- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi sukutuhayalben
-
bu bayan evli mi onu çok merak ettim... zaten tarif ettiğin tipler hep böyle oluyor canım pisliklerini o şekilde kapatıyorlar...
lena nickli arkadaşın kastettiğinin o olmadığını ümid ediyorum,bu tip derken diğer özelliklerinden ablalık taslamasından bahsetti bence...
Ben bu tür birşey yaşasam son yaşadığım şey olurdu zaten
Sinirim geçti arkadaşlar...Ama korktuğum oldu işte.Eşimden nefret etmeye başladım.Ona baktıkça içim kötü oluyor,görmek istemiyorum,dokunsun istemiyorum.tabi o da hissediyor ve herşey çok berbat gidiyor.İnanamıyorum yemin ederim,değer mi yahu.RE tamam değiyorsa defol git başımdan ben de hayatıma bakayım,ne geliyorsun ,bana dese ki aşık oldum ya da ne bileyim o çok kıymetli...suçlamam,hayat bu,olabilir,her an başımıza gelebilir,eyvallah der yoluma bakarım.ama hem benimle olup hem böyle eziyet etmesi beni canımdan bezdiriyor.
sadece bu konu değil ki.Adamın yaşam tarzı bu,ezer,saygısızdır,incitir,canı ister melektir 3 gün,bi bakarsın kan kusturur 20 gün.
suçlu arayıp duruyorum,tabi ki de bende...bir erkeğe kendini herşeymiş gibi hissettir,her dediğine evet de,istemediği için çalışma...sonra ah vah.ben hakettim .iki tane de çocuk,hadi çık bakalım işin içinden.imkan var mı...boğuluyorum,hergün ağlıyorum,çevremdekileri kırıyorum.durmadan sigara içiyorum yani hala kendime zarar veriyorum.
mors haklısın söyledin ama inan öyle bir öfka ki,imkan yok susmanın ,gizlemenin...
artık bıraktım zaten,ne hali varsa görsün,bakmıyorum bile arayan var mı,silinmiş mi...umurumda değil,biten bitti bende...
sonu ne olacak hiiç bilmiyorum.dua edin nolur...akıl sağlığımı kaybedersem yavrularıma kim bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?