o hamile ama ben hala negatif

Allah kimseyi kiskandirmasin. Benim de iş yerinde çok samimi olduğum arkadaşım ben hamile kalınca arayıp sormadı hiç doğum yaptığımda bir aradı ama ben onun notunu verdim otur sıfır! içinde iyilik taşımayanlar iyiliklerle karsilasamazlar bence siz iyilik taşıyın ki iyi olun.

Ayrıca size soylemiyorum ama benim gozlemledigim kıskanç ve haset insanlar mutluluğu hiç bulamıyor hep başkalarını daha çok kıskanıyor daha çok hasetleniyor yapmayın güzel yürekli olun allah sana da nasip etsin şeklinde dua alın.
Ben kıskanç insan gördükçe bunun bu kıskançlıkla bebeği olmaz diye düşünüyorum bu da negatif enerji benim gibi çok düşünen var. Bu kadar negatif enerjiyi üzerinize çekerseniz olacağı varsa da olmaaazz bence.

Önce olgunlasin. Küçük çocuklar gibi onun oyuncağı var benim niye yok der gibi ağlamayın. Nasip kısmet işi bu işler. Bu kafayla mı anne olacaksınız. Bebeğiniz geldiğinde de falancanin bebesi kilolu benim zayıf onun cocugu uyuyor benim niye uyumuyor vs. Sürüp gidecek bu haliniz. Kıskançlık insani bir duygudur ama kendi istediğine başkası sahip oldu diye kinlenmek fesatliktir. Kalbinizi temiz tutun.

Allah hayırlı çocuklarınızın olmasını nasip etsin. Daha çok erken olmuyor diye söylemek için. Çocuk olsun diye istemeyin,hayırlısını isteyin.

3

Doktor bile sağlık sorunu görmemiş. 1 sene bekleyin olmadi esinle beraber tekrar gidersiniz sonucta sadece senin gitmen yetmez esinin de baktirmasi gerek.

Bu arada sorgulayanlara agizlarinin payını ver geç kimi ilgilendirir

Allah inşallah size de en kısa sürede bebek nasip eder.
4 ay uzun bir süre değil daha içinizi ferah kalbinizi temiz tutun inşallah size de nasip olur en yakın zamanda arkadaşınıza da Allah o zaman nasip etmiş olmuş size de eder inşallah öyle bakmayın olaya

Bazı arkadaşlar olayı çok yanlış yere çekmiş, fesatlık veya kinle hiç bir alakası yok.. Ben zaten yeterince bi anlık böyle bir düşünceye kapıldıgım için kızgınım, sizlerden bazılarınız çok anlayış gösterdi sagolsunlar, ama birde sizden azar işitmek için açmadım bu konuyu.. Yakın arkadaşım değil kendisi, ayrıca arayıp haberini alıyorum! ilk duydugum 2-3 gün kendimi bu düşünceden alamamıştım, çok sükür eşimde bende sağlıklıyız, elbet bir zamanı vardır, ben sadece her bebek isteyen anne adayı gibi her ay negatıfı görmekten bıkmış durumdayım! Beni sadece onlar anlar! Olayı fesatlık yada kin e çekmek isteyen arkadaşlar lütfen yazıpta " kalp kırmayın, ölüm var! "

Kiminin imtihanı çocuğudur, kiminin de çocuk hasretidir.
Bu olay nasip işidir, yaradan bilir.
Bir şeyi isterken, başkasında olmasını kıskanıyorsanız o duygular da hiç saf değildir.
Önce yüreğinizi temizleyin, sonra kendinizle beraber her isteyen için dua edin.

Hamile kaldığımı 'bebek isteyen arkadaşlarıma nasıl söylerim keşke önce onların olsaydı' diyerek öğrenmiş bir kadınım ben.
Allah yüzüme güldü, dört arkadaş peş peşe bu duyguyu tattık, her birimizin birbirine duası kabul oldu.

Benim iki yıldır yok ayol biriniz beni balkondan atın

Bu durum çok kötü ya aynı hissi ben de yaşıyorum çocuk düsünmezken 2 sene boyunca çevremde kimse hamile değildi 7 aydır çocuk için deniyoruz inanırmısın artık yakınlarımı arama taraftarı değilim çünkü sürekli biri hamile kalıyo ve en kötüsüde gorumcem hamile hiç bir şekilde bir yere kacamiyorum onun nazlanmalari aşermeleri inan canımı acıtıyo. Kıskanıyorum galiba demişsin ama Kıskanmak değil bence bu ya suan istediğimiz için öyle geliyo galiba. Allah sana bana ve isteyen her kadına anneligi yasatsin inşallah.

benim akrabalarım benden sonra evlenip ikişer çocuk yaptılar, birgün olsun kıskanmadım, hem niye kıskanayım ki onların çirkin bebeklerini, ben daha güzelini yapıcam diyorum

4 ay cok kisa bir zaman ama illaki aklina takildiysa dr a kontrol amacli gidip kan degerlerine falan baktirabilirsin

Ne güzel hislerime tercuman olmuşsunuz bu duygunun adını koyamadım ben İnşaallah yakın zamanda bizde güzel haberler veririz

ister istemez üzülmenizi anliyorum... keske bende hamile kalsaydim diye ic gecirdiginizden olmali, baska neden olsunki dimi? yaristiginiz biri olmiyacagina göre?
Eminim yakida sizde hamile kalirsiniz, bu kadar üzmeyin kendinizi ..sartlandirmayin, psikolojiniz bozulmasin , sakin olun, zamana birakin, beklemediginiz anda olur insallah

Tabiiki de bu bir yarıs değil, aynen öyle tamamen keşke bende hamile kalsaydım düşüncesi bu.. Umarım yakın zamanda bende hamile kalırım inanın çok istiyorum, Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın ...

aminn, beklemek agir olabiliyor insan cok arzu edince, kimbilir, belki Yaradan sizi bu yolla imtihan etmek istiyordur, buda güzel ... O ki illa kat be kat sabrinizin karsiligini veren . Siz yeterki umutlu olun, ama kendinizi baskalari ile asla kiyaslamayin, dediginiz gibi... cok arzu ettiginiz icin boyle hüzün cöküyor, normal , cok normal hemde. Mesele bununla bas edebilmekte zaten, ki eminim sizde vardir bu mücadele ruhu pes etmek yok. Sabirla yavrunuzu bekliyeceksiniz , insallahta hayirli haberinizi yakinda alabilecegiz

onu kıskanmak yerine onun için mutu olmayı dene, geç olsun güç olmasın demişler erkenden bebeğin olup sağlıksız olcağına geç olup sağlıklı olcak belki.. Allah böyle imtihan ediyo belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…