- Konu Sahibi themontana
-
Ustume alinmadim cunku buyuk konusmadim sadece soylemek istedim
Herkes burda dogru yolu gostermeye calisiyor kimse konu sahibini taslamadi..
Ben isim vermedim ki?... Burda öyle yorumlar okudum ki..! Konu açıp yardım istemiş, aşık olmuş?. Bi hata yapabilir evet, adam evli ve onu kandırıyor olabilir. Ama tatmin ola ola verilen cevaplara gerek yok bana göre, güzel bi üslup kullanılabilir... Shanna Canım sen yorumundaki yüz ifadelerine bi bak istersen, ben beddua filan da etmedim, büyük konuşanlaraydı lafım..Yarası olan gocunur demek... NeyseCanım seninle aramız iyidir uzun zamandırda tanıyorum ama bu yazdığın çok yanlış farkında mısın ? Burda bende dahil arkadaşın aklını başına getirmeye daha fazla kullanılmasın diye dil döküyoruz sence bu çok mu normal ? Resmen beddua etmişsin beklemezdim şaşırttın beni...
KK'nın belli başlı kişileri ne kadar da bayılır büyük konuşmaya.. Allah kim ne konuşuyosa önüne getirsin.. Konu sahibesi; açtığına pişman olmuşsundur.
bızde konu sahıbı yaptıgı yanlısı gorsunde hem pısman hemde madur olmasın dıye yorum yazıyoruz.sız uzerınıze alınmışsınız kı kk bayanlarına catıyorsunuz! konu sahıbı bıle ses etmıyor sıze mı dustu avukatlıgını yapmak?
Ben isim vermedim ki?... Burda öyle yorumlar okudum ki..! Konu açıp yardım istemiş, aşık olmuş?. Bi hata yapabilir evet, adam evli ve onu kandırıyor olabilir. Ama tatmin ola ola verilen cevaplara gerek yok bana göre, güzel bi üslup kullanılabilir... Shanna Canım sen yorumundaki yüz ifadelerine bi bak istersen, ben beddua filan da etmedim, büyük konuşanlaraydı lafım..Yarası olan gocunur demek... Neyse
KK'nın belli başlı kişileri ne kadar da bayılır büyük konuşmaya.. Allah kim ne konuşuyosa önüne getirsin.. Konu sahibesi; açtığına pişman olmuşsundur.
Ben isim vermedim ki?... Burda öyle yorumlar okudum ki..! Konu açıp yardım istemiş, aşık olmuş?. Bi hata yapabilir evet, adam evli ve onu kandırıyor olabilir. Ama tatmin ola ola verilen cevaplara gerek yok bana göre, güzel bi üslup kullanılabilir... Shanna Canım sen yorumundaki yüz ifadelerine bi bak istersen, ben beddua filan da etmedim, büyük konuşanlaraydı lafım..Yarası olan gocunur demek... Neyse
Ben niye üzerime alınayım ki?.. Başıma öyle bi olay gelmedi, Allah yaşatmasın kimseye.. Bana cevap verenler; BEN İSİM BELİRTMEDİM... Kimsenin de avukatlığını filan yapmam, yapsam da açık açık söylerim, kimseden korkacak değilim..Sadece çok aşağılayıcı yorumlar gözüme çarptı onu belirttim, konu sahibesi daha yumuşak bi şekilde uyarılabilirdi...
Ben niye üzerime alınayım ki?.. Başıma öyle bi olay gelmedi, Allah yaşatmasın kimseye.. Bana cevap verenler; BEN İSİM BELİRTMEDİM... Kimsenin de avukatlığını filan yapmam, yapsam da açık açık söylerim, kimseden korkacak değilim..Sadece çok aşağılayıcı yorumlar gözüme çarptı onu belirttim, konu sahibesi daha yumuşak bi şekilde uyarılabilirdi...
Ben böyle aşk hikayelerine bayılıyorum :)
Konu sahibi sen kk ya bakma, aşkına sahip çık.
Ben böyle aşk hikayelerine bayılıyorum :)
Konu sahibi sen kk ya bakma, aşkına sahip çık.
Bu sefer tekmeyi basmasin yani
Arkadaşlar yardım edin kendi başıma bu işin içinden çıkamıyorum..
ben bekarım ve evli bir adama aşık oldum, oda beni seviyor. kendisi bir inat uğruna sevmediği biriyle evlenmiş yaklaşık 6 aylık evliler eşinede annesinede onu sevmediğini söylemiş. ne yapmalıyım aklım olmaz bu aşk diyor kalbimse tam tersini söylüyor. benden boşanmak için zaman istiyor bende bu zaman içerisinde ne olmasını bekliyorsun diyorum verdiği cevap bu bi hata yapmasını bekliyorum diyor şimdiye kadar hep beni suçlu buldular ve ben boşanmak istersem yine herkes bak işte biz biliyorduk yine yine yapamadı geçinemiyor kimseyle desinler istemiyorum bunun için onun hata yapmasını bekliyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?