o hamile ama ben hala negatif

kizzzz!!! sana bi merhaba demeden olmaz, napiosun ?? profiline hala hastayimm
merhaba merhaba kız napıyım forumdaki kaynanalara atıp tutuyom, gelinlere teselliler veriyom robin hood misali profilime çok övgü geliyor yahu bu sene kk yarışmasını benim profilim kazansın hakettim bak o kadar övgü aldım valla çirkef yaparım :) saol çok hatırşinazsın (ilk defa kullandım bu kelimeyi garip oldu) konudan ayrılmayalım. elbet birgün hamile kalınır ama şimdi ama sonra.

Gelinimizle ayni hafta hamile kalmisiz, birbirimizden haberimiz yoktu aramiz da cok iyidir, tabi pur nese halindeyiz ikiz gibi buyutucez bebek mevlidini birlikte yapariz felan. Kontrollerimizi karsilastiriyoruz butun gun belirtilerimizden konusuyoruz.

Sonra benim bebegimin kalbi aniden durdu, onunki buyumeye devam ediyor su an 6 aylik oldu. Gozumun onunde buyuyor onun icin cok mutluyum ama canim o kadar cok yaniyor ki, benimki de yasasaydi simdi tekmelerini hissedecektim filan diyorum surekli. Simdi dogum hazirliklarina basliyoruz ufak ufak odasi nasil olacak suslemeler nasil olacak. Hepsini organizasyon isiyle ugrastigim icin ben yapicam, ve yegenim icin cok mutlu olsam da icim cok fazla aciyor... beterin beteri var birde onu dusunun

Çok zor bir durum basınız sagolsun, Allahım sabır versin size, çok acı göz önünde böyle olması.. Allahım inşaallah tez zamanda hayırlı saglıklı bir evlat verir sizede...

Bende sizin olayiniz gibi bir olay yasadim gorumcemle beraber hamileydik benimkini kalbi durdu onunda dogumj yaklasti hata ben bebegine orgu isliyorum Allah yavrularina uzun omur versin ama cok zor oluyo geecektn kiskanmaktan degil ama insanin kalbi aciyo insAllah Rabim en kisa zamanda bizede nasp eder

Bunun adı kesinlikle kıskançlık fesatlik değil.o kadar iyi anliyorum ki sizi.. Bi yakininın gebelik haberini alıyorsun evet onun için mutlu oluyorsun ama kendin için o 2-3 gün cidden çok kotu geçiyor.Anca bikac gün sonra kendine gelebiliyorsun..Eşten gizli gizli aglamalar .. Neler neler yaşıyor insan o süreçte. Biz 1.5 sene bekledik.Bana 1.5sene çok geliyordu ama hamile kaldıktan sonra o kadar çok gördüm ki daha uzun süredir kuzusunu bekleyenleri. Allah hepsine,tum bebek isteyen hakkiyla bakabilecek kim varsa hayirlisiyla nasip etsin insallah.Hep dua ediyorum. Ama inan 4 ay cok cok kisa bir sure. Tum gebelere de hayirlisiyla kucaklarina almak nasip olsun. Amin.

Nasılda hislerime tercüman olmuşsunuz, içimi okudunuz resmen! Çok ağlıyorum o görmesin morali bozulmasın diye gizli gizli ama ben galiba erken yıpratmaya basladım kendimi.. Etrafımdaki insanlardan çok baskı hissediyorum üzerimde galiba ondan.. yada bu ay kesin tutmuştur her yolu denedik dediğimiz aydan beklentim o kadar büyük oluyor ki olmayınca mahvoluyorum herhalde beklentimi yüksek tuttugumdan hangisi? ben karar veremedim. aslında insanlar bana özellikle baskı falan uygulamıyorlar sadece birinin hamileliğini söyleyen kişiye çok kızar oldum artık, aaa şuda doğurmus dediğinde napıyım bana niye söylüyosun diye tersliyesim geliyor, bi yerden sonra ya dokunuyor ya batıyor insana.. Bu sabah gözlerimi açtıgımda hem eşimin hem kendi telefonuma bir fotoğraf gelmiş aaa şuda bu sabah dogum yaptı al buda bebeğinin resmi, Tamam Allah analı babalı büyütsünde sabah sabah beni ağlattınız ama o ne olacak !? Allah tez vakitte isteyen dileyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.. Annelik Babalık duygusunu bizlerede tatdırsın Rabbim..

Doğum haberini söyleyen annemse ben artık kendimi tutamiyordum. Anne tamam Allah anali babali buyutsun de bana mi doğurdu bu kadar bahsetme demiştim. Sonra sonra normal psikolojiye döndüm.
Ama evet o ay bebek için herşeyi yaptiysan daha çok beklentiye giriyorsun. Ben artık negatif görmekten öyle yorulmustumki yemin etmiştim 10 gün geçmeden test y yapmiycam diye. Harbiden 10 gun gecti oyle yaptim. O on gun acaba hamile miyim yok yok degilimdir kesinle gecti. Sonra aglaya ağlaya doktora kostum...
Kolay bisey degil yasadigin ama cok erken baslamissin uzulmeye. Benimki de erkenmis mesela uzulmek icin ama insan icinde bulununca anlamiyor.
Demesi kolay ama biraz kafandan atmaya calis, yine elinden geleni yap,2 gunde 1 iliski olsun+yumurtlama zamani 1-2gun ust uste de olabilir.. Incir ye yumurtlama zamani kuru incir.
Hamile kaldigim ay farketmeden asiri derecede sogan ve incir yedigim aydi mesela. Çok sonra aklima geldi.
Istedigin zaman mesaj atabilirsin.
Simdi yine hepimize dua ettim oyle uyuyorum.
Yakinda hamileyim yazarsin eminim :)

Neden bukadar üzüntü anlasılır şey değil . Allah zaten bir tane sağlıkla vermiş 2 .olsada olur olmasada.Gerci inşallah olsun ne kadar isterseniz.Ama bebek yok diye bu kadar üzülüp kıskanmak gereksiz.Malesef hayat herkese adil davranmiyor
Gerçi şimdi bebeğime nazar değer manyakligi ortalarda dolaşıyor ama sende uzME kendini .

Anlamadım bayanın zaten 1 çocuğu mu varmış?
Benim için yazmadiniz degil mi? Bende bu kadar uzulmenin ne kadar gereksiz olduğunu belirtmiştim çünkü yorumumda. Bebeğim henüz karnimda. Ben üstüme alındım nedense yazdiginizi. Eger oyleyse merak etmeyin ben üzülmüyorum böyle bişey için,bence de uzulmemeli insan ama bunu sonradan anliyor. Benim icin yazmadiysaniz k.bakmayin :)
Nazar konusunuysa hic anlamadim :)

Nasıl oldu anlamadın ama yanlış okumuştum çok çok özür dilerim .1 çocuğun var diye okumuştum. En yakın zamanda kavusursun bebeğine inşallah

Size herhangi bir şey demedim.Nasıl okudum bilmem ama yanlış okumuştum. Uyarınız için çok teşekkür ederim Size. KOÜ sahibinden de özür dilerim

Bazı baynlar hamile kalınca nedense hamile olmayan bayanlara heMen sırt dönüyor nazar değer korkusuyla. Sanki Allah bü dünyada birtek kendilerine bebek vermiş gibi.

Bizimki 3.5 yıl sonra olacak, aylarca deneme sonrasında.
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin diye dua ettim, O da böyle uygun gördü.
Hesap değil nasip işi.
Saplantı haline getirdiyseniz psikolojik destek alın.

desenize ben asayim kendimi o zaman . .
2 yılı geçti olmuyor çocuğum çok üzülüyorum . . dünde bi arkadaşım i ziyarete gittim yeni doğum yaptı . .bebek görmesine gittim . .kucağıma bebeği verdi içim cızz etti . . belkide ben o mucizeye hiç sahip olamayacagim hissinden kurtulamiyorum . . insanların sorusu da cabası . .neden yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz . . kendi derdim yetmiyor gibi bide millet le uğraş çok zor . .
Allah banada isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşaallah . .

4 ay yahu az sabir
4 ay bekleyemeyen insan cocuk dogunca nasil sabir gostereceksiniz turlu turlu zorluga? Bu zamanlarinizin tadini cikarin sonra hicbir sey eskisi gibi olamiyor

Size herhangi bir şey demedim.Nasıl okudum bilmem ama yanlış okumuştum. Uyarınız için çok teşekkür ederim Size. KOÜ sahibinden de özür dilerim
Ben teşekkür ederim :) iyi dilekleriniz için sağ olun

Yumurtlama gununde hamıle kalınacagı engın bılgısıne (!) sadece sız sahıp degılsınız.
Kadının bır saglık sorunu yokmus, hamıle kalmıs.
Darısı sızın basınıza.

Gönlünü ferah tut.. Bazı insanlar hemen bazı insanlar 1-2 sene denedikten sonra hamile kalabiliyorki bende 1 sene denedim inan.. Kendini yıpratma cnm Allah çok büyük.

Çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız için, bende artık kendime söz verdim bir hafta bi geçsin bakalım diye, ama bizimki saati saatine geliyorr hiççç gününü aksatmıyorr heyecanımı yaşatmıyor banaa hele bu kadar düzenli olan bir regl in 1 gün geciktiğini düşünsenize? Heyacandan deliye dönüyorum yerimde duramıyorum ama ertesi gün daha büyük bir hüsrann...
Allahım isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin, sizde Allahın izniyle sağ salim kucagınıza alırsınız inşaallah bebeğinizi.. İnşaallah bu konuyu artık Hamileyimmm yazıp kapatırım Bazı insanlar gerçekten çok acımasız ve kırıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…