Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

güzel arkadaşım cevaplamış sağolsun pırlantacığım :)
ama yinede daha önce yaptığım açıklamayı gönderiyorum tatlım..
yazmaya üşendim bir daha :)
hep siz okumaya mı üşeneceksiniz

canım kopyaladıgın ıyı olmus usenmek degılde o kadar az gırebılıyorum ki eskısı kadar okuyamıyorum
senınde aynı seyı ıstemene cok sevındım
en azından aylık olunca ınsan ayı gozunun onune alıyor herşeyi ona göre ayarlıyor sağol cevabın için

işte canım ben tum ayın vakıtlerını gorunce
sımdı dıyelımkı sac bakım gunlerı oluyordu sunu yapamam bu olmaz ama bu tarıhte yapabılırım dıyordumn
sımdı yapamadım bu hafta mesela cumartesıde yapamıcam ay ıcınde bakım yapabılecegım tarıh kaldımı bılemıyorum
bende calıstıgım ıcın mesela ayın ılk gunu alıyordum ben bılgısayarlarıma ıs ve ev bılgısayarına worde kopyalıyordum oradan bakıyordum, şimdi böyle olunca eskısı gıbı ayarlayamaya basladım canım ondan bole bı durumu dıle getırdım yoksa vaktım olsa bu yenı tarzıda benımserdım

Aycangul tatlım bu hafta boya gunu var mı acaba, yoksa bu gün annemin saçlarını halledeyim mi akşama kadar? Birde şu keratin işi için protein günü yapmam lazım galiba tez zamanda yeni tarihleri bekliyoruz :)

Aycangul tatlım bu hafta boya gunu var mı acaba, yoksa bu gün annemin saçlarını halledeyim mi akşama kadar? Birde şu keratin işi için protein günü yapmam lazım galiba tez zamanda yeni tarihleri bekliyoruz :)

bugün aslan burcunda ay..bence kaçırmayın ve bugün boyayın tatlım..

tamam canım bekliyorum haberlerini..
ne zaman yapmayı planlıyorsun..bak bugün aslan burcunda ay..annenin saçlarını bırak bence

pırlantacığım anladım ben seni..
ancak aylık olanda çok hata oluyor.evet belki önceden alıyorsun ama belki de o kadar bekleyip boşa bakım yapıyorsun..
gel anlaşalım :)
her pazartesi sabahı kaydet bilgisayarına..bakım günü zaten çok var merak etme.ayın 3/4 ü bakım için uygun neredeyse..

hataları çok net gördüğüm için şimdi inanmadığım birşeyi vermek içime sinmiyor canım..

seni üzmeyi de istemem ama çözüm bulamadım inan..

1 den fazla yağ maske bilmem ne olunca hangisini yapıcamı şaşırıyorum :96: hangisi daha faydalı olur bilmiyorum..dax aslında en faydalısı en etkilisi gibime geliyo ama şu arındırma işlemi olmasa..yarın da cmts anacım gezme günü..pis kafayla gidemem hiçbi yere..yok tamam aycangül ve kılıçbalığı sistemi anlattınız ipucu verdiniz ama yine de şüpheliyim ya yine arınmazsa diye :82: ayy bilmiyorumm saç rengimi de değiştirmek istiyorum bu aralar gene taktım kafamı saçlarımaaaaaaa :95:

hayırlı işler o zaman :))

bugün aslan burcunda ay..bence kaçırmayın ve bugün boyayın tatlım..

tamam canım bekliyorum haberlerini..
ne zaman yapmayı planlıyorsun..bak bugün aslan burcunda ay..annenin saçlarını bırak bence

Siparişi dün akşam verdiğim için kargoya bu gün verdiler keratinler yarın gelecek ühhüüüü Bu arada watsons'dan sülfatsız ve sodyumsuz muhteşem kokan bir şampuan aldım, yeni getirmişler içeriğinde argan yağı varmış saçı nemlendiriyormuş fiyatı 19.90 yanında birde aynı markanın durulanmayan bir bakım yağını aldım 29.90 henüz kullanmadığım için şimdilik yorum yapmıyorum markası live clean tamamen doğalmış, tabii mümkün değil tamamen doğal olması ama hiç değilse sülfat yok:) .Banyo sonrasında saçımı taramadan evvel sıktığım mavi suyum bitmişti onun yerine pure beauty adında ve içeriğinde japon gülü özü bulunan bir saç suyu aldım onun fiyatıda 19.90 ama bir alana bir bedava, onu denedim hoş bir şey :)

Bunun dışında eski bakım malzemelerimi karıştırdım tigi'nin dumb blonde isimli bir bakım kremi var, adından da anlaşıldığı üzere röfle,boya, kimyasal işlem görmüş saçlar için özellikle üretilmiş bir bakım kremi içerisinde sürpriz olarak yoğun protein amino keratin ve b5 varmış, çok güzel bir sürpriz oldu çünkü yaklaşık 400 gr kadarı duruyor :) Yine tigi'nin ego boost adında bir saç serumu var bu da saç uçlarında kırık oluşmasını engelleyen bir ürün bunuda henüz yeni almıştım tamamı duruyor yani aynı şekilde onunda içinde protein ve keratin varmış ...Son olarak redken extrem anti snap isimli bir saç serumu var bu da oldukça iddialı bir ürün aynı zamanda banyo sırasında saçınıza sıkıp 3 dakika bekletilen birde cat isimli spreyi var birbirlerini tamamladıkları söyleniyor yaklaşık 2 aydır kullanıyorum henüz bir dalgalarını göremedim :) Bu yazdıklarımın hiç birinde elbette ki sülfat yok bu yüzden yazdım ne de olsa yarın itibarı ile her an brezilya fönü yapabilirim malzemeleri incelemek lazım :)

rica ederim şekerim. neden yattı? akşama mı yapacaktın ?
canım bugün elimi hiç bişeye süremedim, sabah saçımı yıkadım, bir çıktım evden
işte şimdi geldim
maya bakımı saati 21.00 da bitti:2:
şimdi yapsamda işe yaramayacak
yarın da aktardan ne yağ varsa falan onları alacağım
artık aycangül yeni tarihleri verdiğinde günü gününe uygularım
bu sene saç konusunda benim senem olacaakkkkk

çok kararlısın. Süper! Oleeyyy :)

hohhhoo
ben bu pozitif düşünceyle, kararlılıkla şu 20 günde 2011 in yıldızı oldum
herkes şoklarda
hayatımda olan değişikliklerin herkes farkında
gerçi küçük bi tökezleme yaşamıştım ama geçti gitti

neler uyguluyorsun canım..bahsetsene biraz..
hepimiz pozitife sıçrayalım :)

bakım anlamında değil canım, tip olarak yıldız olamadım daha
kısmetse sayende saçları halledicez
sadece iyiye odaklandım
ve herşey yolunda gidiyor
olayım bu

Ama ama ama Şimdi benim malzemeler yarın geleceğine göre ben brezilya fönünü ne zaman yapayım? 22 Ocak için saç kökleri ve uçlarını güçlendirmek için bakım yapılabilir demişsin, sence yarın uygun gün mü yoksa bekleyeyim mi tatlım? Çoook sabırsızım çookkk

yarın ve pazar çok ugundur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…