- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Haklisin pinar bende bu kuguya dustum o kadar laf saydim, prim yaptirdik. Burda ekmek var diye yurudu iste senin konunda sana sorun olmasin diye sustum ama haddini asti.Yahu mesele gercekte böyle bir olayin olmamis olmasi ...
Kafadan uyduruyor .. benim konumun altina 'entel gorünmek icin hayvansever okuyorlar 'gibi sacma sapan birsey yazmisti simdi de o kadar ileri gidiyor ki hayvan severler hayvanlarina tecavüz ediyorlara getirdi .
Bence burda gerçekten çok ciddi bir sıkıntı var . Tehlikeli . Benden söylemesi ...
Ya allah aşkına Türkiyede hayvan sevgisinin ve hsyvan haklsrinin maakesef diplerde oldugunu biliyoruz . bir restaurant içeri köpek alacak ve onu tasmasız dolaşmasına izin verecek . Olacak iş mi ? Uyduruyor kafadan .Sabah kalkip ilk iş guvercinlere buğday atmak (!) olan bi insan kopege oyle tepki vermez yapmayin Allah askina komik duruma dusuyorsunuz.
Bakin ben kopekten rahatsiz olamazsiniz demiyorum. Benim iki kopegim var ama ben de gittigim yerde bazi kopeklerden rahatsizlik duyuyorum insaniz neticesinde, havlar basim agriyordur rahatsiz olurum ama bunu kendi icimde bile buyutmem. Cunku neden hayvan seviyorum. Kalkip kopegin sahibine çatmam, onu o kafeden attirmam, neden cunku hayvan seviyorum anlatabiliyor muyum?
Bi seyden rahtsizlik duyuluyorsa da bunu soyleme adabi vardir. Ukala ukala saldiramazsin.
Babamin alerjisi var ve kopek bagli degilse hanimefendiye gider ya afedersiniz rahatsiz ediyorum ama bizim boyle bi problemimiz var baglarsaniz cok mutlu olurum kusura bakmayin der yerime otururum. Ha hala devam ediyorsa o zaman catarsin catacaksan.
Sen burda konuyu actin ust perdeden anlattin masallah ki dogrulugundan emin degilim. Buyuk ihtimal alkiş bekliyordun oo ne guzel aşmişsin kendini bak nasil savunuyorsun hakkini falan duymak istiyordun ama olmadi elinde patladi uzgunum
Ya allah aşkına Türkiyede hayvan sevgisinin ve hsyvan haklsrinin maakesef diplerde oldugunu biliyoruz . bir restaurant içeri köpek alacak ve onu tasmasız dolaşmasına izin verecek . Olacak iş mi ? Uyduruyor kafadan .
Mekan beoluum anlasanabunu gördüğüm tek yer Suadiye Starbucks, cennet gibi yer :)
Şahsen bulunduğum ortamda hayvan görmekten rahatsızım alerjim var dokunamıyorum ve korkuyorum aynı zamanda . Yemek yediğim ortamda bulunmasından da rahatsızım, hayvanların istekleri için hayvanlara özel bakım evleri var gündüzlerı . Şahsen benim umrumda değil . Hayvanlar için doğal alanlar var dönüp bakarsanız. Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .Şu durumda, hayvan haklarından söz edecek atmosfer bulamıyorum.
Paso insan keyfi, insan isteği. Köpeğin ne istediği kimin umrunda? O insanının yanından ayrılmak istemiyor.
Buyurun çözün
Yo zaten öyle yaşarlar, füze atsaydınız?Şahsen bulunduğum ortamda hayvan görmekten rahatsızım alerjim var dokunamıyorum ve korkuyorum aynı zamanda . Yemek yediğim ortamda bulunmasından da rahatsızım, hayvanların istekleri için hayvanlara özel bakım evleri var gündüzlerı . Şahsen benim umrumda değil . Hayvanlar için doğal alanlar var dönüp bakarsanız. Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .
Şahsen bulunduğum ortamda hayvan görmekten rahatsızım alerjim var dokunamıyorum ve korkuyorum aynı zamanda . Yemek yediğim ortamda bulunmasından da rahatsızım, hayvanların istekleri için hayvanlara özel bakım evleri var gündüzlerı . Şahsen benim umrumda değil . Hayvanlar için doğal alanlar var dönüp bakarsanız. Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .
Haklisin pinar bende bu kuguya dustum o kadar laf saydim, prim yaptirdik. Burda ekmek var diye yurudu iste senin konunda sana sorun olmasin diye sustum ama haddini asti.
Yurtdisinda her restauranta hayvan kabul ediliyor neredeyse, neden acaba?Şahsen bulunduğum ortamda hayvan görmekten rahatsızım alerjim var dokunamıyorum ve korkuyorum aynı zamanda . Yemek yediğim ortamda bulunmasından da rahatsızım, hayvanların istekleri için hayvanlara özel bakım evleri var gündüzlerı . Şahsen benim umrumda değil . Hayvanlar için doğal alanlar var dönüp bakarsanız. Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .
Hayvanlar yaşamasın demiyorum bende .
Yurtdisinda her restauranta hayvan kabul ediliyor neredeyse, neden acaba?
İnsanlar çok ikiyüzlü ya. Aynı yere ben çocuklarla çıksam foto çekip profil yapmak için sıraya girerler. Bizimkiler üstüne kaka yapar, videosunu çekip gülerler, tüyleri dökülür hatıra diye saklarlar.şimdi ben köpeğimle dışardayım ve yemek yiyeceğim, köpeğimi de kabul eden bir işletmeye gidiyorum ve siz rahatsızsınız diye ben köpeğimi gündüz bakım evine mi bırakmalıyım? lütfen yanlış anlamış olayım.
Pardon müneccim olduğumu unutmuşum,hayatımda ilk kez gördüğüm kadının köpeğinin adını bileceğim????!!!
İzmirdeyim kediler kucağımıza oturup yemek yiyor, köpekler masaya pati koyup bekliyor, üstelik sokakta yaşayanlar onlar.bütün ülke Suadiye olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?