Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

arkadaşlar bemiks ampulu kırmakta zorlananlara bir püf noktası.ampulün üzerindeki sar noktalı tarafı kendinize doğru çevirin sonra dışa doğru basınç uygulayarak kırın.bıçak kullanmanıza falan gerek yok sarı noktalı kısmı kendinize doğru çewirmeniz yeterli

an itibariyle saçımda protek sürülü ve sarılı bir şekilde uykuya geçiyorum.herkese iyi geceler,bol proteinli günler

merhaba arkadaslar
bu konudan cok yararlandım ben
faydalarından yani
herseyı takıp ettım ama bı donem ıslerım cok yogun oldugu ıcın bakamadım pek
bu haftalık yazılıyor ya onun nedenı ne

aycangulcum aylık vermemenın sebebı ne ben kacırdım sanırım
haftalık olunca bazı arkadaslar daha memnun kalmıslar sanırım da
sımdı ben calısıyorum bır yandan da doktoramı yapıyorum kısıtlı vaktım oluyor
aylık olunca herseyımı ay basından sac boyatmamı kestırmemı sac bakımımı felan ayarlayabılıyordum
mesela bu haftasonu sac bakımı ıcın randevu almıstım ona gıdemıcem sanırım
ay ıcınde baska zamanım var mı ona bakamadıgım ıcın sankı bu ay hıcbısey yapamamıs gıbıyım
kesım tarıhınıde kacırdım
yanı benımkkkı sadece gorus aycangulcum kesınlıkle elestırı felan yoktu
belkı benım durumda olan arkadaslar hanı sıteyı takıpte zorluk yasayan arkadaslar ıcınde aylık daha ıyı olur gıbı gelıyor ama sen bılırsın yınede tabı
emeklerın ıcın bı kere daha tesekkurler

Hakkaten, o kadar korkmayın yav pıt diye kopuyor hemen zaten

şifa olsun tatlım :)

saol tatlışım belki faydası olmuştur bilemiyorum,ama şu bir gerçekki saçlarım bu ara iyice durdu.. bi ara hızlandı uzaması ama şuan hep aynı..ayrıca kesinlikle şekil almıyo..:78: kafama takmiyim diye sesim çıkmıyodu ama bugün özellikle hiç şekil veremedim ve tüy tüy, zayıfladı iyice ya napıcam ben yaaaa..:95: sil baştan hep başladığım noktaya geri dönüyorum..şirkette 4-5 tane arkadaşım da saçlarını kestirmişti hem de benm kadar..üstelik benden sonra..valla saçları omuzlarına indi hepsinin..galiba bir yerden sonra genetiğimizin önüne geçemiyoruz.. bugün çok sıkıldım aynaya bakıp bakıp..

cnm aycangül cvp verir mutlaka ama belki bakamazsın diye ben özet geçeyim,artık pazar akşamları güncelliyor son sayfayı,haftalık veriyor ve saat saat belirtiyor..böylelikle mesela diyelimki çarşamba günü için protein günü demiş oluyor,ama çarşamba 19:00 a kadar protein günüymüş aslında,ama saat yazmadığı için bizler 22:00 de bile protein bakımı yapıyorduk..ama şimdi böyle olunca saatini bilince yani,özellikle benim gbi çalışan yada okuyan,kısıtlı vakti olan arkadaşlar için oldukça faydalı oldu..sen de vakit bulursan pazar akşamları bakabilirsen o haftanın gün ve saatlerini yakalayabilirsin tatlım..

kızlar bu maya maskesi nasıl yapılıyor
yarın yapıcam da
kuru mayayı ıllık suyla ıslatıp losyon haline getiriyoruz, saç diplerimize sürüyoruz diyor aycangül

şimdi şu kuru maya olayını anlamadım
hani pakmaya var dilimli, kuru maya dediğiniz o dimi
yoksa toz halinde falan bişey mi
cahilliğime verin
yardım edin
yarın saçlarım ilkkez bakımla buluşacak

hani küçük kabartma tozu poşetçikleri var ya kuru maya da öyle küçük poşetlerde satılıyor. marketlerde bu kabartma tozu vs. olduğu bölümde bulabilirisin. diliml olan yaş maya. bu poşetlerde olan kuru maya

anaa sürcekmişim kafama bildiğin pakmayayı
teşekkür ederim canım, o bizde yok
yarın marketten alayım bari
yalnız yarın ki bakımım da yattı o zaman

Bu gün saçlarıma güneş balyajlarımı attım, çok zahmetsiz ve nizami oldu, ben sevdim bu tarih işini...Birde kızlar şu brezilya fönü kafama çok takılmıştı, çünkü saçları boyadan dolayı aşırı derecede yıpranmış bir arkadaşım yaptırmıştı ve kızın saçları ipek gibi oldu, benimde saç uçlarım çok ince ve saçlarımda bir miktar hasar var, internetten sipariş verdim bir kaç gün içinde elimde olur herhalde ürünler, deneyip size yorumlarımı yazacağım, eğer bu tarz aşırı yıpranmış saçları bile onarabiliyorsa bu olay sadece saç düzleştirmek için değil saç bakımı içinde kullanılmalı derim...

Hımmmmm hoşuma gitti...ama unutma tırnakların soyulmasının nedeni kimi zaman kimyevi maddeler, elleri korumak gerek...

canım bazen suların yapısı bozuluyor sanırım..
çünkü ben de bazen şekil veremiyorum..
bu hafta öyle oldu mesela..
ondan önceki iki hafta falan ne döküldü ne başka bir sorun oldu..ipek gibiydiler.düzleştirmem 10 dakikamı bile almıyordu..iki seferdir uğraş uğraş olmuyor..
bizle ilgisi olmadığını düşünüyorum.
birşey daha farkettim.
ne zaman duş sonunda sıcak suyu kapatıp soğuk suyun altına tutsam saçlarım kazık gibi oluyor.nedenini buldum ama.soğuk su tamamen kireçli olduğu için oluyor..
yani tavsiyem sularınız çok kireçliyse soğuk su uygulamayın.yada bir kenarda kaynamış sulardan bekletin ve onunla durulayın..

güle güle kullan canım :)
brezilya fönünün malzemelerini mi sipariş verdin,anlayamadım..
öyleyse fiyatı nedir canım..
birde kullanıncayazarsın değil mi?

güzel arkadaşım cevaplamış sağolsun pırlantacığım :)
ama yinede daha önce yaptığım açıklamayı gönderiyorum tatlım..
yazmaya üşendim bir daha :)
hep siz okumaya mı üşeneceksiniz

güle güle kullan canım :)
brezilya fönünün malzemelerini mi sipariş verdin,anlayamadım..
öyleyse fiyatı nedir canım..
birde kullanıncayazarsın değil mi?

çookkk teşekkür ederim :)

Evet malzemelerin siparişini verdim, bu gün bir kuaför toptancısı ile konuştum internette satılan ile aynı marka sattıklarını güvenilir olduğunu söyledi bende o yüzden internetten sipariş verdim.Aldıklarımı yazayım
BRAZILIAN KERATIN DEEP CLEANSING SHAMPOO 80 ML. 7.50 lira (işlemden önce)
BRAZILIAN KERATIN NEUT.SHAM. AFTER KERATIN 80ML. 7.50 lira (işlemden sonra)
BRAZILIAN KERATIN TECHNIC TREATMENT 225ML. 110 lira
BRAZILIAN KERATIN TECHNIC TREATMENT 80ML. 27.50 lira

Bunlarla birlikte birde selective ammino keratin saç bakım maskesini aldım hani daha evvel konuştuğumuz ve senin kullandığından...

Kullanınca tabii ki yazacağım hatta ilk denemeyi yanmış olan tutamlardan birinde mi yapsam da sonra tüm saça uygulasam acaba bilemiyorum ama ben şu uygulamayı yapayım, size detaylı olarak anlatırım eğer beceriniz varsa ve yardım edebilecek birileri varsa yapabilirsiniz...Bu arada aldığım 225+80 ml keratin solüsyonu ile 4 uygulama yapabileceğim şöyle yapmayı düşünüyorum, gelir gelmez bir uygulayayım sonra baktım ki evet kırıklarda işe yarıyor en geç 1 ay sonra bir kere daha uygulayacağım ve kalan ürünleride yine ayda bir yalnızca o kırık olan bölümlere uygulayacağım...Umarım işe yarar aycangül çünkü ipek gibi saçlarım keçe gibi oldu çok üzülüyorum

Son düzenleme:

kullan bakalım nasıl olacak..
sen aynı zamanda düzleştireceksin galiba.doğru mu anladım..
ben üç haftadır bursada bunu yapan yer arıyordum .
ama ben düzleştirme işlemi için değilde,bunun sadece bakım kısmını yaptırmak istiyorum..biliyorsun benim zaten düzleştirirken yandı.
bundan da öyle bir bahsediliyor ki..yanık saçı bile onarıyormuş..
e öyleyse dünya kadar yağ uygulayacağımıza bunun bakımını yaptırırız..
ve bunlar tek tek alınabiliyor mu..

Son düzenleme:

Benim saçlarım düz o yüzden bende bakım işlevi için yapacağım yani mantığımız aynı çalışıyor şekerim ama şöyle bir durum var keratinin saça sabitlenmesi için bir ısı uygulamak gerekiyor bende bu yüzden saç düzleştiricimi her zamanki gibi 170 derecede kullanacağım...ürünleri tabii ki tek tek alabilirsin ama bekle önce bir deneyeyim neticede pek ucuz değiller...zaten şampuan olarak içinde hem sodyum hemde sülfat olmayan şampuan kullanmak gerekiyormuş, watsons'da böyle bir şampuan var dediler yarın bir bakacağım olmadı tiginin şampuanında alacağım...Anlayacağın bu minik şampuanlar şimdilik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…