O benim kardeşim numarası yok mu!!deli oluyorum akıl verin :(

Hepinize teşekkür ederim,güzel ilginize desteğinize....
Antidepresan kullanmaya başladım,biraz olsun rahatım.En azından her an bu olayı düşünmekten vazgeçtim.
Haklısınız,yapılması gereken belli.Ama ben öyle yokolmuşum ki bu ilişkide,ne cesaret var, ne o adımı atabilecek derman.
Biraz güçlenmem gerek,birşeyler yapabilmek için.
Bıraktım pis hallerini...ne yaşarlarsa yaşasınlar, biten bitti bende...bundan sonra ne yapsa düzelmez ki içimdekiler,o kadar fazlaki yıktıkları,hangi birini düzeltelim....
kendime zaman veriyorum biraz,mantıklı ve akıllıca düşünebilmeye başladığıma inandığımda ki bu konuda yardım da alacağım,kurtulacağım.Herşeyi göze alarak...

sukutu hayal senin adına sevindim..
bencede evliliğini gözden geçirme kararı geldi geçiyor bile..
antideprasanı hekim kontrolünde kullanıyorsundur umarım..

Anti depresan Prozac...
maalesef doktor kontrolü değil,tavsiye...farkındayım yaptığım çok cahilce,ama inanın kendimden korkmaya başlamıştım.
neden gitmiyorsun doktora diyeceksiniz,malumunuz eşim memur ve sevk aldığında direk bu sorun yaşadığım bayan devreye giriyor ve bunu o hanımın bilmesini istemiyorum...tatilde eğer Ankaraya gidebilirsem ilk işim yardım almak ve bu sorunu çözümlemek...

canim tam olarak ise yarar mi bilmiyorum ama pasiflorayi iyi diyorlar..hemde bitkiselmis.bi arastir istersen..cok uzuldum.baskalarin seni uzmesine izin verme senin ruh sagligindan inan hepsi degersiz..

canım benim,pasiflora kullanmıştım...hafif geleceğini düşünüyorum,
şimdilik bu ilaç iyi geldi gibi...bakalım düzelecek ınşallah.en azından düşüncelerimi toparlayabiliyorum artık.daha sakinim.

mors sana nasıl teşekkür edilir bilmiyorum ki....baştan beri ilgilendin destek oldun,moral verdin.bunu hiç tanımadığın biri için yaptın,güzel zamanını ayırdın.bunun bi karşılığı yok...o yüreğin dert görmesin canım...

canimm cok cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..o guzel yuregin hic dert gormesin..yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana..

başlığı görünce dayanamadım yazmak istedim valla babam 40 yılda bir doğru söylemiştir o da şu idi '' ananın karnından doğmadığı sürece kimse senin kardeşin değildir. '' seni kardeşim gibi görüyorum diyen erkeklere de inanmamışımdır bir arkadas bana eğildiğin anda o kişi için kardeş olmaktan çıkarsın demişti ki çok doğru. eşini acayip yadırgadım ve çok sinirlendim. bu konularda çok cazgırım valla hiç alttan alamam aynı arabayı bırak aynı yoldan geçirmem kimseyle lmaz: kadında hata görmüyorum hata senin eşinde nedeni de şu adama sorarlar bu kadın bana böyle konuşacak yüzü nerden buluyor diye. çıldırdım resmen burda! ha bu arada o benim Kardeşim yalanı da krişeleşmiş bir yalandır nedense herkesi bacısı olarak görüyor bu erkekler ama arkadaşlarım bile kardeşim dediği kızların arkasından inanılmaz konuşabiliyor kimseye güvenmem valla benim dostlarım 4 ayaklıdan aşağı değildir . kendi ırkımada güvenmem bir kadın bir kadına bunu yapar mı?? ipe gideceğimi bilsem yıkarım dünyayı valla hiç takmam cazgırım ben cazgır

"kapalı güya" ifadesinin altını çizmek isterim. kapalı olunca böyle şeyler yapmaz anlamına mı geliyor? tabi ki hayır.

konuya gelince, eşiniz o kadın karşısında çok ezik bir durumda anlaşılan, o ne derse yapacak kıvamda. işine de geliyodur. elinden teli alması vs. bence kadın evliyse eşini aramakla tehdit edin kadına telefon açıp. ben olsam o hatunu benzetirdim bi güzel. eşinize gelince... ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

bencede nasıl bırlıkte gıdıyolar kesınlıkle ıızın wermezdım zaten esım boyle bısey yapamaz bıle ne demek yaa kadına bak kadının bırı esımle konusurken telefonu alıcak yolarım o kadını sen kım oluyosunda alıyosun benım kocamın tel.ını bı kere kocanda da suc var dmekkı yuz verıyorr yuz vermese boyle bısey yapamaz kadın kocamın elınden tel alıcak heee gulerım ben sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…