O Evli Ben Bekar ve Aşk

Mış, miş, muş...bir varmış bir yokmuş....

O adam bilindik masallar anlatan bir kazanova,sen de inanıp masal dünyasında yaşayayan aklı havalarda kız.

Aç gözlerini uyan artık. adam çapkınlık peşinde,senden alacağını alıp yeni av peşine düşecek.bu adamın elinin kiri olarak kalacaksın o belli de eşine yazık.kadın taze gelin ve kendini balayında sanıyodur hala

Yazık yavrum gençliğine. Evli erkek akşam karısının koynuna giriyor tabirimi mazur gör, ama bu böyle. İster inadına ister aşkla gece Onunla. Sen de eriyip gidersin seninle oyalanır biraz sonra da bitti bay bay. 6 aylık evli karısından boşanmak için bahane mi arıyor. Hem ne demek yine beni suçlayacaklar bu kaçıncı evliliği bu adam basbayağ kazanova. Uzaklaş arkana bile bakmadan kaç.

dur geliyor benden mune abla

bekle birleştiremedim nerden dalaşacağımı
:94:

konu sahibesi arkadaş son kararın nedir napmayı planlıyosun bu yorumlardan sonra?
konu bi sonuca bağlansın da başka konuya geçelim, yirmi küsür kişi senin konuna bakıyor insaf bi açıklama yap.
meraktan çatlarım ben içine kurt düşürebildik mi düşüremedik mi?

bu konularda artık profesyonellik kazandık olgunlukla karşılıyoruz

hemencık hıddetlenmıyoruz

Bütün evli erkekler sevgililerine hep aynı şeyleri der ; zorla evlendirildim ,anlaşamıyoruz ,yatakları ayırdık ,başka eve taşındım v.ss bu yalanlar zinciri böyle sıralanıp gider ,bunları artık bilmeyen yok .

Ancak bu adam'ın pişkinliği en üst zirve de .Hayatında ki kadın dünyanın en çirkef kadını da dahi olsa ,böyle çirkince bir planı asla ama asla haketmiyor ! madem ayrılmak istiyor gidecek erkek gibi söyleyecek bunu eşine .kendi pisliğini gizleyerek kadının olay çıkarmasını beklemeyecek ! bu erkeklik değildir ! O kadın şuan da aldatılıyor ama o bunu bilmiyor bile .Boşanma sebebini bile anlaşamadıkları için ayrıldıklarını bilecek .hatta boşanmaya sebep olarak kendini suçlayacak.Çünkü kocasının amacı bu ! çünkü kocası eşini aldattığını gizliyor .kendi pisliğinin üstünü örtüp çirkince planlar kurup bütün ihaleyi o masum kadının üzerine yıkmaya çalışıyor .Kadının arkasından resmen oyunlar dönüyor .siz de bir bayan olarak bu çirkin plana göz yumdunuz ,diyecek bir şey bulamıyorum .

Son olarak ; hadi bu adam boşandı .seninle de ufak bır tartışmadan sonra başka kadına gitmeyeceğini nereden biliyorsun ! senin de arkandan böyle çirkince oyunlar dönmeyeceğini nereden biliyorsun ! sen de belki yuvanı kurtarmak için çırpınırken, bu adam başkasına aşık olup bunu sana soyleyemedıği için senin olay çıkarmanı bekleyip ,bütün ihaleyi sana yıkıp boşanmayacağını nereden biliyorsun !

yanlıs zaman yanlıs ınsan bastan sona yanlıs..keske bu kadar kapılıp gıtmeseydınız....

Amaaan kızım adammı kalmamış memlekette ola ola evli birine aşık oldun. Aklını başına al, o adamdan sana hayır gelmez. Aha buraya yazıyoruuum

Bu konuya sinir olduğum kadar konu sahibine saf diyenlerede şaşıyorum.
Konu sahibesi adamın söylediklerini inanıyormuş gibi yapıyor çünkü vijdanını ancak böyle rahatlatabilir.
Evli bir adamla 'aşk' yaşayabilen bir kızın bunu sadece saflığından yaptığını düşünmüyorum

bu erkekçikleride ne kadar zor durumda bırakıyoruz adamceyizler ya zorla evlendırlıyor yada ınat uğranuna evlenmek zorunda kalıyor neyseki hemen bır kurtarıcı yetişiyor ımdada ama kurtarıcı en zararlı çıkıyor bu işten

Bu yorumun altına imzamı atarım

Evet mesela para, mal - mülk olabilir...

Yoo burdayım biryere gittiğim yok sadece yazılan yorumları okuyup düşünüyordum

hani diyordunuz ya bizden ne istiyorsun bu konuyu açarak diye

Size Bir Teşekkürü Borç Bilirim Artık Aklımı Başıma Getirmeme Yardımcı Oldunuz..

Belki Aranızdakilerden Bazılarını Rahatsız Etti bu konu çok özür dilerim o kişilerden ama bana akıl verecek birilerine ihtiyacım vardı ve gerekli olanı aldım ben

herkese yorumlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim

ve bu iş bitmiştir :)

hıc ıyı nıyet goremedım bu olayda ıkı kısıdede.evlı erkek aldatıyorsa ne dıcek karım sısman kokuyor bakımsız hıc sevmıyorum yatak ayrı yemek ayrı yakında esının hamılelık haberını alırsınız.hatta ınanıyorsanız bu erkek musveddesıne gıdın mahallesınden arastırın caktırmadanda agzınızın payını alın.sızı cok kınadım gercekten.ama suda var hakkaten derdınız buyuk.tovbe yarabbı dıyorum

evli bı kadın olsaydın senıde rahatsız ederdı emın ol

yazılanlar atla deve değil bunları sende bılıyordun aslında nasıl bırden bu kararı verdın şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…