- 27 Aralık 2010
- 792
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
ya ne kadar saçma kafada düşünüyosun öyle olsa nolur kıyafetle ve okumayla herkes adam olunsaydı ohoooo yani insanlık önemli daha çokMerhabalar,
Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
uzun zaman gecirmeden ne evlenmesi...Merhabalar,
Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
İlkokuldan sonra ne yapmış. Yaptığı işte ustalasip bir meslek edinmiş mi kendine? Yani eskiler der ya bir altın bileziği var mı?
Sosyal ilişkileri nasıl? Bunlara bak.Kafalarınız da uyuyorsa neden olmasın. Belki sen yönlendirince dışardan okumaya başlar.
evet mesleği var işi var, benden iyi kazanıyor. ve benden daha çok özgüveni var.
Yani ben yapamazdım.Üniversite okumak demek, 4 sene kampüse gidip gelmek demek değil. Bunu hakkını vererek yaşayan biri, kendiyle benzer ortamlarda bulunmuş, o süreçleri yaşamış biriyle daha çok şey paylaşabilir.
3 senedir bir sınıf arkadaşımla yakın arkadaş olduk. Beraber ders çalışıyoruz, kütüphaneye gidiyoruz, kitap okuyup tartışıyoruz, sinemaya-sergilere falan gidiyoruz. Meslekler aynı olacak, yani duygusal anlamda bir şey hissetseydim mükemmel bir çift olurduk.
Ama kültürel ve ideolojik anlamda benzer olmadığım biriyle yapamam. Konuşacak bir şey bulamam en basiti. Tamam aşk meşk, heyecan diyelim de sonra ne olacak?
O zaman kalbinin sesine de kulak vereceksin biraz.Seviyorsan anlasabiliyorsan neden olmasın.evet mesleği var işi var, benden iyi kazanıyor. ve benden daha çok özgüveni var.
Ailesi hakkında yeteri kadar bilgiye sahipmisiniz peki..
Ailesi hakkında yeteri kadar bilgiye sahipmisiniz peki..
Gerçekten inanırım.Bu gözler Boğaziçi mezunundan daha çağdaş amele gördü.
evet ailesi oldukça uygun.
Çok doğru soru . Kişiyle bitmiyo yetiştirenler ne durumda ?
Çok doğru soru . Kişiyle bitmiyo yetiştirenler ne durumda ?
Okuyan ne oluyor ki bakış açısı ise çok fena, okudukça üzüldüm. Zaten böyle diye diye daha kötüye gider olduk. Eğitime hak ettiği değeri verseydik o bahsedilen okulların hali böyle olmazdı.bence anlaşmak, iletişim kurabilmek ve beraber ağlayıp beraber gülebilmek varsa hayatta birlikte yürünebilir. aşk ve para gelir ve gider belli olmaz ancak seni anlayan ve düşünen bir eşin varsa dünyanın en güzel kadını olabilirsin... bu düşüncedeyim ama karşımdakini biraz daha tanımam gerek galiba... ve geri dönmesini sağlamam lazım.
aileyi araştırdım ve bir sıkıntı duymadım.
Okuyan ne oluyor ki bakış açısı ise çok fena, okudukça üzüldüm. Zaten böyle diye diye daha kötüye gider olduk. Eğitime hak ettiği değeri verseydik o bahsedilen okulların hali böyle olmazdı.
O yüzden eğitim almış insanları bu denli geri plana atmak doğru değil. Yani ben bir acaba derim, insanlığı yeter deyip geçemem. Bunu söylemek istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?