Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

yarın önümüzdeki haftanın tarihleri geliyor kızlar :))
ilk mesaja bakmayı unutmayın :)

Son düzenleme:
yau bıse dıcem dun aksam kestım sacımı doğru zamandı dımı? ıyıce beynım dondu benım!

problem yok canım..şubatta da keseriz hep birlikte :))
ben alıştım zaten..
bak bu fotoğraf yılbaşında çekildi..bir hafta sonra kestirdim yine..
şubatta da kestireceğim..
küt olma yolunda ilerliyorum galiba :)

Son düzenleme:

benm kadar olsun da saçın gör gününü şubatta daha mı etkili aycanım?ben de acaba kestirsem mi diyorum çünkü sağlıklı uzamaya başladı ama uçlarda boyalı yanık kısımlar kaldı onlar pıtır pıtır kopuyolar..yağ mağ fayda etmiyo o kısma..kestirmekten başka çare yok..önümüzdeki şubatta dimi,tarih belli değildir heralde??:26:

tövbe de lütfen :)
profil fotosuyla ilgili güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım..eski bir foto aslında :) saçlarımın uzunluğundan anlamışsındır zaten :)
verdiğim linkin seni mutlu etmesine de çok sevindim..
ayrıca buradaki beslenme tavsiyeleriyle kilo vermene de çok sevindim..
saç kesimine gelelim şimdi..
biliyorsun saç kesimi için aslan burcunu kullanıyorduk yazın..
ama bir süredir aslan burcu küçülen ay fazına rastlıyordu.bu nedenle ay aslan burcundayken saçlarımızı kestiremedik..
şubattan itibaren aslan burcu yine büyüyen ay fazında gerçekleşecek.dolayısıyla size gönül rahatlıyla aslan burcunu bekleyin diyebileceğim :)

önümüzdeki haftanın tarihlerini verdim arkadaşlar..
hemen ilk mesaja bakıyorsunuz...
vee güle güle kullanıyorsunuz

tmm ama subatta kesilcek artik zaten yag bakimindan dolayi yaza kadar müthis uzar bence

ee ben dün 5 gibi kestrdm saçlarımı fazlasıyla hemde yanlısmı yaptım yane aycannnnnnnnnnnnnnn

şimdi düştü jetonnnn merciiiiiii

aycan birşey soracağım ama nolur salak deme perşembe 00:16 demişsin ya,çarşamba gecesi oluyor dimi,ben perşembe günü işe gitmiycem de,dolayısıyla kafama birşeyle sürüp uyuyabilirim dimi,illa 00:16 da mı sürmem gerek?erken sürsem yine de bütün gece kafamda bekleyecek,yakalamış olurum dimi,bir de sence protek maskemi yapayım yoksa yağ mı süreyim ne dersin,bu tarihte enn çok hangisi işe yarar?geceleri birşeyler sürüp uyuma şansım olmuyor sabahları çok erken işe gittiğim için..bu yüzden çarşamba gecesini iyi değerlendirmek istedim..kızma nolur anlamsız sorularım için :26:

tabi ki olur..
protein günü ama yağ sürmek istersen sür.
onu yıkadıktan ve nemini aldıktan sonrada protek i sür..birkaç saat streçleyip beklet ve durula..
ama diyorsan ki perşembe günü dışarı çıkıcam bakım yapamam,o zaman gece proteini yap..yağ bakımı kalsın..

saol canımcım,protein günlerini bekliyodum,protek sürerim o zaman..bu akşamda sanırım 1 saatliğine yağ saatini yakalayabilicem..7 de evde oluyorum.eve girer girmez kafama yağ boca etmeliyim bu akşammmmmmmmm

AYCANGÜLÜM GÜNAYDIN İYİ HAFTALAR OLSUN :)

canım ben adaçayı yağını kullanıyorum her akşam cildimi nasıl temizliyor varya pamul simsiyah oluyor resmen sabah kalktığımda sivilcelerim kurumuş pul pul dökülüyor şimdi de öyle çene kısmım pul pul duruyor neden ki acaba ...öptüm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…