- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Benim çok yakın arkadaşlarım var ama hiçbiriyle sürekli iletişim halinde değilim. Kişiden kişiye değişir tabikiYakın dostu olsam yine sürekli iletişim halinde olmaz mıydı?
Bence tam tersiBana hiç sormadı sen de biri var mı diye. Ne bilim arkadaşça bakıyorsa o da bana sorabilirdi.
bence sen zorla bişey arıyosun her lafın altındaMesela ona bir gün ee hayatında biri yok mu diye sordum. Geçiştirdi iş güç yoğunum filan deyip kapadı konuyu. Bana hiç sormadı sen de biri var mı diye. Ne bilim arkadaşça bakıyorsa o da bana sorabilirdi.
Aynen ufak bi ışık lazım sadece, olur veya olmaz:)Bence tam tersihislerinizin peşinden gidin, görüşme sıklığınızı arttırın. Belki o da hoşlanmaya başlar
Ooo çok iddialı olur bu ya hayatta yapamam. :) Omzuna yaslanacak kadar cesaretim olsa bdv de ne işim varbence sen zorla bişey arıyosun her lafın altındayo sonuçta o bi erkek , sormaz sormaz.ya da ne biliyim tutup da fuckbuddy'im var demez geçiştirir kapatır.Ama bu kadar istiyosan riske atıp sen adım at.Ne biliyim yine bi ortam yarat beraber film izleyin çat diye omzuna yaslan , böyle kafanı omzundan çekmeden ona doğru dön yüzüne bişeyler söyle.Eğer onun da içinde bişeyler kımıldarsa anında anlarsın zaten, eğer yoksa da açık açık açılmamış olursun.
Ufak tefek temasta bulunabilirsiniz mesela telefondan bir şey gösterirken fazla yaklaşın, onu heyecanlandıracak tarzda şeyler izleyin “Too Hot to Handle” gibi :) Mutlaka etkili bir parfüm sıkın. Hatta o odada değilken evde sık kullandığı kırlent vs gibi bir şeye parfümünüzü sıkınOoo çok iddialı olur bu ya hayatta yapamam. :) Omzuna yaslanacak kadar cesaretim olsa bdv de ne işim var
O halde biraz daha detay vereyim:) Bununla en sonki buluşmamızda beni eve bıraktı. Yolda giderken bu martılar varya onlara binelim mi dedi, olur dedim. Bi tane aldık ikimiz için. Bu önde ben arkada. İki elimde omzuna tuttum düşmemek için. Neyse biraz gittik falan bu dediki boynuma doğru sarıl dedi. Yok öyle gidemem düşerim dedim:) En yakın yakınlaşmamız bu olduUfak tefek temasta bulunabilirsiniz mesela telefondan bir şey gösterirken fazla yaklaşın, onu heyecanlandıracak tarzda şeyler izleyin “Too Hot to Handle” gibi :) Mutlaka etkili bir parfüm sıkın. Hatta o odada değilken evde sık kullandığı kırlent vs gibi bir şeye parfümünüzü sıkın
Boşluk değil aslında, hayatıma çok erkek girdi. Kimisinin muhabetti yok sıkıcı, kimisi hödük kaba kimisi cinsellik istiyor vs birçok konu var ama bu çocukta hiçbir kötü özellik görmedim. Neden kaçırayım diyorumSize karşı bi hissi oldugunu sanmıyorum ben olsa 6 senede illa ki söylerdi gayet yakın görüşüyorsunuz mesafe yok aranızda öyle çekinecek. Boşlukta oldugunuz için yanlış anlıyorsunuz muhtemelen
Yüksek lisanstan tanıştığım biri var, yaklaşık 6 yıldır görüşüyoruz arkadaşça. Tanıdığım kadarıyla oldukça olgun, iyi niyetli, efendi biri. Şuana kadar bana karşı kötü bir hareketini görmedim. Bazen ayda birkaç kere, bazen de birkaç ayda bir buluşuyoruz. Mesajlaşmalarımız genelde buluşacağımız zaman oluyor, yani buluşmazsak iletişim halinde değiliz normalde. Bazen instagram story den laf atıyoruz birbirimize o kadar.
Buluştuğumuzda ise birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Yemeğe, sinemaya vs gidiyoruz.
En son üç gün önce buluştuk, koronadan dolayı aylardır görüşememiştik. Bana dediki; görüşelim artık özledim kaç ay oldu dedi.
Neyse buluştuk salı günü. Cafeye gitmeyi planlamıştık ama çok kalabalık olduğu için vazgeçtik. Evine gittik. Film izledik falan. Bu arada yanlış anlaşılmasın evine daha önce de birkaç kere gittim. Hiç öyle asılması yakınlaşması olmadı bu zamana kadar. Film biter, beni evime bırakır bu yani. Evinde beni çok güzel ağırlar, hizmet eder, tam bir ev erkeği.
Bu arada buluşma işini hep bana bırakır, benim onu arayıp sormamı ister. Benim biraz uzak durduğumu düşünüyor çünkü.
Bu zamana kadar bir sürü erkekle görüştüm ama hiçbiri bana göre değildi.
Aşkı hep hep uzaklarda, başka insanlarda arayıp durdum. Belki de en yakınımdaki kişidedir bilemiyorum. Ondan hoşlanıyorum sanırım. Bunu üç gün önce buluştuğumuzda farkettim aslında. İlk defa heyecanlandım yanında.
Bana bakışı bile farklı, gözlerinin içi gülüyor. Film izlerken bana baktığını yakalıyorum mesela. İltifat eder, senin peşinde bir sürü erkek vardır demişti bir gün. Birşey var sanki ama söylemiyor işte of.
Ben bu arkadaşın nasıl açılmasını sağlayabilirim? Ben asla açılmam, hiç tarzım değil çünkü.
Görüşme sıklığımızı mı artırayım ya da?
Bir akıl verin lütfen. Artık ben de mutlu olmak istiyorum.
Siz eminseniz kaçırmayın zaten hissi olmaması olmayacağı anlamına gelmezBoşluk değil aslında, hayatıma çok erkek girdi. Kimisinin muhabetti yok sıkıcı, kimisi hödük kaba kimisi cinsellik istiyor vs birçok konu var ama bu çocukta hiçbir kötü özellik görmedim. Neden kaçırayım diyorum
Sevgilisi var mıydı peki? Hiç bahsetti mi özel hayatından ? Sen neden birşey yapmadın bu arada? :)Benim de böyle biri vardı, film muhabbetine kadar benzer senaryo.
bu sene 'böyle biri'liğinin 7. Yılını kutluyoruz. Geçen hafta bile gece yarısına kadar beraberdik ama iliski namına tık yoksizin iş de böyle olacak gibi , içime öyle dogdu
Yeni tanışsanız çekiniyor denebilirdi ama bu kadar süreden sonra o çok zor bir ihtimal, gerçekten hoşlanan erkek bence görüşmeyi senin insiyatifine bırakmaz aksine planlar yaparak seninle zaman geçirmeye çalışır ve mutlaka açık bir ima ile dahi olsa bir adım atardı.Ben de öyle düşünüyorum ama bazen de arkadaş olmamızdan ötürü çekiniyor mu acaba diyorum.
Valla ara ara sevgilisi oldu, benim de aynı sekilde ara ara sevgililerim oldu. Bol bol reklam arası verdik yani bu geçen 7 senedeSevgilisi var mıydı peki? Hiç bahsetti mi özel hayatından ? Sen neden birşey yapmadın bu arada? :)
Bilmiyorum ama bir ilişki önce arkadaşlıkla başlamalı. Çünkü birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz. Daha sağlıklı bana göre. O yüzden bu ısrarım aslında.Valla ara ara sevgilisi oldu, benim de aynı sekilde ara ara sevgililerim oldu. Bol bol reklam arası verdik yani bu geçen 7 senede
Ben neden bir şey yapmadım? Amaaaan tırt çünkü. Güzel şeyler pat diye olur derler ya. Böyle uzayan şeylerden hayır gelmez. Hiç benim tarzım değil. Yine de arkadaşlığından keyif aldığım için, o flört halini sevdiğim için takiliyoruz öyle. Eski hislerim falan yok kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?