AYCANGÜLÜM GÜNAYDIN İYİ HAFTALAR OLSUN :)
canım ben adaçayı yağını kullanıyorum her akşam cildimi nasıl temizliyor varya pamul simsiyah oluyor resmen sabah kalktığımda sivilcelerim kurumuş pul pul dökülüyor şimdi de öyle çene kısmım pul pul duruyor neden ki acaba ...öptüm canım..
bugün sinameki kürü için uygunmudur aycangül
aycangül özelden mesaj yazdım ama gitmedi, gelen kutun doluymuş sanırım :2:
20 Ocak, saç boyası günü, sonunda balyajlarıma kavuşacağım yaşasın :))) Bu arada iyi haftalar kızlar...
MRB.ben hepsini okuyamadım ilk sayfaları falan okudum,,şimdi ben sinameki kürünü 24 ünden sonra hangi gün uygulamalıyım acaba? burçlara göre değişir mi bu? mesela ben boğayım, farkediyo mu?
saç bakımı için verdiğim tüm günlerde uygulayabilirsin..özellikle ay büyüyen fazdayken bu kür işine yarar..
bizlerin burcuyla ilgisi yok tatlım..ayın içinde bulunduğu burca göre hareket ediyoruz:)
kızlar bi ara DAX GRO nun lafı geçmişti..
ben burada buldum, aklıma siz geldiniz..
isteyen olursa gönderebilirim..
19 tl..
birde bitkisel şampuanı var.334 ml
11 tl..
bana çok uygun geldi diğer şampuanlarla kıyasladığımda..
dediğim gibi isteyen olursa gönderebilirim..
belki biraz daha dua edersiniz
ewtçoooookkkk teşekkür ederiiimmm umarım bende işe yarar :18: artık saçlarım uzasın istiyoruuumm :2: uzarsa sana 10 kat dua edicem
Ayçangül canım, dax super gro ile birlikte bende o şampuanı almıştım ama ne yazık ki saçların dengesini çok fena bozdu, onun yerine dax kullandığım günlerde önce saçıma yumurta sürüp 10 dakika bekletiyorum sonra normal şampuanla duruluyorum...Bu arada dax'ı çok iyi fiyata bulmuşsun dışarıda 25 falan...
kızlar bi ara DAX GRO nun lafı geçmişti..
ben burada buldum, aklıma siz geldiniz..
isteyen olursa gönderebilirim..
19 tl..
birde bitkisel şampuanı var.334 ml
11 tl..
bana çok uygun geldi diğer şampuanlarla kıyasladığımda..
dediğim gibi isteyen olursa gönderebilirim..
belki biraz daha dua edersiniz
canikom dax saçıma çok iyi geldi 3.dür kullanıyorum,ama ilk yıkamada kesinlikle arınmıyo.ben de şampuanından aldım vegetable oil ismi.soya yağlıymış.ama o bile arındıramadı.o yüzden ertesi gün evde olacağım günler yapıyorum..ama yumurta sarısını denemedim..zaten 1 yumurta sarısı yetmezki saçlara yedirmeye..dediğin gbi sulandırmadan da şampuanladım,ı-ıh..gene olmadı.diğer yağlar arınıyo,ne sürersem süreyim,zeytinyağı badem yağı..hepsi arınıyo ama dax arınmıyo..varmı çözüm bulacak olan??
cumartesi gününden itibaren hangi güne kadar???
ilk uyguladığımda bende arındıramadım..katı haliyle kulandığım için fazla sürmüşüm..
sonra eritip kullandım..tabi daha az kullandım bu şekilde..ve bir sorun yaşamadım..
birde öyle dene istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?