O da beni seviyor mu?

Tüm erkekleri genellemeye gerek yok diye düşünüyorum. Çoğu yıllarca his besleyip arkadaşlığım bozulmasın diye açılamıyor bile. Herkes atak değil. Sadece arkadaş olarakta görebilir tabi bu da bi ihtimal ama biraz yoklamaya değer bence

Siz haftaya buluşma muhabbeti yapın. Yani sizden bi adım gitsin ona. Zaten 6 yıllık bi samimiyet varmış. Rahat olun ki onda da varsa bişeyler ortaya çıkar. Ama sık görüşmek; görüşülmüyorsa da yazışmak şart!

Benim anladığım kadarıyla arkadaşsınız ama çok sıkı fıkı değilsiniz. Yani sürekli konuşup buluşmuyorsunuz. En sonki teklifte özledim diyerek karşı taraftan gelmiş. Şu noktada yapabileceklerin daha çok aramak daha çok mesaj atmak yanyana gelirseniz göz teması kurmak ve yakın olmak. Bir şekilde hisseder. Yalnız bu zamanda bir kadını insan olarak görüp yavşamadan misafir edebilmesi bile iyi biri olduğunu gösterir. Umarım herşey güzel olur.

Bence şuan sizi arkadaşı olarak görüyor.. Diğer türlü olsa sürekli iletişim halinde olurdunuz en azından o size yazardı görüşme meselesini tamamen size bırakmazdı gibi düşünüyorum.. Ama şuan sizi arkadaş olarak görüyor olması bundan sonra da arkadaş olacağınız anlamına tabi ki gelmiyor Eğer siz hoşlanmaya başladıysanız onun da aklına düşürebilirsiniz bunu Sadece tavır olarak tabi ki.. İlk etapta tavırlanızla birşeylere uyandırın onu eğer size ilgisi olursa zaten anlarsınız karşılığı var mı şeklinde.. Ama baktın ki tık yok çok da şey yapmamak lazım..

6 yilldir arkadas glzüyle baktigi adamla evlendi benim arkadasim 4 yildir evliler birde cocugu var.
Hayatinizda aceba kalmadin, fazla ileri gitmeden daha sık buluşun bence. Bakın bi oda aynı his etmege başlıyacak mı. Aradada bi mesaj attın, hal hatır sorun. Hayırlısa hersey gönlünüzce olsun

Size karşı bi hissi olsa bence söylerdi.

Yaa ne güzel:) Benim de kararım o yönde. Biraz daha iletişimi artırıcam.

Aslında daha çok aramak istiyorum ama bir yandan da bir hissi yoksa ve ondan hoşlandığımı anlarsa rezil olur muyum ya da arkadaşlığımız zarar görür mü diye de korkmuyor değilim. Ne zor işler yahu.

Şimdi günümüzde sevgili olmayı düşünen kızlar adamın evine gitmez kaçar kovalanmak ister imajı var

Ben delikanlının yerinde olsam benimle sevgili olmaz bak evime geliyor diye düşünürüm

Bu düşünce doğru mu değil hatta ben zamanında erkek arkadaşlarımın evinde kalırdım sevgilim ayrı onlar ayrıydı ama günümüzde imaj böyle

Aslında daha çok aramak istiyorum ama bir yandan da bir hissi yoksa ve ondan hoşlandığımı anlarsa rezil olur muyum ya da arkadaşlığımız zarar görür mü diye de korkmuyor değilim. Ne zor işler yahu.
Kendini kasma ya nasipten öte köy yok şu dünyada. Sadece iletişimi arttır. Arayamazsan mesaj at. Sabah günaydın mesajıyla başla. Muhabbet kur. Yanlış anlamadıysam mesafe var aranızda onu kırarsan duygularını net anlarsın belkide oda adım atamıyordur

Aslında tam tersi olmaz mı evime geliyorsa benden hoşlanıyordur diye düşünmez mi erkekler?

6 yıllık arkadaşlığınız boyunca size ilgi duyduğunu hissettiren söz ve davranışlarda bulundu mu? Bulunmadıysa tamamen arkadaşça yaklaşıyordur çünkü bir erkeğin bir kadına ilgisi varsa 6 yıl beklemez asla.
Bir de neden hep buluşma teklifini sizden bekliyor ki, kendisi neden buluşmak istediğini söylemiyor. Arkadaşça bir buluşmada olsa teklifin sürekli sizden gelmesi de saçma.

Evet oldu ama emin olamıyorum işte Hepsini tek tek yazamıyorum konuya, insanları sıkmamak için. Mesela okuldayken bir çocuğun bana ilgisi vardı, benimki de bunu farketmişti. Ama bu çocuktan hiç hoşlanmamıştı. Çocuğun bana bakışlarının taklidi falan yapıyordu:) Hatta ders çıkışı bana buluşma teklifi etmesin diye koluma giriyordu, derste yanına oturtuyodu beni, hani biz birlikteyiz sansın, yanıma yanaşmasın diye.
O kadar yıl geçti, o çocuk bana geçen buluşma teklifi etti, ben de bunu benimkine söyledim geçen akşam buluştuğumuzda. Haydaa görüşeceksin yaniiii dedi bozuldu falan. Ben de dedimki görüşmek istemiyorum mu diyim şimdi ayıp olur dedim. Birşey olmasa diyorum bu kadar niye tepki versin. Kıskanıyor gibi yani.
Ne desem yapar hiç kırmaz. Rahat ettirmek için elinden geleni yapar. Yanındayken çok ilgili bana karşı.
İlgisi olup olmadığını anlamam için bana bir taktik lazım. Eğer yoksa arkadaşlığımız aynen böyle devam edecek.

Duygusal olarak zor bir dönemden geçiyordum boşluktaydım dersiniz olmazsa. Gül gibi çocuk madem dene şansını. Yan yana yürürken eline dokun. İletişimi artır alışsın sana. İlişki testinde anlatan adam bölümünü izlemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…