- 16 Şubat 2009
- 34.843
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Ben 2 tane üniversite bitirdim ikiside 4 yıllık senin yaşından fazla deneyimim var ayrıca 2 dil biliyorum anadilim gibi konuşuyor ve yazıyorum sen bence kendini geliştir psikolojik travma geçirmişsin sen kuyruk acın hafifler benim çocuğum yok ayrıca onu nasıl istersem öyle yetiştiririm senin gibi mahalle ağızlı olmazÜniversite mezunuyum ya ondan vardir.Empati yapmayı istemistim. Konu sana ve çocuğuna gelince kiviriyorsun.
Yaaa iki üniversite bitirmişsin ya supersin. Hele de dilin var, bakbtamam o zaman. Sen benim yaşımı nerden biliyorsun bakalım? Deneyimli arkadasBen 2 tane üniversite bitirdim ikiside 4 yıllık senin yaşından fazla deneyimim var ayrıca 2 dil biliyorum anadilim gibi konuşuyor ve yazıyorum sen bence kendini geliştir psikolojik travma geçirmişsin sen kuyruk acın hafifler benim çocuğum yok ayrıca onu nasıl istersem öyle yetiştiririm senin gibi mahalle ağızlı olmaz
Üniversite mezunu, kafası karışık ve aşık bile olmayan bir insana ilkokul mezunu kişiyle evlenme denk olmaz dedim diye, demediklerini bırakmiyorlar. Olan bu.Hanımlar ne oluyor gene, akşam oldumu enerji patlaması yaşıyorsunuz burada biraz sakin olun lütfen..
Çok pardon ama karakteri düzgün biriyse ne önemi var bir diplomanın nazik diyorsun anlayışlı ve çalışmak zorunda kalmış diyorsun çünkü sorumluluk sahibi bir insan nice yüksek lisans yapmış insanlar var karısına kölesi gibi davranıyor kadını insan yerine koymuyor yobaz yani bir okulun bu kadarmi önemi var geliştirdiyse kendini yonttuysa daha ne benle eşimde aynı durumdayız eşim orta okul ben önlisans ama emin ol evin içine girince karakterler kalıyor sadece tanımaya değer diyorum ben sadeceKardeş sayısı fazla olunca çalışmak zorunda kalmış, küçük kardeşlerini okutmak istemişler. Kendisini geliştirmiş işini kurmuş. Çok çalışkan ve azimli. Ben çok kararsız kaldım.
Üniversite mezunu, kafası karışık ve aşık bile olmayan bir insana ilkokul mezunu kişiyle evlenme denk olmaz dedim diye, demediklerini bırakmiyorlar. Olan bu.
Okuyabilirsiniz bastanFikirlerinizi sakince paylaşabilirseniz bu kadar ateşli ortam olmaz hanımlar..
Son yazım, bana laf söyleyenler çocuklarınızi okutmayin da görelim samimiyetinizi
Hele önce laftan anlayın ve kendinize göre lafı çevirmeyin, yazılanları tekrar okuyup iyi analiz edin.Son yazım, bana laf söyleyenler çocuklarınızi okutmayin da görelim samimiyetinizi
Kesinlikle canım yaHele önce laftan anlayın ve kendinize göre lafı çevirmeyin, yazılanları tekrar okuyup iyi analiz edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?