- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
3ne güzel söylemişssiniz her birinize çok teşekkür ediyorum, çevremde o kadar çok hamile var ki benden sonra evlenenler ikinciye hamile benle bir evlenenler hamile, etraftakilerin hısım akrabanın soruları beni bu hale getirdi sanırımne cevap vereceğimi şaşırıyorum bazen
Bu durum çok kötü ya aynı hissi ben de yaşıyorum çocuk düsünmezken 2 sene boyunca çevremde kimse hamile değildi 7 aydır çocuk için deniyoruz inanırmısın artık yakınlarımı arama taraftarı değilim çünkü sürekli biri hamile kalıyo ve en kötüsüde gorumcem hamile hiç bir şekilde bir yere kacamiyorum onun nazlanmalari aşermeleri inan canımı acıtıyo. Kıskanıyorum galiba demişsin ama Kıskanmak değil bence bu ya suan istediğimiz için öyle geliyo galiba. Allah sana bana ve isteyen her kadına anneligi yasatsin inşallah.Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
Bu durum çok kötü ya aynı hissi ben de yaşıyorum çocuk düsünmezken 2 sene boyunca çevremde kimse hamile değildi 7 aydır çocuk için deniyoruz inanırmısın artık yakınlarımı arama taraftarı değilim çünkü sürekli biri hamile kalıyo ve en kötüsüde gorumcem hamile hiç bir şekilde bir yere kacamiyorum onun nazlanmalari aşermeleri inan canımı acıtıyo. Kıskanıyorum galiba demişsin ama Kıskanmak değil bence bu ya suan istediğimiz için öyle geliyo galiba. Allah sana bana ve isteyen her kadına anneligi yasatsin inşallah.
benim akrabalarım benden sonra evlenip ikişer çocuk yaptılar, birgün olsun kıskanmadım, hem niye kıskanayım ki onların çirkin bebeklerini, ben daha güzelini yapıcam diyorum
ister istemez üzülmenizi anliyorum... keske bende hamile kalsaydim diye ic gecirdiginizden olmali, baska neden olsunki dimi? yaristiginiz biri olmiyacagina göre?
Eminim yakida sizde hamile kalirsiniz, bu kadar üzmeyin kendinizi ..sartlandirmayin, psikolojiniz bozulmasin , sakin olun, zamana birakin, beklemediginiz anda olur insallah
aminn, beklemek agir olabiliyor insan cok arzu edince, kimbilir, belki Yaradan sizi bu yolla imtihan etmek istiyordur, buda güzel ... O ki illa kat be kat sabrinizin karsiligini veren . Siz yeterki umutlu olun, ama kendinizi baskalari ile asla kiyaslamayin, dediginiz gibi... cok arzu ettiginiz icin boyle hüzün cöküyor, normal , cok normal hemde. Mesele bununla bas edebilmekte zaten, ki eminim sizde vardir bu mücadele ruhuTabiiki de bu bir yarıs değil, aynen öyle tamamen keşke bende hamile kalsaydım düşüncesi bu.. Umarım yakın zamanda bende hamile kalırım inanın çok istiyorum, Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın ...
kizzzz!!! sana bi merhaba demeden olmaz, napiosun ?? profiline hala hastayimmbenim akrabalarım benden sonra evlenip ikişer çocuk yaptılar, birgün olsun kıskanmadım, hem niye kıskanayım ki onların çirkin bebeklerini, ben daha güzelini yapıcam diyorum
onu kıskanmak yerine onun için mutu olmayı dene, geç olsun güç olmasın demişler erkenden bebeğin olup sağlıksız olcağına geç olup sağlıklı olcak belki.. Allah böyle imtihan ediyo belki...Selam hanımlar, yaklaşık 2,5 yıllık evliyim, daha önceleri epilepsi rahatsızlıgımdan dolayı bi takım ilaçlar kullanıyordum, o yuzden hamile kalmam sakıncalıydı. artık yaklaşık 4 aydır falan hiç ilaç kullanmıyorum ve bebek istiyoruz, ama hep negatif hep negatifbir arkadaşım vardı benden yardım istedi o 2 aylık evli, bebek istiyoruz dedi ben ona yumurtlama gunlerinde birleşme olunca ihtimal yüksek dedim ve o hamile kaldı. Kendimi nasıl kötü hissettim anlatamam ve o arkadaşımı aramak sormak ondan haber almak istemez oldum galiba kıskandım Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın tavsiyeleriniz var mı? bu ayda negatif sonuç alırsam çok üzüleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?