Ben her köpek sahibine sapık demiyorum. Köpeğimle sevgiliyiz,çocuğumuz oldu diyenleri kastediyorum.Bu ülkede bebeklere de tecavüz edenler var, ama her anne babaya sapık mı diyoruz?
Yok kindar değilim ama moralimi bozmustun :d ahaha samimi yorum. Küsme bana ay lav yuBu arada bi önceki konudan beni unutmamışsın bak böyle aklına kazınırım işte sen benle baş edemezsin o yüzden çok şaapma
Yahu bebekli kadınlar da çocuklarının babalarından bahsederken “babamız” der.Ben her köpek sahibine sapık demiyorum. Köpeğimle sevgiliyiz,çocuğumuz oldu diyenleri kastediyorum.
Yok ne küsücem 18lik nicedays2 mi sandın beniYok kindar değilim ama moralimi bozmustun :d ahaha samimi yorum. Küsme bana ay lav yu
Ahhaa ciks gostermem kendiminicedays2'cuğuma birlikte selfie atalım mı?
Ben her köpek sahibine sapık demiyorum. Köpeğimle sevgiliyiz,çocuğumuz oldu diyenleri kastediyorum.
çocuğu olanlar çocuklarını taciz mi ediyorlar Nice? hangi mantıkla böyle bir çıkarım yaptın ki?
O köpecik senin masan da oturmuyordu ki. İnsanlar bir zamanlar kendi renginden olmayanı, gittiği okulda, otobüste, lokantada istemiyordu. Çünkü insandan sayılmıyordu. Bu canlının renk değil belki, tümden görüntüsü bizden değişik ama onunda bizim gibi dıyguları var. Bir gün onlarda daha fazla haklara sahip olacaklar. Buna inanıyorum. Ayrıca şu konuda size katılıyorum. Bazan köpeklere bir makyaj yapmadıkları kalıyor. Ama seviyorlar, ailelerinin bir ferdi olmuşlar ve her yeri onlarla paylaşmak istiyorlar. Bu da onların doğal hakları. Sizin ayağınıza dolanmadıysa keşke şikayet etmeseydiniz. Aynı şekilde masada orayı, burayı dağıtan, ağzıyla yediklerini burnundan çıkaran yaramaz bir çocuk görseydiniz şikayet edermiydiniz?! Veya dişlerini çatalla karştıran bir kıro görseniz ne yapardınız?.Merhabalar bugün ailemle birlikte bir mekana gittik. Mekan derken yanlış anlaşılmasın eğlence mekanı değil. Yemek yenilen bir yer. Yemekleri ısmarladık yiyoruz yan masada da köpekli bir aile var. Havlıyor sürekli ve bariz bir şekilde tüyleri dökülüyor. Çok rahatsız olduk. Yemek yenilen yere hayvan sokulması yasak zaten. Kadın rahatsız olduğumuzu anladı sanırım, 'Küçücük köpekten mi korkuyorsunuz',dedi. Ki köpek yavru köpek de değildi. Ayrıca küçük köpekten de korkabilirim bu onu ilgilendirmez. Kadın kendi kendine söylenmeye başladı. Devam etti sesini yükselterek hakaretvari sözler sarfetti. Ben de,'Kusura bakmayın hanımefendi ama insanlar burada yemek yiyor, bebeği olanlar da var,yemek yenilen yere hayvan sokmak yasak ',dedim. Birden demesin mi o hayvan değil diye!! 'Pardon hanımefendi ,insan ya da bitki sanırım,ben yanlış görüyorum', dedim. Görevliyi çağırdım. Onlar da hayvanla girmenin yasak olduğunu söylediler ve o çifti kibarca çıkardılar mekandan. Kadın bağıra bağıra gitti. O hayvancağıza da çok acıdım bir görseniz hayvana bir makyaj yapmadığı kalmış. Hayvanların doğal dengesini bozmayı nasıl hayvanseverlik olarak nitelendiriyorlar anlamıyorum. Bence ülkemin insanlarına bu konuda eğitim verilmeli.
Bu üye çocuk yalnız.Konu yine nerden nereye gelmiş, sonluğunu topluyor .
Ayrıca konuyu ne kadar abartan insanlar var yahu . Herkes sizin kedinizin köpeğinizin kuşunuzun kıl ıni tüyünü sevmek zorunda mı? Hayvan işte. Hakaret mi bu anlamadım. Bende uzaktan severim hayvanları ama evde beslemek asla.
Saçı dökülenden rahatsız olurlarmis, bebeklerden rahatsız oluyorlarmis insanlar kokuyorlar onlardan rahatsız oluyorlarmis , burda kadın gelmiş rahatsızlığını belli etmiş sizde rahatsız olduğunuz şeyleri sevmeyip görmeyi istemediğiniz kişi veya varlıklara dile getirebilirsiniz.
Vurur tekmeler acımasız davranır bu denli savunulur onlar da can taşıyor diye ama bu kadar abartmaya ne gerek var anlamıyorum. Kaldı ki korkan insanlarda var kime ne ?
Elinle sileydin Kadına kibarca tüyleri dikkat etmesini söyleseydin.Sanki köpek sizin masadaTüyleri bizim masaya kadar geldi.
Köpek bağlı değildi. Ayaklarıma değdi bir kez. Korkuyorum,bu kadar basit. Ayrıca tüyleri de masamıza geliyordu. Hayvanları sizin tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok seviyorum merak etmeyin. Penceremin önu güvercinlerle doluyor. Her sabah kalktığımda yaptığım ilk iş onlara buğday atmak oluyor.
Ben konu sahibinin yorumlarını okumadım sadece son bi kaç yorumu okudum ve ilk bir kaç yorumu . Abartılan ögeler var konuda evet ama rahatsız olabilir. Rahatsız olması neden rahatsız etti insanları anlayamıyorum. Sevmeyebilirsiniz insanları ozaman insanlar için açılan yerlerde bulunmamaya dikkat edersiniz olur biter. Hayvanlarınızı kendi eviniz bahçeniz eliniz vs sokun sizin hayvanlara tanıdığınız hak kadar insanların da rahatsız olma hakkı var farkında mısınız ?Bu üye çocuk yalnız.
Belki elbirliğiyle yönlendirmeye çalışıyoruz, ailesinin göstermediği duyarı gösterip yazıyoruz.
Ve evet, çocuk sevmem, insan da sevmem,
3 papağanım var, papağan annesiyim, asla onların kakalarından iğrenmem, ama umumi tuvalet kullanmam.
Şu durumda, hayvan haklarından söz edecek atmosfer bulamıyorum.Ben konu sahibinin yorumlarını okumadım sadece son bi kaç yorumu okudum ve ilk bir kaç yorumu . Abartılan ögeler var konuda evet ama rahatsız olabilir. Rahatsız olması neden rahatsız etti insanları anlayamıyorum. Sevmeyebilirsiniz insanları ozaman insanlar için açılan yerlerde bulunmamaya dikkat edersiniz olur biter. Hayvanlarınızı kendi eviniz bahçeniz eliniz vs sokun sizin hayvanlara tanıdığınız hak kadar insanların da rahatsız olma hakkı var farkında mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?