O benim kardeşim numarası yok mu!!deli oluyorum akıl verin :(

kim bukadın ya ve eşin o kadın için neden sana el kaldırıyorki nasıl olur anlamadım canım ama ne yap ne et eşinle düzgün bir şekilde konuş bidaha tel sen açarsanda o karının ağzının payını ver lütfen kimki hesap soruyorr adi karı

başkasının arabasıyla gidiyorlar madem o kişiyi arasın sorsun nerden bincez die.
bence çok haklısınız. aynen ben de çıldırırdım.klava:
tamam iş arkadaşı kıskanılmaz ama ne demek ya 'dışarıda derken?'?
sizin eşinizin nerede olduğunu sorgulamak kendisine mi düşmüş?klava:

hanımlar,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
bu kadın yüzünden öyle bir hale geldim ki kendimden şüpheye düştüm...ben mi paranoya yaptım diye.
aynı arabayla gidiyorlar çünkü aynı kurumdalar ve dolmuş yerine buradan bi arkadaşla gidiyorlar.yaşadığımız yer küçük bir kasaba,dolmuş da olsa yine birlikte gidilir,15 dak. bir dolmuş çünkü...
ben de söyledim zaten,hep aynı saat değil mi ne arıyor sabahın köründe diye...eşim de değişti saatler dedi bilememiştir dedi.yahu ne değişmesi aynı saaatti işte dediğimde eee saçmalığını dinleyemem dedi ve 2 gün küstü bana
kadın öyle biri ki yani birşey desem biliyorum ki eşimi bana kışkırtacak
araba eşimin olsa vallahi gelmezdi aklıma yine,ama o adamı arasana rezil kadın ya
offAllahım sana havale etsem de içim öfke doluyor
ilk değil bu,eşimle defalarca tartıştık bu konuda
bakın bi olay daha anlatayım size...
ben yemek yapıyorum eşimin gelme saati yakın,evimizin kapısı aralık kalmış...merdivenleri çıkıyor,bi yandan da konuşuyor:
Evet ben geldim ....abla..tamam görüşürüz,iyi akşamlar dedi,ben çıldırdım tabi...
hesap mı veriyosun,merak mı ediyo seni eve geldim diye haber veriyosun dedim...ama hep mantıklı bi kılıf oluyor nasılsa..erken çıkmış mış da araba yı bekletmesinler gelsinler onlar diye söylemiş...
işin tuhafı telefonu aldım son aranan numaralara baktım silmiş numarayı.yani aradığını öğrenmemi istemiyor!!
neden sildin diyince sen böyle yaptığın için dedi...3 gün daha küstük
evimin huzursuzluk sebebi bu kadın...şimdi anladı benim rahatsız olduğumu,davet etsem de gelmez iyi biliyorum
ama elbet karşılaşıcaz bigün...ben biliyorum ona yapacağımı...
eşimle halledemedim bu meseleyi,kesip atıyor çünkü...
kadın namazında niyazındaymış da,kapalıymış da...banane,namusun garantisi midir bunlar...ne bileyim maske olmadığını

hepinize teşekkür ederim güç verdiniz arkadaşlar...
güzel bir plan yapmalıyım,kadın fazla zeki,ben daha zekice davranmalıyım...hiç beceremem ama

Başka biri götürüyor demek ki CADIARZU

Eşinizde hata var bence.O kadına hesap vermek zorundamıymış da onu arıyormuş.Üstüne üstlük siz kızıyorsunuz diye kaydı siliyor telinden .

Demek eşiniz kadına birşeyler anlatıyor ki kadın size senin eşin senden çok korkuyor diyebiliyor.Ben bu korkma meselesini telinden kaydı silmesiyle bağdaştırdım.

Evet sizden çekiniyor çekinmesine de bunu kadın nerden biliyor.Demek ki eşiniz birşeyler anlatıyor kadına.

Siz birşey deseniz neden eşinizi size karşı kışkırtsın ki...Anlamadım burasını ben.Elin kadını eşinizi sizin üstüne yönlendirecek öyle mi..Bilmediğimiz birşeyler mi var yoksa CADIARZU

Becerirsin canim, birdaha sana esinle ilgili birsey derse, ver lafi cuk otursun asaga.
Fazla bir lafa gerek yok, sert bir uslupla "sanane!!" demen bile yeterli.
Bu arada esin kac yasinda peki?

Sensibleye katılıyorum...

Eşiniz istediği kadar kızsın ,kadının dediği şeylere karşılık sessiz kalmayın.

Verin cevabını gitsin.Zaten bir der iki der,baktı gördü alıyor cevabını.Birdaha haddini aşmaz.

kadının niyeti açık degil mi?
kadınla erkek bir arada olunca 3 .kişi şeytan..
bunu dini literaturde bile biliyoruz
her kapalıyı da düzgün biri zannetmeyin,pisliklerini güzelim örtüyle kapatmaya calsııyorlar ama insan kafasına cuvalda gecirse davranıslarından bakıslarından kendını belli eder.
benden size tavsiye napın edin o kadını eşinizden uzak tutmaya ugraşın.. bu sürecte esinizle tartısmayaya özen gösterin ..cunku bu 3. kişiyi mutlu eder..
Allah yuvanıza huzurr versin, bozmaya ugrasanlarada hidayet versin inş.

belli kadın aranıyor.bir erkek bacım kardeşim bilmem laflarını ağzına sakız ettiyse kesinlikle kork.annemi babam sekreteriyle aldattı.babam yıllarca kardeşim dedi :)))

benim de eşimin çalıştığı yerde bi kadın var annem yaşında
niyeti kocama falan asılmak değil de güya şaka yapıyo
olay şöyle
bi gün eşimle telefonda konuşuyoruz
ben bişeye kızmışım o da peki hayatım akşam konuşuruz falan diyo
kadınla sekreter de orda gülüyo ama nasıl bi gülme
dedim onlar sana mı gülüyo
bizim ki yok ya falan diyo ama duydum kılıbık diyolar kocama
dedim versene şu telefonu yok boşver diyo
kapattık neyse ama ben duramıyorum yerimde
şirketi aradım sekreter kız çıktı
dedim çok mu eğlendiniz haddiniz aşıyosunuz
biz şaka yapıyoduk kendi aramızda ona takılıyoduk
yapamazsınız söz konusu benle konuşurken
sizi hiç ilgilendirmez aramızda geçen konuşma
saygısızlık yaptığınız velhasıl açtım ağzımı yumdum gözümü
sonrasında çat kapattım peşinden o yaşlı kadın arayıp yanlış anladın biz samimiyetten burda aile gibiyiz falan diye saçmalıyo
siz bizim ailemiz değilsiniz hanfendi eşimle biz aileyiz
yerinizi bilin bi dahakine daha sert ve saygı çerçevesi dışında olur uyarım dedim
sonra adım deli geline çıkmış şirkette
ne alaka herkes yerini sınırını bilse ne şiş yancak ne kebap
çekinmeyin insanlara yerlerini hatırlatırken
siz sıkılacağınıza onlar sıkılsın

Son düzenleme:

Amonra alkışlıyorum seni valla guclubacismile helal olsun kız sana kaydirigubbakcemile5

En iyisini yapmışsın..Eşin bişey demişmiydi o konuşmandan sonra sositososito

Ben de Sinoplu gibi düşünüyorum.
Eşiniz belliki bu kadına bir şeyler anlatıyor.Sizin bu konuda tartıştıklarınızı da anlatıyordur bana göre.
Bu kadına da gün doğuyor.Abla adı altında, iyi niyet maskesiyle evinizdeki huzuru bozuyor.
Eşinizin gözünde o çok iyi biri, ablası(!), çok düzgün biri vs. Sizse onu sebepsiz yere kıskanan huzursuzluk çıkaran bi eş.
Bence siz de bazı şeyleri alttan yapın. Eşinizle bu konuda şimdilik pek bi tartışmaya girmeyin gördük ki faydası olmuyor.
Arkadaşların da dediği gibi kadın yine eşinizle veya ilişkinizle ilgili yorum yapmaya kalkarsa - ki bu lakayitlikle yapacaktır- cevabını verin.
Asla susmayın yerini haddini bilsin.

evli bi erkeğin başka bi bayanla samimiyet kurması kkadar gereksiz bişe olmaz..hem cnm eşiniz onun özel şöförümü gitsin eşi bıraksın kadını..arabanızı sattınız madem ne diye eşini arıyo nerde bincez diye gitsin aracı kullananı arasın..kusura bakma ama eşin fazla şumartmış onu..o kadn için size kızmasıda ayrı saçmalık..büyük konuşmiyim ama o kadının ağzının payını fena verirdim..hiç gelemem böyle lakayıtlığa..cık cık cık sinirlendim

Amonra alkışlıyorum seni valla guclubacismile helal olsun kız sana kaydirigubbakcemile5

En iyisini yapmışsın..Eşin bişey demişmiydi o konuşmandan sonra sositososito

ne dicek bi de desin
orda hatunlar ona kılıbık diyo
o da müsade ediyo diye bi de ona çatışım vardı ki
yemedi muhtemelen bişey demek.
laf aramızda eşim biraz tırsar benim tepkilerimden sinirlendiğim zaman
korkmamda aman bana kızacak diye
kızarsa kızsın susup kalırsam kabul etmiş olurum en doğru tepkiler
zamanında anında verilen tepkiler bacım
sonrası geç oluyo ben bunu öğrendim

Çok haklısın vereliniortak

Eğer tepki vermemiz gereken birşey varsa ortada konu sahibinin konusu gibi yerinde vermemiz gerekir tepkimizi ki fazla yüzgöz olmayalım.

Amonracım eli maşalısın vesselam harbi hatunsun sevdim seni kaydirigubbakcemile5

esin hic kusura bakmasin ama siz ayni durumda olsaniz??sizin elinizden elin adami telinizi alsa esiniz cildirmaz miydi?birde elin kadini icin huzurunu bozuyor..bu erkekler cidden bi tuhaf..
haklisin arkadasim sonuna kadar..ama kadina haddini bildirmen daha iyi olur diye dusunuyorum.cunku esin laftan anlamiyor,cokta uzerine gidersen herseyi saklar..sinirlenmemeye calis..

kıskandıkça kocanız yönelecek gibi duruyor. bu kadını bağrına basmış bile...el kaldırmasın bellli. o yüzden düşmanınızla dost olacaksınız onu yakından tanırsanız hamle yapmanız dahha kolay olur... kocanızı sık boğaz ediyorsunuz benden tavsiye bu kadını yemeğe davet edin onunla tanışmak istiyorum senin bayan arkadaşını tanımak istiyorum bilmeden kadın hakkında yorum yapmak istemem deyin. tanışın bakalaım ama sakın kıskançlık yapmayın çok emin durun. sana kaptırmam demeyin sonra iş inada felan biner. ama laf çarpmayıda unutmayın seda sayan meselesi ile dalga geçin:)))) abla deyin sık sık sizde... sen kardeşine bir iyilik yap bana sevdğini söylemiiyor bu aralar sen söylettir diyin...

kadınlar malesef evli erkeklere kanca takarlarmış...erkek milleti evinde aradığı mutluğu ve huzuru bulamıyorsa rahat hissettği yere yönelme ihtimali daha yüksekmiş!
dini bütün insanların şeytana uyması daha kolay oluyor malesef! şeytan onlara daha çok uyluyormuş....yoksa bu kadın kocanıza büyü yapmasın. o zamn bol bol nas felak okuyun ve kocanızın yüzüne yüzüne üfleyin.... .

Allah en başta böylelerinden korusun işte! Benimde erkek arkadaşımın bir kız arkadaşı vardı gğyya kankasıydı. O kızın kötü birisi olduğunu anladığımda erkek arkadaşımı uyarmıştım ama kötü olan her seferinde ben olmuştum. Sevgilimin benden önce kız arkadaşı olmamış hiç ve benimle bişeyler yaşamaya başlayıncada bocalayıp ondan akıl almaya başlamış.. Güyya hani hanım kızımızda iyi niyetli bir tip ya; benim için aman kızı kırma, iyi götür ilişkini, şöyle yap böyle yap! Diyormuş.. Ama size birşey söyleyim mi? İlişkimiz o günden sonra dahada kötüye gitmeye başlamıştı. Çok sefer göstermeye çalıştım bu kızın gerçek yüzünü ama nafile, göremiyordu benimki. Her akşam iş çıkışı beni arardı erkek arkadaşım. Msn e aç şu saatte konuşalım canım diye. Ben 5 dakika erken açardım ve bakardım. O kız bende de ekliydi ama msn de olmazdı. Ne zamanki sevgilim girerdi msn ye kız hop karşımızda. 4 sefer tekrarlandı bu ve ikisinide çok kötü azarladığımı hatırlıyorum ben. Bu olaydan sonra başka bir olay daha olmuştu. O olaydan sonra nihayet görebildibenimki kızın gerçek yüzünü. Şimdi 2.5 senedir o kız olmadan iyiyiz çok şükür.

Konu sahibi ablamdan özür diliyorum benimki eşimle aramda geçmiş bir mesele değildi ama sizi anlattıklarınızı görünce aklıma direkt benim yaşadıklarım geldi. Çok çok üzüldüm. Sanki o anları yeniden yaşıyormuş gibi kinlendim. Ablacım sen elinden geleni yap okadının gerçek yüzünü göstermek için kocana. Umarım bu olaydan biran önce sıyrılıp, mutlu yuvanıza O olmadan devam edersiniz.

amnora öncelikle seni alkışlıyorum çok güzel bir müdahalede bulunmuşsun bence..

laçka insanlara hiç tahammülüm yok..

konu sahibi arkdaşım sen rahatsızsan rahatsızsındır esşine bile çıklama yapmak zorunda değilsin..

sonuç ne olursa olsun izin vermiyorum onunla işe gitmene de...
eşinde karşıdaki bayanda çok hadsiz kusura bakma ama...

isterse yüz yaşında olsun ister kadın ister erkek olsun karısına ikinci bir şahıs yüzünden bağıramaz bir koca..
yeterince haddini bildirmemişsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…