O da beni seviyor mu?

6 yil cok uzun bi sure degil mi ya? Vakit geçiriyor gibi geldi bana ama bilemiyorjm tabi görüşme sıklıgınizi arttirin, bir sekilde hoslandiginizi belli edin duruma gore bakin bence

Okuldayken 5 senedir çıktığı bir kız vardı, sonra ayrıldılar. Tercihinde bir problem yok yani:)
Ama o kızdan ayrıldıktan sonra biri oldu mu hiç bilmiyorum. Sosyal medyadan da herhangi bir şey görmedim.
Siz dibinizdeyken beş yıllık ilişki yapmış birinin son tercihi olmayı kendime yediremezdim ben. Hem 6 yıl yani bence duygusal boşluktan olursunuz belki.

Tarzınızı değiştirin siz duygularınızı açın mesela. Daha sık buluşmak için fırsat yaratın. Sonrasında açılın ve mesaj atın ; "Bambaşka bir halin vardı fark etmeden beni sardı, benliğimi benden aldı.."

ilginç bi konu, önceki konularınıza göz gezdirmek istedim, önceden de aynı kişi hakkında birebir aynı şeyleri yazmışsınız ama sonra başkalarıyla görüşmüşsünüz. Canınız sıkıldıkça bu arkadaşınıza sarıyorsunuz gibime geldi.

Aynen bu konumda da görüştüğüm insanlar olduğunu yazdım zaten ama bu kişi benim için ideal bir erkek. Ama arkadaşız şuan o yüzden elim kolum bağlı malesef.

Sevgğlğ konu sahibi :bazı erkekler ürkek olabiliyor bence öğrenmenin yolu ondaki hormonları çaktırmadan harekete geçirmek olur. Sexi giyin, dokun ama sakın çaktırma gözlerine bak, iyi bir parfüm dür, hatta bir gün ortamın müsaitse güzel bir yemek ve eğer kullanıyorsanız alkol eşliğinde bir akşam yemeğine davet et onu ama yine tam itiraf olmadın yani her an inkar edebileceğin pozisyonda ol. Eğer bununlada harekete geçmiyorsa uğraşma. (bu arada ne burcu?) genelde başak böyle çok irdelerde.

Cevabın için teşekkür ederim cnm. Pazartesi günü görüşmek için mesaj atacağım. Bi tık daha yakın davranmaya çalışacağım:) Dediğin gibi dokunma konusunda özellikle. İkizler burcu ama yükseleni başaktı sanırım.

Cnm başaklar ilişkinin başlangıcında böyle oluyor. Benim bir erkek arkadaşım böyleydi ama açılırsa güzel bir ilişki olur umarım. Eğer 30 yaşını geçmişse yükselen burcu onu yönetir unutma biraz hormonlarını harekete geçir yeter zaten ilgisi yoksa da arkadaş kalırsınız ama denemiş olursun. Bolşans.

Bence hoşlanıyor ama ciddi bir duygusu yok
Yani aşık değil
Arkadaşça flört ediyor sadece
Sevgili durumuna getirmiyor
Zaten ayda yılda bir buluşması iletişim olmaması bunu gösterir
Ben olsam üstüne düşmezdim

Neden sen msj atıyorsun hep
Bence çok yanlış

Herkes fiziksel temas demiş ama
Bir erkek bir kızla temasa girerse biliyoruz sonuçlarını
Ortada bir ilişki olmadığı için konu sahibine atıyorum öpüştüler seviştiler diyelim
Sonra kaldığı yerden arkadaşlığına devam edicek
Buda konu sahibini daha çok üzecektir
Yani istersen dene ama bana mantıklı gelmedi
Sen yeteri kadar cesaret vermişsin zaten ama adam kaçıyor işte
Kaçan adamla bide birşeyler yaşarsan iyice kaçar tecrübeyle sabit yani

Aynen hiç o duruma düşmek istemem. Benim istediğim aslında onun fikirlerini açığa çıkaracak kritik bir soru. Nasıl birşey sormalıyım ki bana karşı bir hissi olup olmadığını anlayabileyim?
Kıskandırma işini yaptım mesela.Onun okul zamanından beri hoşlanmadığı bir çocuk vardı. Bu arada bu çocuk da benden hoşlanıyordu. Benden uzak dursun diye okulda koluma girip sevgiliymişsiz imajı vermeye çalışıyordu. Görüşmemi istemiyordu.
Geçen bu çocuk bana yine buluşma teklifi etti. Benimkine söyledim bunu. Haydaa yine mi yazdı görüşceksin yaniii dedi böyle. Bozuldu gibi.
Bir de bana bir ara şunu demişti. Sen eski kafalısın, birisini istiyorsan o kişiyi daha çok aramalısın mesaj atmalısın demişti.

Kıskandırma çok yanlış işte
Eski kafalılık değil bu
Sende ararsun yazarsın ama sevgili boyutunda değilsiniz
O yüzden şu süreçte senden bekleyemez
Biraz cepte görmüş beyefendi galiba seni
Senin hislerin olduğunu biliyordur
Zaten bu erkek milletine selam versen bana aşık diyorlar

Kendi yeni kafaliysa bu durumda daha atakli olması gerekmez miydi?
Bütün topu sana atıyor taşın altına elini sokmuyor gibi geldi bana..

Yani konu sahibi olayı tabiki sevismeye kadar götürmesin. Adamı biraz dürtmek için ufak temaslarda bulunmasını tavsiye ediyorum ben. Arkadaşça başını omzuna yaslamak gibi masum temaslar. Bir de başka adamlarla buluşmayı söylemekten vazgeç artık. Kıskandırmak için yapıyorsun ama erkekler için çok itici bi olay bu. Soğumasın senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…