O Evli Ben Bekar ve Aşk

Ustume alinmadim cunku buyuk konusmadim sadece soylemek istedim
Herkes burda dogru yolu gostermeye calisiyor kimse konu sahibini taslamadi..

Ben isim vermedim ki?... Burda öyle yorumlar okudum ki..! Konu açıp yardım istemiş, aşık olmuş?. Bi hata yapabilir evet, adam evli ve onu kandırıyor olabilir. Ama tatmin ola ola verilen cevaplara gerek yok bana göre, güzel bi üslup kullanılabilir... Shanna Canım sen yorumundaki yüz ifadelerine bi bak istersen, ben beddua filan da etmedim, büyük konuşanlaraydı lafım..Yarası olan gocunur demek... Neyse

KK'nın belli başlı kişileri ne kadar da bayılır büyük konuşmaya.. Allah kim ne konuşuyosa önüne getirsin.. Konu sahibesi; açtığına pişman olmuşsundur.

konu sahibesi sadece konuyu açtığına değil evli bi adamın yalanlarına inandığına da pişman olacak.

olur ya binde bir ihtimal adam yalan söylemiyorsa da karısını sevmiyor ve ayrılmak istiyorsa da değişen birşey yok, adam düpedüz karısının arkasından iş çeviriyor planlar yapıyor, konu sahibesinin aşık olduğu adam gibi adamsa önce evliliğini bitirir sonra başka bir kadına vaatler verir..

Ben niye üzerime alınayım ki?.. Başıma öyle bi olay gelmedi, Allah yaşatmasın kimseye.. Bana cevap verenler; BEN İSİM BELİRTMEDİM... Kimsenin de avukatlığını filan yapmam, yapsam da açık açık söylerim, kimseden korkacak değilim..Sadece çok aşağılayıcı yorumlar gözüme çarptı onu belirttim, konu sahibesi daha yumuşak bi şekilde uyarılabilirdi...

Ustume alinmadigimi belirttim ama cevap vermek istedim isim yazmadiysan genele yazmis oluyorsun..
Herkes akil vermis baska nasil yardim edilebilir..bu konuda kim tatmin olacak allasen..

KK'nın belli başlı kişileri ne kadar da bayılır büyük konuşmaya.. Allah kim ne konuşuyosa önüne getirsin.. Konu sahibesi; açtığına pişman olmuşsundur.

arkadaşım neden beddua ediyorsun?
insanlara yaptıkları davranışları söylemek doğru yolu göstermek hata mı??

Benim yüz ifadelerimde bir şey yok..Ayrıca yarası olan ben değilim ki konu sahibine aklını toparlaması için yorum yazdım ama sen bi konu sahibi sen haklısın devam et demediğin kaldı neyse tartışmanın anlamı yok. Büyükte konuşmadım ayrıca .

Bayanlar kırıcı olmadan yardımcı olmaya çalışın arkadaşın ya9p6tığı gi6t6ti yol yanlış ser6t çıkışlarmız belkide daha çok i6tecek6tir..aşık olmak suç değil lakin işin içinde evlilik varsa uzak dur güzelim evli kadın yada erkeek fark e6tmez eger bi ilişki varsa bunun zihniye6tinde cinsellik ya6tar ayrıca adamın ayrılması için sbp beklyomuş yatak ayrı yemek ayrı başlı baına sbp bunlar neyi bekliyomuş peki?olan sana bide eşe olur sen hayal kırıklığına 8uğrarsın ki yarın b8ugün bi kon8u açarsın başlık aldandım 9pişmanım lane6t olsun vs ki 8zak dur o eşede sbp olursun yuvasını yıkarsın oda yarın bugün konu açar aldatıldım boşanyom diye

konu sahıbınınde ısıne gelıyor kı yorumlar kı sız yorumların asagılaycı hakaret oldugu dusunuyorsunuz oda sesını cıkartmııyor.avukatlıktan yana kastım o kendını boyle bır konu acarken alacagı yorumlarıda bılıyordır heralde o kendını savunmuyorken sız neden savunmaya gectınız.

Canım keşke isim belirtseydin .:26:
Genelleme yaptığın için talihsizce buldum yorumunu.
Beddua etmene de gerek yoktu zira beddua sahibine dönermiş :26:
Konu sahibi bir hatanın içinde ve farkında değil gibi.
Umarım yanlışının farkına varır.

İlaveten en çok en çook merak ettiğim nokta konu sahibi ile bu adamın (!) ne kadardır beraber oldukları...

ya konu sahibi arkadaşımıza yardımcı olabilmeyi hepimiz istiyoruz da arkadaşlar belirteyim burada yazılanlar burada kalacak eminim zira bnm bi arkadaşta böyle bir gaflete kapıldı aylarca dil döktüm dinlemedi dediği tek şey haklısın eee haklıyımda haklı olmamın bana yada sana ne faydası oluyor herkes yine bildiğini okuyor konu sahibindende ses seda yok o kız yaptığına yapacağına pişman oldu aylarca seni dinlemedim arkadaşm bni affet dedi ....olayları o kadar büyüdü ki en sonunda bu şehirde duramadı gittii
şimdi bu arkadaş eminim hepimize hak verecek ama önemli olan hak verirken aklını başına toplamak..
yani hiç olmassa karşıdaki bayanın yerine koysan kendini ne kadar hata yaptığını anlarsın...
bu gün ona yapanın yarın sana yapmayacağının garantisi var mı?
ilahiii adalettt

kk aldatılan kadınlarla dolu cnm yapma
acilen ayrıl o adamdan
diyelim ki gerçekten boşandı mutlu olabileceğinizimi sanıyorsun
vicdan azabı yer bitirir insanı
yapma
kendine de o kadınada bunu yapma

eşinin hata yapmasını bekleyecek öyle mi ve sen de buna inandınmı tatlım?pardon yaşını sorsam çok ayıp olur mu?
ergenlerin düşünce yapısını sezdim sende, zira mantıklı akıllı bir kadın duygularına hakim olur ve evli adamlarla birlikte olmaz, yaptığının doğru olmadığının idrakine varır belki anlık duygulara kapılır ama asla evli adamlara meyil vermez!yani böylede olmalı,klasik aldatan evli erkek yalanı,bugün karısını aldatan yarın öbür gün seninle mutlu mesut mu yaşayacak sanıyorsun,hata yapmışsın olabilir duygularına engel olamamışsın ama biran önce vazgeçmelisin zira sonu olmayan dipsiz bir kuyuya sürükleniyorsun6 aylık evli adam bunu yaparsa diyecek sözüm yok sana alasını yapar..kaç kurtul yaptığın hatayıda kabullen dünyada adam kesatlanmadı ya..

Son düzenleme:

Eşinin hata yapmasını bekliyor,
herkes onun kimseyle geçinemediğini söylüyor,
demek ki hata üstüne hata yapan kendisi,
sen de inanıyorsun öyle mi?

Kim bilir kaç kişiyle geçinemedi de başını bagladılar, olan o kızcagıza olmuş.

Yazık gerçekten yazık!

Oh oh, kk kadınlarının en sevdiği konulardan biri evli adam, bekar kız.
Siz şimdi dayanamaz tartışırsınız ki polemikler başlamış bile, eee nerde kalmıştınız, uykunuz mu geldi de şöyle en hararetlisinden laf çarpmalar okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…