Merhaba kk..
kendimi hiç bu kadar bitmiş hissetmiyordum,belki dahası da olur zamanla bilemiyorum.
4 yıllık evli 2 yaşında kız annesiyim. İşim gücüm var. Ama gelin görün ki son 6 aydır hepten tükendim. Kendimi yemeğe verdim gün be gün şişiyorum. Eşimle kavga ederdim en kötü artık onu bile yapmıyorum. Aramızda cinselliğin olmadığından şikayet ederdim şimdi yatakları bile ayırdım, isteğin i si kalmadığı gibi itici geliyor artık,(eşim değil,durum) onu da çekici bulmuyorum kendimi de o ayrı
Her sabah tamam diyorum bugün o gün,başlıcam düzgün besleneceğim spor yapacağım eşime surat asmaktan başka şeyler yapacağım,kızıma yemek yemiyor diye öfkelenmeyeceğim.. ama yok. Bu arada kızımın uyku sorunu var dolayısıyla bütün aile uyumuyoruz,uyanıkken de sürekli mızıldanır neyse
Eşime de söyledim herşeyi acık acık sessiz kaldı,uyumadığımız için dedi,uykusuzluktan dedi.. çok konuşmayı sevmez zaten.
“Beni motive et de eski halime döneyim kendimi toplayım dedim” tek yaptığı her gün bana çikolata almak,ki bi beni iyice şişiriyor
2 yıl öncesine kadar kendine bakan fit,enerjik pozitif biriydim yaşımı 19-20 sanırlardı. 2 yılda bildiğiniz teyze gibi görünmeyi başardım..
Bana noldu bilmiyorum ama burdan nasıl çıkarım,bi el verseniz?