- Konu Sahibi sukutuhayalben
-
hanımlar,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
bu kadın yüzünden öyle bir hale geldim ki kendimden şüpheye düştüm...ben mi paranoya yaptım diye.
aynı arabayla gidiyorlar çünkü aynı kurumdalar ve dolmuş yerine buradan bi arkadaşla gidiyorlar.yaşadığımız yer küçük bir kasaba,dolmuş da olsa yine birlikte gidilir,15 dak. bir dolmuş çünkü...
ben de söyledim zaten,hep aynı saat değil mi ne arıyor sabahın köründe diye...eşim de değişti saatler dedi bilememiştir dedi.yahu ne değişmesi aynı saaatti işte dediğimde eee saçmalığını dinleyemem dedi ve 2 gün küstü bana
kadın öyle biri ki yani birşey desem biliyorum ki eşimi bana kışkırtacak
araba eşimin olsa vallahi gelmezdi aklıma yine,ama o adamı arasana rezil kadın ya
offAllahım sana havale etsem de içim öfke doluyor
ilk değil bu,eşimle defalarca tartıştık bu konuda
bakın bi olay daha anlatayım size...
ben yemek yapıyorum eşimin gelme saati yakın,evimizin kapısı aralık kalmış...merdivenleri çıkıyor,bi yandan da konuşuyor:
Evet ben geldim ....abla..tamam görüşürüz,iyi akşamlar dedi,ben çıldırdım tabi...
hesap mı veriyosun,merak mı ediyo seni eve geldim diye haber veriyosun dedim...ama hep mantıklı bi kılıf oluyor nasılsa..erken çıkmış mış da araba yı bekletmesinler gelsinler onlar diye söylemiş...
işin tuhafı telefonu aldım son aranan numaralara baktım silmiş numarayı.yani aradığını öğrenmemi istemiyor!!
neden sildin diyince sen böyle yaptığın için dedi...3 gün daha küstük
evimin huzursuzluk sebebi bu kadın...şimdi anladı benim rahatsız olduğumu,davet etsem de gelmez iyi biliyorum
ama elbet karşılaşıcaz bigün...ben biliyorum ona yapacağımı...
eşimle halledemedim bu meseleyi,kesip atıyor çünkü...
kadın namazında niyazındaymış da,kapalıymış da...banane,namusun garantisi midir bunlar...ne bileyim maske olmadığını
hepinize teşekkür ederim güç verdiniz arkadaşlar...
güzel bir plan yapmalıyım,kadın fazla zeki,ben daha zekice davranmalıyım...hiç beceremem ama
belli kadın aranıyor.bir erkek bacım kardeşim bilmem laflarını ağzına sakız ettiyse kesinlikle kork.annemi babam sekreteriyle aldattı.babam yıllarca kardeşim dedi :)))
benim de eşimin çalıştığı yerde bi kadın var annem yaşında
niyeti kocama falan asılmak değil de güya şaka yapıyo
olay şöyle
bi gün eşimle telefonda konuşuyoruz
ben bişeye kızmışım o da peki hayatım akşam konuşuruz falan diyo
kadınla sekreter de orda gülüyo ama nasıl bi gülme
dedim onlar sana mı gülüyo
bizim ki yok ya falan diyo ama duydum kılıbık diyolar kocama
dedim versene şu telefonu yok boşver diyo
kapattık neyse ama ben duramıyorum yerimde
şirketi aradım sekreter kız çıktı
dedim çok mu eğlendiniz haddiniz aşıyosunuz
biz şaka yapıyoduk kendi aramızda ona takılıyoduk
yapamazsınız söz konusu benle konuşurken
sizi hiç ilgilendirmez aramızda geçen konuşma
saygısızlık yaptığınız velhasıl açtım ağzımı yumdum gözümü
sonrasında çat kapattım peşinden o yaşlı kadın arayıp yanlış anladın biz samimiyetten burda aile gibiyiz falan diye saçmalıyo
siz bizim ailemiz değilsin hanfendi eşimle biz aileyiz
yerinizi bilin bi daha daha sert ve saygı çerçevesi dışında olur uyarım dedim
sonra adım deli geline çıkmış şirkette
ne alaka herkes yerini sınırını bilse ne şiş yancak ne kebap
çekinmeyin insanlara yerlerini hatırlatırken
siz sıkılacağınıza onlar sıkılsın
Amonra alkışlıyorum seni valla guclubacismile helal olsun kız sana kaydirigubbakcemile5
En iyisini yapmışsın..Eşin bişey demişmiydi o konuşmandan sonra sositososito
ne dicek bi de desin
orda hatunlar ona kılıbık diyo
o da müsade ediyo diye bi de ona çatışım vardı ki
yemedi muhtemelen bişey demek.
laf aramızda eşim biraz tırsar benim tepkilerimden sinirlendiğim zaman
korkmamda aman bana kızacak diye
kızarsa kızsın susup kalırsam kabul etmiş olurum en doğru tepkiler
zamanında anında verilen tepkiler bacım
sonrası geç oluyo ben bunu öğrendim
Ben de Sinoplu gibi düşünüyorum.
Eşiniz belliki bu kadına bir şeyler anlatıyor.Sizin bu konuda tartıştıklarınızı da anlatıyordur bana göre.
Bu kadına da gün doğuyor.Abla adı altında, iyi niyet maskesiyle evinizdeki huzuru bozuyor.
Eşinizin gözünde o çok iyi biri, ablası(!), çok düzgün biri vs. Sizse onu sebepsiz yere kıskanan huzursuzluk çıkaran bi eş.
Bence siz de bazı şeyleri alttan yapın. Eşinizle bu konuda şimdilik pek bi tartışmaya girmeyin gördük ki faydası olmuyor.
Arkadaşların da dediği gibi kadın yine eşinizle veya ilişkinizle ilgili yorum yapmaya kalkarsa - ki bu lakayitlikle yapacaktır- cevabını verin.
Asla susmayın yerini haddini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?