- 22 Kasım 2015
- 811
- 864
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Siz dibinizdeyken beş yıllık ilişki yapmış birinin son tercihi olmayı kendime yediremezdim ben. Hem 6 yıl yani bence duygusal boşluktan olursunuz belki.Okuldayken 5 senedir çıktığı bir kız vardı, sonra ayrıldılar. Tercihinde bir problem yok yani:)
Ama o kızdan ayrıldıktan sonra biri oldu mu hiç bilmiyorum. Sosyal medyadan da herhangi bir şey görmedim.
Cnm ben son bir yılına denk geldim:) Öncesinde tanışmıyorduk yani. Okuldayken ben de başkasıyla görüşüyordum zaten.Siz dibinizdeyken beş yıllık ilişki yapmış birinin son tercihi olmayı kendime yediremezdim ben. Hem 6 yıl yani bence duygusal boşluktan olursunuz belki.
Aynen bu konumda da görüştüğüm insanlar olduğunu yazdım zaten ama bu kişi benim için ideal bir erkek. Ama arkadaşız şuan o yüzden elim kolum bağlı malesef.ilginç bi konu, önceki konularınıza göz gezdirmek istedim, önceden de aynı kişi hakkında birebir aynı şeyleri yazmışsınız ama sonra başkalarıyla görüşmüşsünüz. Canınız sıkıldıkça bu arkadaşınıza sarıyorsunuz gibime geldi.
Cevabın için teşekkür ederim cnm. Pazartesi günü görüşmek için mesaj atacağım. Bi tık daha yakın davranmaya çalışacağım:) Dediğin gibi dokunma konusunda özellikle. İkizler burcu ama yükseleni başaktı sanırım.Sevgğlğ konu sahibi :bazı erkekler ürkek olabiliyor bence öğrenmenin yolu ondaki hormonları çaktırmadan harekete geçirmek olur. Sexi giyin, dokun ama sakın çaktırma gözlerine bak, iyi bir parfüm dür, hatta bir gün ortamın müsaitse güzel bir yemek ve eğer kullanıyorsanız alkol eşliğinde bir akşam yemeğine davet et onu ama yine tam itiraf olmadın yani her an inkar edebileceğin pozisyonda ol. Eğer bununlada harekete geçmiyorsa uğraşma. (bu arada ne burcu?) genelde başak böyle çok irdelerde.
Neden sen msj atıyorsun hepCevabın için teşekkür ederim cnm. Pazartesi günü görüşmek için mesaj atacağım. Bi tık daha yakın davranmaya çalışacağım:) Dediğin gibi dokunma konusunda özellikle. İkizler burcu ama yükseleni başaktı sanırım.
Ya en son bu mesaj attığı için şimdi sıra sende diyor kısaca.Neden sen msj atıyorsun hep
Bence çok yanlış
Aynen hiç o duruma düşmek istemem. Benim istediğim aslında onun fikirlerini açığa çıkaracak kritik bir soru. Nasıl birşey sormalıyım ki bana karşı bir hissi olup olmadığını anlayabileyim?Herkes fiziksel temas demiş ama
Bir erkek bir kızla temasa girerse biliyoruz sonuçlarını
Ortada bir ilişki olmadığı için konu sahibine atıyorum öpüştüler seviştiler diyelim
Sonra kaldığı yerden arkadaşlığına devam edicek
Buda konu sahibini daha çok üzecektir
Yani istersen dene ama bana mantıklı gelmedi
Sen yeteri kadar cesaret vermişsin zaten ama adam kaçıyor işte
Kaçan adamla bide birşeyler yaşarsan iyice kaçar tecrübeyle sabit yani
Kıskandırma çok yanlış işteAynen hiç o duruma düşmek istemem. Benim istediğim aslında onun fikirlerini açığa çıkaracak kritik bir soru. Nasıl birşey sormalıyım ki bana karşı bir hissi olup olmadığını anlayabileyim?
Kıskandırma işini yaptım mesela.Onun okul zamanından beri hoşlanmadığı bir çocuk vardı. Bu arada bu çocuk da benden hoşlanıyordu. Benden uzak dursun diye okulda koluma girip sevgiliymişsiz imajı vermeye çalışıyordu. Görüşmemi istemiyordu.
Geçen bu çocuk bana yine buluşma teklifi etti. Benimkine söyledim bunu. Haydaa yine mi yazdı görüşceksin yaniii dedi böyle. Bozuldu gibi.
Bir de bana bir ara şunu demişti. Sen eski kafalısın, birisini istiyorsan o kişiyi daha çok aramalısın mesaj atmalısın demişti.
Kendi yeni kafaliysa bu durumda daha atakli olması gerekmez miydi?Aynen hiç o duruma düşmek istemem. Benim istediğim aslında onun fikirlerini açığa çıkaracak kritik bir soru. Nasıl birşey sormalıyım ki bana karşı bir hissi olup olmadığını anlayabileyim?
Kıskandırma işini yaptım mesela.Onun okul zamanından beri hoşlanmadığı bir çocuk vardı. Bu arada bu çocuk da benden hoşlanıyordu. Benden uzak dursun diye okulda koluma girip sevgiliymişsiz imajı vermeye çalışıyordu. Görüşmemi istemiyordu.
Geçen bu çocuk bana yine buluşma teklifi etti. Benimkine söyledim bunu. Haydaa yine mi yazdı görüşceksin yaniii dedi böyle. Bozuldu gibi.
Bir de bana bir ara şunu demişti. Sen eski kafalısın, birisini istiyorsan o kişiyi daha çok aramalısın mesaj atmalısın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?