- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Okumak ,eğitim öğretim görmek elbette ki çok önemli. Bir insan tabi ki buna önem vermeli.Fakat okumamış diye bir insanı da kestirip atmak da olmaz.Kaldı ki keyfinden de okumamazlik yapmamış. Bunun gibi nice örnekler var.İnsan okumaz ama becerikli olduğu bir yönünü keşfeder o alanda kendini geliştirir mesleğini edinir.Bu da bir başarı. Ben boylelerini takdir ederim.Okuyan ne oluyor ki bakış açısı ise çok fena, okudukça üzüldüm. Zaten böyle diye diye daha kötüye gider olduk. Eğitime hak ettiği değeri verseydik o bahsedilen okulların hali böyle olmazdı.
O yüzden eğitim almış insanları bu denli geri plana atmak doğru değil. Yani ben bir acaba derim, insanlığı yeter deyip geçemem. Bunu söylemek istedim sadece.
Şimdi duymuyorsunuz diyelim,ya içlerine girince yanıldığınızı görürseniz peki.
Bu kadar emin konuşmayın derim,bunun sonrasında ailelerde bir araya gelecekler..
Konu sahibinin basına gelecek var.burada ne kadar olumsuz yorum yapan vat ise bunlara kulak tıkadıgını görüyorum.daha tam tanımadıgı adam için benden daha oızguvenli diyor.bir insanın kendini olduğundan farklı gosterebileceginin farkında değil.adamın ailesinin geniş goruslu iyi aile olduğunu ifade etmiş ama çocuklarına gecte omsa eğitimini tamamlaması yonunde destekçi olmamıslar,muhtemelen bu adam kendisi de okumayı göze almamış olabilir.neyse konu sahibi basına gelecek olan durumlar sonrası buraya dertlenmesin bir musibet bin nasihatten iyidir.Şimdi duymuyorsunuz diyelim,ya içlerine girince yanıldığınızı görürseniz peki.
Bu kadar emin konuşmayın derim,bunun sonrasında ailelerde bir araya gelecekler..
gene cok sevdigim bir kardeş gibi gördügüm bir cocuk var. eşimin tanıdıgı.Merhabalar,
Birisi ile tanıştım ve iyi anlaştık. Ancak bir süre sonra ilkokul mezunu olduğunu örendim. Tanıştığımızda lise mezunu olduğunu sanıyordum aracı olan kişi öyle söylemişti. Çok uzun zaman geçirmedik bir arada ancak güzel bir uyum sağlamıştık. Şimdi ayrıyız ve aklım hala onda. Benzer durumda olup evlenen var mı?
Bunu ancak yaşayarak görebilirim galiba. Emin de değilim o kadar:))
aileyi araştırdım ve bir sıkıntı duymadım.
Konu sahibinin basına gelecek var.burada ne kadar olumsuz yorum yapan vat ise bunlara kulak tıkadıgını görüyorum.daha tam tanımadıgı adam için benden daha oızguvenli diyor.bir insanın kendini olduğundan farklı gosterebileceginin farkında değil.adamın ailesinin geniş goruslu iyi aile olduğunu ifade etmiş ama çocuklarına gecte omsa eğitimini tamamlaması yonunde destekçi olmamıslar,muhtemelen bu adam kendisi de okumayı göze almamış olabilir.neyse konu sahibi basına gelecek olan durumlar sonrası buraya dertlenmesin bir musibet bin nasihatten iyidir.
Konu sahibinin basına gelecek var.burada ne kadar olumsuz yorum yapan vat ise bunlara kulak tıkadıgını görüyorum.daha tam tanımadıgı adam için benden daha oızguvenli diyor.bir insanın kendini olduğundan farklı gosterebileceginin farkında değil.adamın ailesinin geniş goruslu iyi aile olduğunu ifade etmiş ama çocuklarına gecte omsa eğitimini tamamlaması yonunde destekçi olmamıslar,muhtemelen bu adam kendisi de okumayı göze almamış olabilir.neyse konu sahibi basına gelecek olan durumlar sonrası buraya dertlenmesin bir musibet bin nasihatten iyidir.
Arkadaşlığınız yenimi başladı,daha öncesi varmı..
Ama araştırdığınızda referans olan insanlar kim neye göre uygun ?
Senin rahatsız olduğun tahammül edemeyeceğin şeyler neler ailede bunlar var mı yok mu gözlemlemeden bilemezsin .
Benim kpim üni mezunu güzel yerlerde büyümüş ama büyüyen sadece bedeni kişiliği olmamış . Atletle karşılar beni bacakları uzatır yaya yaya yemek yemeyi bilmez .
Su istemeyi bilmez eşimde bilmezdi ona öğrettim ama babası ?
Kv desen keza evde mağazadan gelinip defile yapılırmış ultra lüks yaşamış herşeyi o da üni mezunu ama konuşmayı bilmez bana "bu" der.
Oturur sokar parmağını kulağına yarım saat karıştırır turbo modda . Asla giyinmeyi bilmez bi giderim üstünde pijama başkası gelir pijama , kızartma yapar üstü başı yağ o kıyafetle gezmeye gider. Yemek yapmayı bilmez hazır çorba stoğuyla geçirir hayatını, evde enbüyük yemek yumurta ıspanak pırasa onlarında neolduğunu anlamazsın ama herşeyi eleştirir .
Hiçbirşeyi anlamaz 10kere anlatsanda ve benim salak insanlara tahammülüm yok .
Dışarıdan değil içlerine gir yemek yiyin nasıl yedijlerine bak muhabbeti dinle
Okumak ,eğitim öğretim görmek elbette ki çok önemli. Bir insan tabi ki buna önem vermeli.Fakat okumamış diye bir insanı da kestirip atmak da olmaz.Kaldı ki keyfinden de okumamazlik yapmamış. Bunun gibi nice örnekler var.İnsan okumaz ama becerikli olduğu bir yönünü keşfeder o alanda kendini geliştirir mesleğini edinir.Bu da bir başarı. Ben boylelerini takdir ederim.
Tabi ki buradan eğitimli insanların kaba tabirle adam olamadığı gibi bir anlam çıkarılmamalı. Eğitim her halükarda en iyi çözüm şu gidişata. Eğitim insanı güzelleştiren terbiye eden bir tercih. Gereken kıymeti vermeli...
çok yeni diyebiliriz.
Ama araştırdığınızda referans olan insanlar kim neye göre uygun ?
Senin rahatsız olduğun tahammül edemeyeceğin şeyler neler ailede bunlar var mı yok mu gözlemlemeden bilemezsin .
Benim kpim üni mezunu güzel yerlerde büyümüş ama büyüyen sadece bedeni kişiliği olmamış . Atletle karşılar beni bacakları uzatır yaya yaya yemek yemeyi bilmez .
Su istemeyi bilmez eşimde bilmezdi ona öğrettim ama babası ?
Kv desen keza evde mağazadan gelinip defile yapılırmış ultra lüks yaşamış herşeyi o da üni mezunu ama konuşmayı bilmez bana "bu" der.
Oturur sokar parmağını kulağına yarım saat karıştırır turbo modda . Asla giyinmeyi bilmez bi giderim üstünde pijama başkası gelir pijama , kızartma yapar üstü başı yağ o kıyafetle gezmeye gider. Yemek yapmayı bilmez hazır çorba stoğuyla geçirir hayatını, evde enbüyük yemek yumurta ıspanak pırasa onlarında neolduğunu anlamazsın ama herşeyi eleştirir .
Hiçbirşeyi anlamaz 10kere anlatsanda ve benim salak insanlara tahammülüm yok .
Dışarıdan değil içlerine gir yemek yiyin nasıl yedijlerine bak muhabbeti dinle
Bakın sizden yaşça çok büyüğüm hatta k.valideyim,ilişkiniz çok yeniymiş madem bu kadar aile ve arkadaşınız hakkında iyimser olmayın derim..
Hayatımın en kötü deneyimini yaşatan insan da üniversite mezunuydu, şuan en güzel duygularımı yaşatan da öyle. Yani üniversite okumak yada okumamaktan daha çok hayata ve bir insana verdiği değer önemli. Arada sevgi, saygı varsa olur yoksa istersen zibilyon tane üniversite bitir işe yaramaz.
Haklısınız bende biraz olumluya odaklanmaya meyil var galiba. O da kalbimin sesini dinlememden sanırım.
Herşey kalpte bitmesin,birazda mantık arayın bunda..
Bu kişinin ailesini çok iyi tanıyan biri ile temasa geçtim. Aramız iyidir bildiğini söyledi. Bunun dışında benim bir akrabam var bu aileyi tanıyan ona da danıştım. Kendi kulaklarımla duyduğum ise önceki iki kişiden duyduklarımla örtüşüyordu. Gördüklerim neler? henüz bir şey görme şansım olmadı, olacağını da sanmıyorum bu şartlarda. Ailenin iç yapısı ancak aynı eve girince bilinebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?