- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Vallahi ben bir restaurantta çalışıyorum . Çalıştığın restaurantın zaten kendi köpeği var . Hic kimse zaten bundan rahatsiz olmuyor , hayvani olan herkeste getiriyor. Sanırım insanlar yemekleri köpeklerin yaptığını filan düşünüyorlar . Köpek sokmayan restaurantlar gerçekten yalan konuşmuyorum %95 türk restaurantları. Ve emin olun o türk restaurantları bir çok restauranttan daha pis . Hijyen sadece kediyle köpekle olmuyor. Yaz oluyor, kokuyoruz , banyo yapmayı çok özür diliyorum eşler ile birlikte olduktan sonra görev olarak yapan bir toplumun cok hijyenikmis gibi konusmasina aklim ermiyor .Temizliği bir tek hali , hapı silmek olarak algılıyorlar .Yurtdisinda her restauranta hayvan kabul ediliyor neredeyse, neden acaba?
şimdi ben köpeğimle dışardayım ve yemek yiyeceğim, köpeğimi de kabul eden bir işletmeye gidiyorum ve siz rahatsızsınız diye ben köpeğimi gündüz bakım evine mi bırakmalıyım? lütfen yanlış anlamış olayım.
Sizinkini taksak hiç uçmaz ama,onu ne yapacağız :) :)
şimdi ben köpeğimle dışardayım ve yemek yiyeceğim, köpeğimi de kabul eden bir işletmeye gidiyorum ve siz rahatsızsınız diye ben köpeğimi gündüz bakım evine mi bırakmalıyım? lütfen yanlış anlamış olayım.
Neyse bunun gibiler evime gelemiyor burası kızım ve benim evim ne odaya kapatırım ne saklarım yaşamasın demiyorlarmış bak bakAllah razı olsun, bu yüce gönüllülük karşısında ne söylense boş
Neyse bunun gibiler evime gelemiyor burası kızım ve benim evim ne odaya kapatırım ne saklarım yaşamasın demiyorlarmış bak bak
Neyse bunun gibiler evime gelemiyor burası kızım ve benim evim ne odaya kapatırım ne saklarım yaşamasın demiyorlarmış bak bak
Şahsen bulunduğum ortamda hayvan görmekten rahatsızım alerjim var dokunamıyorum ve korkuyorum aynı zamanda . Yemek yediğim ortamda bulunmasından da rahatsızım, hayvanların istekleri için hayvanlara özel bakım evleri var gündüzlerı . Şahsen benim umrumda değil . Hayvanlar için doğal alanlar var dönüp bakarsanız. Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .
Aynen benimki de terk yapıyor şu anhachi (oğlum) şu an mutluluk dansını yapıyor bibi, kuyruk sallıyor. yaşamasına izin verdiler yahu
Ağzını yerimhachi (oğlum) şu an mutluluk dansını yapıyor bibi, kuyruk sallıyor. yaşamasına izin verdiler yahu
Kışın yatak odasında üşür diye salonda klimalk yerde yatıyorum bütün kış pesime geliyor çünkü kışın kocasızımbenim minnak yüzünden 35 yıl sonra cenin pozisyonunda yatmaya başladım yeniden aman rahatı kaçmasın diyeklimanın karşısında aman üşür mü, aman yere düşer mi bütün gece onu kontrol ediyoruz demek varsa hepimizde bir anormallik
Anormalsiniz zaten konu sahibi baska bir konuda beni hayvanlari insanlardan fazla seviyorum diye anormal gormustu. Teshis ve tedavi konusunda uzman ya zaten. Size de ayni teshisi koyarbenim minnak yüzünden 35 yıl sonra cenin pozisyonunda yatmaya başladım yeniden aman rahatı kaçmasın diyeklimanın karşısında aman üşür mü, aman yere düşer mi bütün gece onu kontrol ediyoruz demek varsa hepimizde bir anormallik
Ağzını yerim
Kışın yatak odasında üşür diye salonda klimalk yerde yatıyorum bütün kış pesime geliyor çünkü kışın kocasızım
He bu kocayla daha sevgiliyken bibimi evde istemiyor diye ayrılmışlığım var sonra geldi özür diledigül gibi geçinip gidiyoruz 3 kişi evli mutlu kedili şimdi gene içerden bağırıyor ilgisi gelmiş gel ilgilen benle diyor çocuk daha mı kolay ne
Anormalsiniz zaten konu sahibi baska bir konuda beni hayvanlari insanlardan fazla seviyorum diye anormal gormustu. Teshis ve tedavi konusunda uzman ya zaten. Size de ayni teshisi koyar
Seni ayrı sevdigimi hep söylerim ben dimiSenin rahatsız olman da baskalarının umrunda değildir belki. Mesela benim.
Iyi size anormal teşhisi koymuş. Kendine de googledan bakıp asperger teşhisi koymuştu.evet o beni de öyle görmüştü, o konuda aynı reçeteyi yazmıştı ikimize hattaşimdi düşününce hala hayvanları daha fazla seviyorum ben ya
Psikologunun vay halineIyi size anormal teşhisi koymuş. Kendine de googledan bakıp asperger teşhisi koymuştu.
Google göre de ben bi dinazorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?