- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
- Konu Sahibi life is good
Bugun masada iki sey vardi ; patates kizartmasi ve irade !!! Yemedim pes etmedim !!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin yavrucaklarimizi. senin sporun peslerinde kosturmak bence :) atistirmaliklarida bir kenara atarsan baya etkili olucaktir eminim. yavas olsun ama olsun inan bu bile yeterli en azindan kilo almaktan kat kat iyidir :) kucuk beden kot giymene sevindim :) demekki tartida gozukmese bile sıkılasma saglamissin buda iyi bisey bence :)Darısı bana... 96 ile doğum yaptım şuan 90 kiloyum. 5 ayda anca verdim. Millet laf sokuyor 6 ayda anca bunu verdim diye ama umrumda değil. Sürekli evdeyim 3 çocuk var. Ağzım boş duramıyor maalesef. Çok abur cubur yerdim kestim. Bu bile ilerleme bence. Cumartesi kot aldım kendime üsrümdekinden 3 beden küçük aldım.. İçine girdim diye acayip sevindirik oldum. Spor bana çok uzakmış gibime geliyor...
hayırlısı olsun canım :) evet canım deniyorum neredeyse her diyeti... emziremiyorum hem erken doğum yaptım hemde sütüm yeterszdi 3ay mama+meme şeklinde gittik 3ten sonra full mama gidiyoruz.. sütümde kesildi. kolay kilo veremiyorum bende napıcamı şaşırdım inan. bir zaman diyetisyene gittim tam anlamıyla uydum 1 ay boyunca ve 5.200 gr alarak normal bir diyeti sonlandırdım. hiç kaçamak yapmadıgım halde kilo aldım. metabolizmam çok yavaş çalışıyor ve troidimi sürekli ölçtürmek zorundayım. sürekli olarak içtiğim ilacın dozajı değişiyor tam kilo vermeye başlıyorum ya yetersz kalıyor tekrar kilo alıyorum yada fazla geliyor ilaç yine kilo alıyorum inan napıcamı şaşırdım.Merhaba bende Hipotiroidi ve pco yum inan zor kilo veriyorum ikiz hamilelik gecirdim ve 8 ay yatip 40 kilo aldim 15 i ilk 3 ayda verdim sonra 95.4 ten 85.9 inebildim şimdi pek veremiyorum yazdiklarini tek tek okudum yaptigin diyetler ve agir spor vücudu na zarar vermesin ben kilomu saglikli olmak için veriyorum kibrit kutusu peynir beni doyirmuyor saglikli olanla beslenip yürüyorum sonrasinda sikilasmak için spor salonuna yazilcam ins bebeklerimde büyür. Aklina yatarmi bilmiyorum Canan Karatay in fikirleri hoşuma gidiyor hem doyuyorum hem zayifliyorum. Görüşürüz inş kolay gelsin
bebegin hayırlı olsun canım. güzel bir karar vermişsin:) devam edicem dersen ben burdayım ikimizinde yolu uzun kilolarda yakın sayılır gideceğimiz yolda:) ayrıca bebişlerdende günlük haytımız benziyrdur :) benm iste baya zor gidiyor kilolar o yuzden yavaşMrb yazdiklarini tek tek okudum. Yavas yavas kilo veriyorsun cok guzel azmini sakin kaybetme.gelelim bana...7.5 aylik bebegim var 108.7 Kg bende bir turlu veremiyorum.kendime hakim olamiyorum malesef.yazdiklarini okuyunca neden olmasin bende yapabilirim dedim.brokoli haslamakla ise basladim
Canım baya iyi gidiyorsun Trambolin çok güzel bir şey sürekli kullanırsan çok faydasını görürsün Trambolin le yapılan spor videoları var bir ara ben çok bakmıştım bendede var kaldırdım tembelim benyatmadan önce 2500 kere daha zıpladım :)
yarım saat daha trambolinnn:)