O Evli Ben Bekar ve Aşk

deminden beri okuyorum yorumları, valla düşünüyorum ne yazsam diye..gerek kalmamış yazmama :)
eğer konu sahibi anlıyacaksa şu laflar tam yerinde laflar...
arkadaşım akıl fikir versin allah ne diyim...
sadece şukadar söyleyecem, sen demişsin ya ayrı yatıyolarmış mış mış falan diye....emin ol sana böyle deyip, sonrada o ayrı yatıyoruz dediği karısına sarılıp mışıl mışıl uyuyordur...
sende o beni seviyor diye hayaller kuruyorsun zannımca....

yıl olmuş 2013 erkeklerin yüzyıllardır söylediği bu ayrı yatıyoruz evli gibi değiliz yalanına inanan kadınlar da var ya hala pes diyorum. daha önce hiç mi duymadın bu koskoca kalıplaşmış erkek yalanını?

bu bence burdaki insanlarla dalga geçmek için açılmış bir konu
arkadaşım sitenin adı kadınla kulubu senin ilacın burda yok
bu gidişlee hiç bir yerde

akıllı ol lütfen

Karısını aldatan hangi erkek diğer kadına ;

"Ben karımı çook seviyorum.Onunla koyun koyuna sarılıp misler gibi uyuyoruz.Hele öyle bir yemek sohbetimiz
oluyor ki akıllara şayan.Elinden her iş gelir vs vs vs"

Der

Böyle derse öteki kadın kabul eder mi onu?

ETMEZ

Tabiki karısını sevmediğini ayrı yiyip ayrı yattığını söyleyecek.

Ama buna kim inanır ?

Anca Kadir İnanır...

Konu sahibi var git dön bu hatadan da yazık etme kendine.

İnsallah karısı da kocasını aldatır hem adam layıgını bulmuş olur hemde sevenler kavuşur Ohh mis mutlu son! Tövbe Allah'ım ya

Kim "inat uğruna" sevmediği biriyle evlenir ki ?
Kendi hayatını,başkasının hayatını ne tür bir inat uğruna alt üst eder ?
Bariz yalan söylüyor sana.

Velev ki ayrı yatıyorlar velev ki hiç konuşmuyorlar birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlar!
bunlar senin yaptığını ve yapacaklarını hiçbirzaman haklı çıkarmaz masum göstermez!!!!!!!

KK'nın belli başlı kişileri ne kadar da bayılır büyük konuşmaya.. Allah kim ne konuşuyosa önüne getirsin.. Konu sahibesi; açtığına pişman olmuşsundur.

Nasil tanistiniz nerde tanistinizda mevzu buralara kadar geldi bi soylesen ?

Valla bu devir de hala "Aaa öylemi tamam aşığım bana fark etmez boşancaksın nasıl olsa" diye kimsenin düşündüğüne inanmıyorum. Bir çocuğuda zaten aman karısı sahip çıksaydı diye takılır o tiplerdensin demiyorum bir ortaya çıksın direk adının ne olacağında bilirsin zaten.

Arkadaşlar güzel anlatmış ben sana ilerisini söyleyecem "Eşim hamile boşanamam şimdi olmaz bu."

Sen kendine metresliği yakıştırıyorsan amenna takıl gittiği yere kadar ama ne ekersen onu biçersin bunuda unutma.

Son düzenleme:

konu sahıbınden cıt yok

Yalan atıyor inanma sevmediği biriyle evlenmemiştir, sana aşık olmuştur doğrudur ama karısını sevmedıgını sanmıyorum artık bunlara inanmayın yaa tipik evli işte heyecan arıyor, aşk arıyor. Hee birde araştır bi karısı hamile falan çıkmasın..

ilk olarak şunu söyeleyeyim evli bi adamla aşk yaşamanın hiç bi masum yanı yok....
ya biraz aklını başına topla ve iyi bi düşün
madem bu adam karıs ile hiç bişey paylaşmıyor ve iki ailede birbirinden kopuk neden bu evliliği halen sürdürüyor
sebebp mi arıyor bunlarda alaa sebep mi olur
bulmuş senin gibi safı kandırıyor
seni elinde tutmaya çalışıyor
insan birisini sevmiyor ve onunla hiç bir bağı yoksa inan bana evli kalmaz helede erkek asla evli kalmaz
bence sende aklını başına topla ve evli erkeklerden uzak dur
karısına yar olmayan sana hiç yar olmazzz

KK'nın belli başlı kişileri ne kadar da bayılır büyük konuşmaya.. Allah kim ne konuşuyosa önüne getirsin.. Konu sahibesi; açtığına pişman olmuşsundur.

Ustume alinmadim cunku buyuk konusmadim sadece soylemek istedim
Herkes burda dogru yolu gostermeye calisiyor kimse konu sahibini taslamadi..

Canım seninle aramız iyidir uzun zamandırda tanıyorum ama bu yazdığın çok yanlış farkında mısın ? Burda bende dahil arkadaşın aklını başına getirmeye daha fazla kullanılmasın diye dil döküyoruz sence bu çok mu normal ? Resmen beddua etmişsin beklemezdim şaşırttın beni...

İnanmak işlerine gelebiliyor bazen kolay yolu seçiyorlar sadece.

Valla bu devir de hala "Aaa öylemi tamam aşığım bana fark etmez boşancaksın nasıl olsa" diye kimsenin düşündüğüne inanmıyorum. Bir çocuğuda zaten aman karısı sahip çıksaydı diye takılır o tiplerdensin demiyorum bir ortaya çıksın direk adının ne olacağında bilirsin zaten.

Arkadaşlar güzel anlatmış ben sana ilerisini söyleyecem "Eşim hamile boşanamam şimdi olmaz bu."

Sen kendine metresliği yakıştırıyorsan amenna takıl gittiği yere kadar ama ne ekersen onu biçersin bunuda unutma.

Kızım ben büyük konuşmuyorum benimde başıma geldi ordan biliyorum. Sevdiğin evli her neyse adamın gerçek yüzünü gördüğünde o zaman bize hak verirsin. Yoksa paşa günlün bilir ben bilirim o yüz ifadeleri o sahtekar masum tipi, çok seviyorum seni ölüyom bitiyom karımı sevmıyorum, zaten zorla evlendim, hiç sevmedım falan filan daha sayayım mı?

Bu ilk evliligimi acaba ?
Neden yine yapamadi diyecekler..

bızde konu sahıbı yaptıgı yanlısı gorsunde hem pısman hemde madur olmasın dıye yorum yazıyoruz.sız uzerınıze alınmışsınız kı kk bayanlarına catıyorsunuz! konu sahıbı bıle ses etmıyor sıze mı dustu avukatlıgını yapmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…