- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- Konu Sahibi themontana
-
Dediklerinizde haklisiniz ilk mesajimda aklim baska kalbim baska soyluyor demistim hatirlarsaniz evet yuva yikanin yuvasi olmazmis ama ya bu evlilik sadece kagit uzerinde kalmissa ayri yatiyorlarmis yemekleri ayri yiyorlarmis ailelerin birbiriyle alakalari yokmus belkide yapmam gereken ondan vazgecip kendi icimde yasamak bu sevgiyi
Yok basmasın. Bu sefer esas oğlan tekmeyi basacak.
dur geliyor benden mune ablaOh oh, kk kadınlarının en sevdiği konulardan biri evli adam, bekar kız.
Siz şimdi dayanamaz tartışırsınız ki polemikler başlamış bile, eee nerde kalmıştınız, uykunuz mu geldi de şöyle en hararetlisinden laf çarpmalar okuyamadım
bende dimiştiiimmm
Oh oh, kk kadınlarının en sevdiği konulardan biri evli adam, bekar kız.
Siz şimdi dayanamaz tartışırsınız ki polemikler başlamış bile, eee nerde kalmıştınız, uykunuz mu geldi de şöyle en hararetlisinden laf çarpmalar okuyamadım
Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..
ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor
Dediklerinizde haklisiniz ilk mesajimda aklim baska kalbim baska soyluyor demistim hatirlarsaniz evet yuva yikanin yuvasi olmazmis ama ya bu evlilik sadece kagit uzerinde kalmissa ayri yatiyorlarmis yemekleri ayri yiyorlarmis ailelerin birbiriyle alakalari yokmus belkide yapmam gereken ondan vazgecip kendi icimde yasamak bu sevgiyi
Bu konuya sinir olduğum kadar konu sahibine saf diyenlerede şaşıyorum.
Konu sahibesi adamın söylediklerini inanıyormuş gibi yapıyor çünkü vijdanını ancak böyle rahatlatabilir.
Evli bir adamla 'aşk' yaşayabilen bir kızın bunu sadece saflığından yaptığını düşünmüyorum
Bu konuya sinir olduğum kadar konu sahibine saf diyenlerede şaşıyorum.
Konu sahibesi adamın söylediklerini inanıyormuş gibi yapıyor çünkü vijdanını ancak böyle rahatlatabilir.
Evli bir adamla 'aşk' yaşayabilen bir kızın bunu sadece saflığından yaptığını düşünmüyorum
Yoo burdayım biryere gittiğim yok sadece yazılan yorumları okuyup düşünüyordum
hani diyordunuz ya bizden ne istiyorsun bu konuyu açarak diye
Size Bir Teşekkürü Borç Bilirim Artık Aklımı Başıma Getirmeme Yardımcı Oldunuz..
Belki Aranızdakilerden Bazılarını Rahatsız Etti bu konu çok özür dilerim o kişilerden ama bana akıl verecek birilerine ihtiyacım vardı ve gerekli olanı aldım ben
herkese yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim
ve bu iş bitmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?