- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Ne yaptınız şimdi sizi de linç edecekler : (Hayvanları seviyorum ama bi kedi ve köpeğin bazen ne kadar rahatsız edici olabildiğini de biliyorum.Valla ben bazen kendi çocuğuma bile katlanamıyorum dışarı çıkmışım orda da elin bas bas havlayan köpeğini de çekmek istemem haklısınız
Herkes empati kurabilse keşke...Ben dogdugumdan beridir annemin evinde on onbes kediyle yasamis, yatmis kalkmis yemis bir insanim. Evimizin icinde kediler, kapimizin önünde köpekler var. Yediririz, iciririz, veterinere götürürüz, sokakta ne kadar yardima ihtiyaci olan hayvan varsa bakar annem elinden ne geliyorsa. Bunu önceden bir yazayim.
Korkani var tiksineni var, evcil hayvani da insanlarin yemek yedigi yerlere de sokmayiver, o hayvancagiz da zaten restorantta cok da keyifli degildir.
Hayvan pis degildir, ama rahatsiz olan insanlar da olabilir saygiyla karsilamak durumundayiz.
Kimi kedinin yasadigi evde lokma yiyemez.
Ha ben yerim icerim restoranda yanimda dursun beni rahatsiz etmez, ama rahatsiz olan insanlari da düsünelim ne olur.
Artık yavaş yavaş sesimi çıkarmaya başladım. Psikoloğa gidiyorum.
Artık yavaş yavaş sesimi çıkarmaya başladım. Psikoloğa gidiyorum.
Aaa tamam o zaman, bu şimdi mi söylenir bak boşuna yuklendik sanaAyrıca o çiftin daha yemekleri gelmemişti,yemeğin ortasında kaldırılmadılar yani.
Görevli olanlar evet yasak dediler,size eleştirmek düşmez. Bu ona buna sataşmak değil. Hakkını savunmak.
Ya ağzını yirim diyesim geldiAhahhahaha off gulduruyorsun beni tatli kis.
Kopekle niye hava atayim ya manyak miyim?
Hele boyle bi ulkede evde kopek besliyorsan pis ve mikroplu ilan edildigin şartlarda nasil bir hava mesela?
İki tane su kaplumbağam var 10 senedir benimleler. 2 kopegim 1 kedim var her hafta barinak ziyaret eder mama bagislarim.
Bos tuvalet kagidina recel surup ustunu kus yemile kaplar ulasabildigim agac dallarina koyarim pencere iclerimde kucuk su kaplari ve ufalanmis bayat ekmekler vardir
Sokaga ciktigimda en az iki kopekle yururum hepsine yemek verdigim icin tanirlar
Her gün koydugum su kaplarinin icine cop atiyorlar sigara izmariti atiyorlar diye mahalledeki hanzolarla kavga ederim
Sinavi gectim mi yeterince hayvan sever miymişim
Bence biraz gereksiz bi noktada sesini çıkarmışsın. Bir de bir hayvan sahibi olarak söylüyorum(bence hayvansever olmakla hayvan sahibi olmak çok farklı) hayvan olduğunu bilsem de kedime mesela hayvan denmesinden hoşlanmıyorum. Çocuk diyorum ben çünkü benim için çocuk. Nitekim daha arkadaş çevremden biri de çıkıp kedime hayvan demedi hassasiyetimi bilmedikler halde hepsi senin çocuk der kedime. Sanırım yemek yerken yanımda oturan ve havlayan bi hayvandan rahatsızlık duymazdım. Tıpkı yemek yerken yanımda oturan ve ağlayan bir çocuktan rahatsızlık duymayacağım gibi
İnanmıyorsanız neden okuyorsunuz?Yalnız hikayede açık çıktıkça yeni detaylar ekleniyor abartıların dozajı artıyor
Alenen insanları kışkırtıyorsun hayvanseverlere karşı o yüzden. Hem de 2 günde psikologa gidip 180 derecen değişmen komik geliyorİnanmıyorsanız neden okuyorsunuz?
Ben de seni yiyebilir miyimmYa ağzını yirim diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?