. Çok abur cubur yerdim kestim. Bu bile ilerleme bence. Cumartesi kot aldım kendime üsrümdekinden 3 beden küçük aldım.. İçine girdim diye acayip sevindirik oldum. Spor bana çok uzakmış gibime geliyor...

Bugünum kisaca şöyleydi

Sabah yesilcay + forum cubuk kraker yarim paket
Ogle 1 kase corn flakes
4 kasik asure
Aksam 1 tabak patlican oturtma 2 kasik pilav 1 parca ekmek

2.5 lt su

Spor ve hareketlerimde su sekilde
30 dk trambolin
Bisiklet 20 dk 200 kalori
25 squat
5 dk kol calisma
50 karin hareketleri

Ayrica ev isi falan derken epey yoruldum savah kalkar kalkmaz adimsayar taktim herzmanki gibi
Gun icinde spor disinda 6230 adim atmisim

Darısı bana... 96 ile doğum yaptım şuan 90 kiloyum. 5 ayda anca verdim. Millet laf sokuyor 6 ayda anca bunu verdim diye ama umrumda değil. Sürekli evdeyim 3 çocuk var. Ağzım boş duramıyor maalesef. Çok abur cubur yerdim kestim. Bu bile ilerleme bence. Cumartesi kot aldım kendime üsrümdekinden 3 beden küçük aldım.. İçine girdim diye acayip sevindirik oldum. Spor bana çok uzakmış gibime geliyor...
Allah bagislasin yavrucaklarimizi. senin sporun peslerinde kosturmak bence :) atistirmaliklarida bir kenara atarsan baya etkili olucaktir eminim. yavas olsun ama olsun inan bu bile yeterli en azindan kilo almaktan kat kat iyidir :) kucuk beden kot giymene sevindim :) demekki tartida gozukmese bile sıkılasma saglamissin buda iyi bisey bence :)

Evet beklenen oldu uzun zamandir 112 kilodayim bugunse 112.3 u gorunce biseyler ters gidiyor dedim. genel olarak ayni besleniyorum ve sporda haftanin 5 gunu yapiyorum ama kilo vermem durdu. 11 kilo verince sanırım sabitlemeye gecti. 2 haftadir kilo veremiyorum desem yeri var. sirf bu yuzden girip yazmak bile gelmiyor icimden. napsam bilemedim ben.
Sasirtma amacli isvec diyetine basliyorum bugun. 13 gun yapicam diye bisey yok. sadece 111 yada 110a dusunce birakicam ki tekrar kilo vermeye baslayim. biseyleri degistirmeden bu kilolar bi sure daha beni terkedecek gibi durmuyor :) bi kac gunluk sok diyetten bi zarar gelmez herhalde. bakalim su bikac gunde 1 2 kilo verebilecekmiyim ???

Merhaba bende Hipotiroidi ve pco yum inan zor kilo veriyorum ikiz hamilelik gecirdim ve 8 ay yatip 40 kilo aldim 15 i ilk 3 ayda verdim sonra 95.4 ten 85.9 inebildim şimdi pek veremiyorum yazdiklarini tek tek okudum yaptigin diyetler ve agir spor vücudu na zarar vermesin ben kilomu saglikli olmak için veriyorum kibrit kutusu peynir beni doyirmuyor saglikli olanla beslenip yürüyorum sonrasinda sikilasmak için spor salonuna yazilcam ins bebeklerimde büyür. Aklina yatarmi bilmiyorum Canan Karatay in fikirleri hoşuma gidiyor hem doyuyorum hem zayifliyorum. Görüşürüz inş kolay gelsin

Merhaba bende Hipotiroidi ve pco yum inan zor kilo veriyorum ikiz hamilelik gecirdim ve 8 ay yatip 40 kilo aldim 15 i ilk 3 ayda verdim sonra 95.4 ten 85.9 inebildim şimdi pek veremiyorum yazdiklarini tek tek okudum yaptigin diyetler ve agir spor vücudu na zarar vermesin ben kilomu saglikli olmak için veriyorum kibrit kutusu peynir beni doyirmuyor saglikli olanla beslenip yürüyorum sonrasinda sikilasmak için spor salonuna yazilcam ins bebeklerimde büyür. Aklina yatarmi bilmiyorum Canan Karatay in fikirleri hoşuma gidiyor hem doyuyorum hem zayifliyorum. Görüşürüz inş kolay gelsin
hayırlısı olsun canım :) evet canım deniyorum neredeyse her diyeti... emziremiyorum hem erken doğum yaptım hemde sütüm yeterszdi 3ay mama+meme şeklinde gittik 3ten sonra full mama gidiyoruz.. sütümde kesildi. kolay kilo veremiyorum bende napıcamı şaşırdım inan. bir zaman diyetisyene gittim tam anlamıyla uydum 1 ay boyunca ve 5.200 gr alarak normal bir diyeti sonlandırdım. hiç kaçamak yapmadıgım halde kilo aldım. metabolizmam çok yavaş çalışıyor ve troidimi sürekli ölçtürmek zorundayım. sürekli olarak içtiğim ilacın dozajı değişiyor tam kilo vermeye başlıyorum ya yetersz kalıyor tekrar kilo alıyorum yada fazla geliyor ilaç yine kilo alıyorum inan napıcamı şaşırdım.
et yemeyen bi insanım yani sana şöyle diyim ayda 1 2 gün. okadarki sevmem kendisini ve hiç bir türünü. meyveylede aram çok iyidir. karatayı bi ara inceledim ama inanki benim beslenme tarzım değil. ozellikle kuruyemişin hiç bir türünü sevmem. sadece badem yerim oda senede 2 3 kere 1 avuç. uygulayabileceğim bir diyet olsa direk başlayacağım.
bu haftalık kendimi zorlamaya çalışıcam et konusunda. sonum ne olacak bilmiyorum.
çok uzun zamandır ekmek yemiyorum haftada 2 3 dilim yersem yiyorum ekmeği bırakalı çok oldu yinede kilo veremiyorum.
ah ah napıcaz böle :(

bi gün daha bitti..

isveçimsi diyetim :D (1. gün başlangıç :112.3)

sabah 1 kesme şekerli kahvemi içtim

ara: 3/4 bardak taze sıkılmış mis gibi mandalina :)

öğle : 1 yumurta 1 domates ve 3 yeşil biber

ara: 3 ince eti form kepekli bisküvi

akşam: bol etli bol baharatli pilav. etler kuşbaşı değil diderek tavada baharatladım yağsız. dana etini sevmiyorum :( gerçi etin hiç bi türünü sevmiyorum :( pilavı az yanı tahmini 3 kaşıktır oda eti yiyebilmek için

şimdiyse 9lu form çayımı içiyorummm:)

ayrıca sporumu da yaptım :)))
30 dk trambolin
30 dk bisiklet yavaş 250 kal
5dk sarkık kollarım için :D
25 squat

ayrıca aktif bir gündü git gez ev işi derken 8000 adım atmışım :))

günümü sonlandırıyorumm;))

uzun zamandır 112 lerdeyden bugünnnn 111.6 çıktımmmmm yuupppyy:)
tek yaptığım fark kahvaltıda kahve içmek ve et tüketmek oldu hangisinden dolayı gitti bilemiyorum :) ama -700 gr la uyanmak güzell ;)

dünkü menümü yazmamışım sana günlüğüm

sabah 1 türk kahvesi

kahvaltı:
1domates
1 yeşil biber
1salatalık
1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmk
1 kk peynir
1kup yeşilcay

öğle:
200 gr yoğurt
100 gr etli pilav

akşam:
2 dilim palamut
bol salata

10: 1 bardak süt

11: 1 kup form çayı

sporum:
30 dk trambolin
30 dk bisiklet
5 dk kol çalışma
40 squat

Mrb yazdiklarini tek tek okudum. Yavas yavas kilo veriyorsun cok guzel azmini sakin kaybetme.gelelim bana...7.5 aylik bebegim var 108.7 Kg bende bir turlu veremiyorum.kendime hakim olamiyorum malesef.yazdiklarini okuyunca neden olmasin bende yapabilirim dedim.brokoli haslamakla ise basladim

Mrb yazdiklarini tek tek okudum. Yavas yavas kilo veriyorsun cok guzel azmini sakin kaybetme.gelelim bana...7.5 aylik bebegim var 108.7 Kg bende bir turlu veremiyorum.kendime hakim olamiyorum malesef.yazdiklarini okuyunca neden olmasin bende yapabilirim dedim.brokoli haslamakla ise basladim
bebegin hayırlı olsun canım. güzel bir karar vermişsin:) devam edicem dersen ben burdayım ikimizinde yolu uzun kilolarda yakın sayılır gideceğimiz yolda:) ayrıca bebişlerdende günlük haytımız benziyrdur :) benm iste baya zor gidiyor kilolar o yuzden yavaş :( ama hiç yoktan iyidir yine. sen neler yapıcaksın sporda düşünüyormusun?

kahvaltı
domates
salatalık
2 biber
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 yeşil zeytin

ara: yarım avuç fındık

öğle:
150 gr menemen
1 dilim tam bugday ekmeği
100 gr yoğurt

ara: 2 kuru kayısı

akşam
200 gr ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
1dilim tam buğday ekmeği

şimdide canım soda istedi :)

10 gibi 1 bardak süt

sporumsa:
40 dk trambolin
ayrıca bugün 8300 adım atmışım

yatmadan önce 2500 kere daha zıpladım :)
yarım saat daha trambolinnn:)
Canım baya iyi gidiyorsun Trambolin çok güzel bir şey sürekli kullanırsan çok faydasını görürsün Trambolin le yapılan spor videoları var bir ara ben çok bakmıştım bendede var kaldırdım tembelim ben :KK45:

Ancak girebildim esim evdeydi bgun gezmeler falan ipin ucu kacti yineyarin sabh tartilip her aksam buraya yazicam bende canim.kendimi kontrol ederim boylece.spor yapamiyorum ogretmenim oglene kadar iki cocuk ev aksam yemegi baya kosturuyorum.oglen okula gidiyorum

Back
X