Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

arkadaslar sac diplerini kuvvetlendirmek icin bir günmüs.
Ne maskesi yapabilirim sacima peki? kil haricc.
durulama suyumada maden suyu düsünüyorum.
:80:

aycangülüm bugün saçımı boyıcam ve yağlı bakım yapıcam saç uzatmak için sinamekili bakım var ya ondan.doru gün seçimimi?tarihlerini uygulamaya ilk defa bugün başlıoruuummm çok heyecanlıyımmm

uygundur gülşahcığım..
ben bakımlarımı boyadan sonraya bırakırım hep..işlem sonrası bakıma ihtiyaç duyuyor saçlar çünkü..
birde boya yaparken bir tüpe bir tatlı kaşığı kadar yağ koyuyorum..zeytin yağı olabilir,badem yağı olabilir..yada saç bakımında kullandığın herhangibir yağ.bunu kuaför söylemişti..daha az zarar görüyor saç..

temem aynen uygulıcam dediklerini.yaa buarada çok teşekkür ederim ne sorsak bıkmadan usanmadan hepimize ayrı ayrı cvp veriyosun.helal olsun valla :)

merhaba aycangül,

izin verir isen sana danışmak istediğim bi konu var; bi topicte mayalı süt içme yöntemini okudum ve senin yazılarında da var mayalı süt ile ilgili yorumlar. ne gibi etkileri var? sen nasıl kullanıyorsun bilgi verirsen sevinirim tatlım, şimdiden teşekkürler

:89:

tatlım ben şu an kullanmıyorum..
ancak maya yoğun protein,vitamin ve mineral içeriyor.bu yüzden de çok kıymetli..

ewett sonnda kestrdm saçlarımı butun kırıklar temizlendi şimdi uzatma zamanı:) artık saçıma nası şekl wereym dye düşünyrm jölemi köpükmü hangişi daha az zarar werir bide aycan gül ben artık her pazar bepanhten evigen we badem yagını karıstrp bakım yapmayı planlıyrm ne dersn

her pazar uygun günlere rastlar mı bilemiyorum canım..

bu gün bakım günü sanırım :) birazdan 3. sinamekili kürümü yapıcam farketmeden hep özel günlere denk getirmişim sanırım ondan ikinci kürde uzama oldugunu hissettim :) teşekkürler aycangül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…