o ilkokul ben üniversite mezunu...

Üniversite mezunuyum ya ondan vardir.Empati yapmayı istemistim. Konu sana ve çocuğuna gelince kiviriyorsun.
Ben 2 tane üniversite bitirdim ikiside 4 yıllık senin yaşından fazla deneyimim var ayrıca 2 dil biliyorum anadilim gibi konuşuyor ve yazıyorum sen bence kendini geliştir psikolojik travma geçirmişsin sen kuyruk acın hafifler benim çocuğum yok ayrıca onu nasıl istersem öyle yetiştiririm senin gibi mahalle ağızlı olmaz

Ben üniversite mezunuyum yüksek lisans ta yaptım iyi bir işim var. Eşim ilkokul mezunu 10 yıllık evliyiz. Farklılıklar var ama iki tarafta birbirini tamamlamaya çalışırsa sorun çok olmaz diye düşünüyorum. Eğitimi aynı olupta farklı dünyalarda yaşayanlar çok, önemli olan ortak paydalarda mutlu olabilmek; tabi bunun içinde emek vermek gerekiyor.

Yaaa iki üniversite bitirmişsin ya supersin. Hele de dilin var, bakbtamam o zaman. Sen benim yaşımı nerden biliyorsun bakalım? Deneyimli arkadas

Hanımlar ne oluyor gene, akşam oldumu enerji patlaması yaşıyorsunuz burada biraz sakin olun lütfen..
Üniversite mezunu, kafası karışık ve aşık bile olmayan bir insana ilkokul mezunu kişiyle evlenme denk olmaz dedim diye, demediklerini bırakmiyorlar. Olan bu.

Kardeş sayısı fazla olunca çalışmak zorunda kalmış, küçük kardeşlerini okutmak istemişler. Kendisini geliştirmiş işini kurmuş. Çok çalışkan ve azimli. Ben çok kararsız kaldım.
Çok pardon ama karakteri düzgün biriyse ne önemi var bir diplomanın nazik diyorsun anlayışlı ve çalışmak zorunda kalmış diyorsun çünkü sorumluluk sahibi bir insan nice yüksek lisans yapmış insanlar var karısına kölesi gibi davranıyor kadını insan yerine koymuyor yobaz yani bir okulun bu kadarmi önemi var geliştirdiyse kendini yonttuysa daha ne benle eşimde aynı durumdayız eşim orta okul ben önlisans ama emin ol evin içine girince karakterler kalıyor sadece tanımaya değer diyorum ben sadece

Biriniz lise biriniz universite mezunu olsaniz neyse ama tabi o kisi kendini cok iyi yetistirdiyse bilemem.
Ben lisans esim onlisans mezunu ama eşim cogu konuda benden daha bilgilidir. Simdiye kadar bi sorun yasamadik hatta iş imkani benden cok daha iyidir. Yani buna karar verecek olan sensin tabiki.

Neden ilkokul önce ona bakarım şuanki mesleği ne onada bakarım kendini ilkokulda mı bırakmış geliştirmiş mi ona bakarım.

Babam ilkokul mezunu kardeşleri için bırakmış okulu okul zamanı bile kese kağıdı yapıp pazarcılara satarmış sonrasında yoku varedip şirket kurmuş maddi durumu çok çok iyi kendisi ilkokulda kalmadı hep okur . Tarihten anlamam o bütün tarihi bilir hep o çalıştırdı beni .
İyi derecede ingilizce ve rusça biliyo azimli geniş bakış açısı var tam bi pazarlama canavarı
Herkesin herkonuda danıştığı bi insan

Annem ortaokul terk ağlamış sızlamış ananem okutmamış evlendikten sonra ortaokul lise üni bitirdi . Ekonomiden deli anlar kesinlikle broker olmalıydı orta derece ingilizcesi var bunlar hep sonradan

Ben 1örgün birde açıköğretimden üni mezunuyum eşimde aynı durumda . Ama sabit fikirli kendi kafasında dahi hiç tartmadan beyniyle tartışmadan öylesine karar verir bilmediği konularda evet hayır ama sebep yok .
Bir fikir sunarsın yada yaparsın ilkkez duydu ve gördü ise o şey olmaz çünkü başkasından duyması görmesi gerekiyo. tıpkı yaşlı teyzeler gibi illa tvde söyliycekler :)
Oturmayı kalkmayı kadına nasıl davranışmadı gerektiğini yonta yonta öğrettim

Sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…