hastalıklı ruh halım suruyo! subat ayında hangı gun kesıcez aycangül?? Yemnle gozume batıor, huzursuzluğum her daım devam edıor..
canikom dax saçıma çok iyi geldi 3.dür kullanıyorum,ama ilk yıkamada kesinlikle arınmıyo.ben de şampuanından aldım vegetable oil ismi.soya yağlıymış.ama o bile arındıramadı.o yüzden ertesi gün evde olacağım günler yapıyorum..ama yumurta sarısını denemedim..zaten 1 yumurta sarısı yetmezki saçlara yedirmeye..dediğin gbi sulandırmadan da şampuanladım,ı-ıh..gene olmadı.diğer yağlar arınıyo,ne sürersem süreyim,zeytinyağı badem yağı..hepsi arınıyo ama dax arınmıyo..varmı çözüm bulacak olan??
hastalıklı ruh halım suruyo! subat ayında hangı gun kesıcez aycangül?? Yemnle gozume batıor, huzursuzluğum her daım devam edıor..
nasıl oluyor öyle?? :44: bir kaba alıp eritiyomusun,normal bizim bildiğimiz yağlar gibi sıvıya mı dönüşüyo? valla ben de alıp margarin gibi katı katı kafama sürdüm avuç avuç :96:
canım :))
bak şimdi..
cam bir kase alıyorsun (cam çabuk ısınır) kalorifer peteğinin üzerine koyuyorsun..
içine dax tan koymayı unutma :)
biraz bekliyorsun..
sonra 4 parmağının ucunu bandırıyorsun içine..(iki elinide kullan)
sonra doğğğruu saç diplerine..
öncekinden çok daha azının yettiğini göreceksin..
dolayısıyla daha kolay arındıracaksın
canım :))
bak şimdi..
cam bir kase alıyorsun (cam çabuk ısınır) kalorifer peteğinin üzerine koyuyorsun..
içine dax tan koymayı unutma :)
biraz bekliyorsun..
sonra 4 parmağının ucunu bandırıyorsun içine..(iki elinide kullan)
sonra doğğğruu saç diplerine..
öncekinden çok daha azının yettiğini göreceksin..
dolayısıyla daha kolay arındıracaksın
bugün çok güzel bir teşekkür mesajı aldım özelden ve cevapladım..ancak gönderilen kutusunda göremedim mesajımı.sanıyorum gitmemiş..
arkadaşımızın tam nickinide hatırlayamıyorum..ama bu mesajı okuyacağını biliyorum :)
güzel ve değerli cümlelerin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum..
mesajını yanlışlıkla sildim,saklanası bir mesajdı..çok üzüldüm..
silinen mesajların biriktiği bir yer varsa söyleyebilirmisin arkadaşlar..
=) teşekkür eden bendim canım. herşeyi o kadar açıklayıcı ve güzel cevaplıyorsun ki konuya dahil olup da bişey sorma ihtiyacı hissetmedim hiç. ama en azından teşekkür etmeliyim diye düşünüğüm için özelden yazmıştım. burdan da yazayım, araştırmacı + paylaşımcı ruhuna cidden hayran kaldım. herkese tek tek, tarihlerin haricinde bile cevaplar veriyorsun. arkadaşın dediği gibi: her derde deva aycangül =) faydalı paylaşımlarınız için teşekkür etmek istedim sadece..başta sen olmak üzere konunun bu kadar ilerlemesinde faydası olan herkese aslında =) umarım bir gün sıkılmazsınız..
herkese sevgiler
bu arada unutmadan,saç uçlarına da sürüyomusunuz,çünkü uçlardaki kırıklara da iyi geliyor ya..
süperr bir fikirrrtamamdır, bu hafta öyle deneyeyim..eğer arınırsa çok daha rahat olur yaa,öteki türlü resmen haftalarca hiç yıkanmamış görünüyo saçlarım..toplasam bile anlaşılıyo..çok teşekkürler aycangül.HER DERDE DEVA AYCANGÜL
kılıçbalığıcım sana da çok teşekkür ederim,yumurtayı da deniycem,ama mutlaka senin ve aycanımın dediğiniz gbi dax ı eriticemmmaslında ürünün kullanım şekli bölümünde fln yazması gerekmiyomu yaa,:44: desenize herkes senin gibi şapşal mı
diplerine sürdüğün yağı taraman bile yeter. dax çok yoğun çünkü.
ben bi akşam biryantin gibi tüleren yerlere azıcık süreyim dedim.o kadar az kullanmama rağmen vıcık vıcık oldu saçım yıkamak zorunda kaldım.
zaten ne kadar saçın var :))))
Hiç alakası yok canım, özellikle bol bol kullanasında bitirip yeni ürün alasın diye yazmıyorlar :) Birde ben dax'ın yeşil bir ürününü kullandım, "DAX INDIAN SAGE" , saçlara çok iyi geliyor, nemlendiriyor deneyin derim...bu da hafif yağlı bir şey bu yüzden çok az sıkmanız lazım saça, fazla sıkınca yağlanıyor kalıp gibi :) özellikle saç uçları kuru olanlara tavsiye ederim...
hıh hep böyle diyosun ne kadar saçın var diye yaaaaaaa :84::84::84: ok canımcım bu sefer dediğin gbi deneyeceğimmmm
canıııımmmmm..yerim seni ben :))) işte böyle tepinince çok hoşuma gidiyor da ondan söylüyorum:)))
hem belki saçlarımızla şakalaşmayı öğrenirsek stresimizi atarız üzerimizden
canım o bende de var,ama nasıl kullanılıcanı anlayamadığından kullanamadım..bi yerde durulanır diyo bi yerde durulanmaz..ıslak saça mı kuru saçamı o da yazmıyo...sen nasıl kullanıyosun??vıcık vıcık mı kalıyo :78:
Saçları yıkayıp suyunu aldıktan sonra 30 cm mesafeden 2 paf sıkıyorum ve saçların uçlarına doğru yayılmasını sağlıyorum, zaten diplerine gelmesi iyi olmaz ürün saç uçları için yapılmış...2 paftan fazla sıkma :)
DAX INDIAN SAGE SPRAY 236ml
Tüm saç tipleri için uygundur.
KULLANIMI:
Islaklığı alınmış nemli saça 25-30 cm uzaktan püskürtünüz.Haftalık veya günlük bakım olarak kullanılır.
Arındırma gerektirmez.
Röfle,perma,boya ve ısı işlemi görmüş,yıpranmış saçları tedavi eder.
İçerdiği bitki özleri saç ve saç derisini tedavi etmeye yardımcı olur.
Saça doğal ve güzel bir parlaklık verir.
Saçın nem dengesini sağlar ve dış etkenlerden korur.
Yıkama işlemi sonrası kullanılır,arındırma gerektirmeyen bakım spreyidir.
çooooook teşekkür ederim tatlımmm deniycem
Rica ederim, bu benim saçlarımın yanmış kısımlarına çok iyi geldi ama anlık etki yapıyor, bir sonraki banyodan sonra kullanmazsan yine aynı tas aynı hamam :) etkisini uzun vadede gösteriyormuş bende yeni başladım 2 hafta oldu bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?