O da beni seviyor mu?

Mesela ona bir gün ee hayatında biri yok mu diye sordum. Geçiştirdi iş güç yoğunum filan deyip kapadı konuyu. Bana hiç sormadı sen de biri var mı diye. Ne bilim arkadaşça bakıyorsa o da bana sorabilirdi.
bence sen zorla bişey arıyosun her lafın altında yo sonuçta o bi erkek , sormaz sormaz.ya da ne biliyim tutup da fuckbuddy'im var demez geçiştirir kapatır.Ama bu kadar istiyosan riske atıp sen adım at.Ne biliyim yine bi ortam yarat beraber film izleyin çat diye omzuna yaslan , böyle kafanı omzundan çekmeden ona doğru dön yüzüne bişeyler söyle.Eğer onun da içinde bişeyler kımıldarsa anında anlarsın zaten, eğer yoksa da açık açık açılmamış olursun.

Ooo çok iddialı olur bu ya hayatta yapamam. :) Omzuna yaslanacak kadar cesaretim olsa bdv de ne işim var

Ooo çok iddialı olur bu ya hayatta yapamam. :) Omzuna yaslanacak kadar cesaretim olsa bdv de ne işim var
Ufak tefek temasta bulunabilirsiniz mesela telefondan bir şey gösterirken fazla yaklaşın, onu heyecanlandıracak tarzda şeyler izleyin “Too Hot to Handle” gibi :) Mutlaka etkili bir parfüm sıkın. Hatta o odada değilken evde sık kullandığı kırlent vs gibi bir şeye parfümünüzü sıkın

O halde biraz daha detay vereyim:) Bununla en sonki buluşmamızda beni eve bıraktı. Yolda giderken bu martılar varya onlara binelim mi dedi, olur dedim. Bi tane aldık ikimiz için. Bu önde ben arkada. İki elimde omzuna tuttum düşmemek için. Neyse biraz gittik falan bu dediki boynuma doğru sarıl dedi. Yok öyle gidemem düşerim dedim:) En yakın yakınlaşmamız bu oldu
Ama telefondan birşey gösterip yakınlaşmak ve parfüm iyi fikir:)

Size karşı bi hissi oldugunu sanmıyorum ben olsa 6 senede illa ki söylerdi gayet yakın görüşüyorsunuz mesafe yok aranızda öyle çekinecek. Boşlukta oldugunuz için yanlış anlıyorsunuz muhtemelen
Boşluk değil aslında, hayatıma çok erkek girdi. Kimisinin muhabetti yok sıkıcı, kimisi hödük kaba kimisi cinsellik istiyor vs birçok konu var ama bu çocukta hiçbir kötü özellik görmedim. Neden kaçırayım diyorum

Acımasız olacağım. Sizden sevgili anlaminda zerre kadar, zerre diyorum bakin, hoslansaydi, size arkadaş değil de baska bir gözle baksayd, bunca zaman imkanı yok arkadaşça buluşup, film izleyip, evinize bırakmazdı.

Duygularınız karşılıksız bence. Ama şuna sevindim, o kadar abaza erkek var kı ortalikta, bu adam gibi kadını bir insan, arkadaş olarak gören hemen yatağa atmaya yeltenmeyen birileri az da olsa varmış, sevindim....

Şimdi uzaklarda aradığınız aşkı yanı başınızda mı buldunuz yoksa romantik anlamda bi boşluktasınız da hoş bi arkadaşlığı o boşluğun üzerine yama yapmaya mı çalışıyorsunuz o kısımdan emin değilim.
6 yıldır arkadaşlık olarak devam eden bi ilişkiden aşk beklemeye başlamanız düşündürücü bu noktada.

Yine de aşkın genel geçer bi kuralı yok tabi, belki de hiçbi zaman arkadaş olmadınız aslında. Birbirinin etrafında olmaktan hoşlanan iki insandınız, o halin adına bi isim vermek gerekince de arkadaşlık dediniz geçtiniz. Belki bambaşka bi şey oldu. Bilemeyiz.

Neticede bu ilişkide makas değiştirmek, başka bi boyuta geçmek mümkün mü, bu aşk mı arkadaşlık mı, karşılığı var mı yok mu anlamanın tek bi yolu var o da denemek. Diğer bir deyişle en sevdiğimiz müesseseye başvurup flört etmek

Öyle doğrudan konuşmalara, açılıp boğulmalara hiç gerek yok, nasıl desem kıyılarda takılın. Dalgalar gibi tatlı tatlı bi gidin bi gelin. Bakalım yaklaştığınızda seviniyor mu, uzaklaştığınızda peşinizden geliyor mu? Siz ne hissediyorsunuz yakınındayken/uzağındayken? Kendinizi de onu da tartın. Olmuyorsa zorlamazsınız, tadında bırakır hicbi sey olmamıs gibi 2-3 ayda bir birlikte gülüp eglenen 2 kişi olarak hayatınıza devam edersiniz. Oluyorsa zaten bence ilişkinin en güzel zamanları; o var bi şey ama yok bi şey halleri, tam emin olamamanın heyecanı, yeni bi şeyleri keşfetmenin tadı... keyfini çıkarın işte.

Siz eminseniz kaçırmayın zaten hissi olmaması olmayacağı anlamına gelmez Az çok tanıyorsunuzdur birlikte daha sık zaman geçirin onu önemsediğinizi hissettirin üstüne düşün birazcık. Anlar zaten bi kıvılcım olacaksa olur aranızda

Benim evime girip çıkan bir erkek arkadaşım eğer bi gün benden hoşladığını söyleseydi veya ima etseydi çok kırılırdım. Gerçekten arkadaş, dost gibi görüyor olabilir sizi, ki bence yüksek ihtimalle böyle çünkü 6 sene uzun bir zaman. Ya arkadaşlığınızı riske atacak ve niyetinizi ima edeceksiniz, ya da görüşme sıklığını artırıp onu ve kendi duygularınızı iyice gözden geçireceksiniz.

Bence sizden hoslaniyor duygularinizin karsilikli oldugunu dusunuyorum.daha cok eglenceli vakit gecirin daha sık gorusun belki o da sizin gibi yapisik yilisik iliski istemiyor.bence boyle seviyeli ilerleyen bir iliski var ana bir tık arkadasligin otesine de gecebilmeli

Sevgilisi var mıydı peki? Hiç bahsetti mi özel hayatından ? Sen neden birşey yapmadın bu arada? :)

Ben de öyle düşünüyorum ama bazen de arkadaş olmamızdan ötürü çekiniyor mu acaba diyorum.
Yeni tanışsanız çekiniyor denebilirdi ama bu kadar süreden sonra o çok zor bir ihtimal, gerçekten hoşlanan erkek bence görüşmeyi senin insiyatifine bırakmaz aksine planlar yaparak seninle zaman geçirmeye çalışır ve mutlaka açık bir ima ile dahi olsa bir adım atardı.

Sevgilisi var mıydı peki? Hiç bahsetti mi özel hayatından ? Sen neden birşey yapmadın bu arada? :)
Valla ara ara sevgilisi oldu, benim de aynı sekilde ara ara sevgililerim oldu. Bol bol reklam arası verdik yani bu geçen 7 senede
Ben neden bir şey yapmadım? Amaaaan tırt çünkü. Güzel şeyler pat diye olur derler ya. Böyle uzayan şeylerden hayır gelmez. Hiç benim tarzım değil. Yine de arkadaşlığından keyif aldığım için, o flört halini sevdiğim için takiliyoruz öyle. Eski hislerim falan yok kesinlikle

Bilmiyorum ama bir ilişki önce arkadaşlıkla başlamalı. Çünkü birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz. Daha sağlıklı bana göre. O yüzden bu ısrarım aslında.
Ne bilim böyle acabalarla yaşamakta çok kötü. Bir bilsem birşey hissediyor mu, ona göre bende kutsal arkadaşlığımıza devam edicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…