- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
güzel arkadaşım cevaplamış sağolsun pırlantacığım :)
ama yinede daha önce yaptığım açıklamayı gönderiyorum tatlım..
yazmaya üşendim bir daha :)
hep siz okumaya mı üşeneceksiniz
cnm aycangül cvp verir mutlaka ama belki bakamazsın diye ben özet geçeyim,artık pazar akşamları güncelliyor son sayfayı,haftalık veriyor ve saat saat belirtiyor..böylelikle mesela diyelimki çarşamba günü için protein günü demiş oluyor,ama çarşamba 19:00 a kadar protein günüymüş aslında,ama saat yazmadığı için bizler 22:00 de bile protein bakımı yapıyorduk..ama şimdi böyle olunca saatini bilince yani,özellikle benim gbi çalışan yada okuyan,kısıtlı vakti olan arkadaşlar için oldukça faydalı oldu..sen de vakit bulursan pazar akşamları bakabilirsen o haftanın gün ve saatlerini yakalayabilirsin tatlım..
Aycangul tatlım bu hafta boya gunu var mı acaba, yoksa bu gün annemin saçlarını halledeyim mi akşama kadar? Birde şu keratin işi için protein günü yapmam lazım galiba tez zamanda yeni tarihleri bekliyoruz :)
Benim saçlarım düz o yüzden bende bakım işlevi için yapacağım yani mantığımız aynı çalışıyor şekerim ama şöyle bir durum var keratinin saça sabitlenmesi için bir ısı uygulamak gerekiyor bende bu yüzden saç düzleştiricimi her zamanki gibi 170 derecede kullanacağım...ürünleri tabii ki tek tek alabilirsin ama bekle önce bir deneyeyim neticede pek ucuz değiller...zaten şampuan olarak içinde hem sodyum hemde sülfat olmayan şampuan kullanmak gerekiyormuş, watsons'da böyle bir şampuan var dediler yarın bir bakacağım olmadı tiginin şampuanında alacağım...Anlayacağın bu minik şampuanlar şimdilik...
canım kopyaladıgın ıyı olmus usenmek degılde o kadar az gırebılıyorum ki eskısı kadar okuyamıyorum
senınde aynı seyı ıstemene cok sevındım
en azından aylık olunca ınsan ayı gozunun onune alıyor herşeyi ona göre ayarlıyor sağol cevabın için
1 den fazla yağ maske bilmem ne olunca hangisini yapıcamı şaşırıyorum :96: hangisi daha faydalı olur bilmiyorum..dax aslında en faydalısı en etkilisi gibime geliyo ama şu arındırma işlemi olmasa..yarın da cmts anacım gezme günü..pis kafayla gidemem hiçbi yere..yok tamam aycangül ve kılıçbalığı sistemi anlattınız ipucu verdiniz ama yine de şüpheliyim ya yine arınmazsa diye :82: ayy bilmiyorumm saç rengimi de değiştirmek istiyorum bu aralar gene taktım kafamı saçlarımaaaaaaa :95:
bugün aslan burcunda ay..bence kaçırmayın ve bugün boyayın tatlım..
tamam canım bekliyorum haberlerini..
ne zaman yapmayı planlıyorsun..bak bugün aslan burcunda ay..annenin saçlarını bırak bence
canım bugün elimi hiç bişeye süremedim, sabah saçımı yıkadım, bir çıktım evdenrica ederim şekerim. neden yattı? akşama mı yapacaktın ?
bu sene saç konusunda benim senem olacaakkkkk
canım bugün elimi hiç bişeye süremedim, sabah saçımı yıkadım, bir çıktım evden
işte şimdi geldim
maya bakımı saati 21.00 da bitti:2:
şimdi yapsamda işe yaramayacak
yarın da aktardan ne yağ varsa falan onları alacağım
artık aycangül yeni tarihleri verdiğinde günü gününe uygularım
bu sene saç konusunda benim senem olacaakkkkk
hohhhoo
ben bu pozitif düşünceyle, kararlılıkla şu 20 günde 2011 in yıldızı oldum
herkes şoklarda
hayatımda olan değişikliklerin herkes farkında
gerçi küçük bi tökezleme yaşamıştım ama geçti gitti
bakım anlamında değil canım, tip olarak yıldız olamadım daha
kısmetse sayende saçları halledicez
sadece iyiye odaklandım
ve herşey yolunda gidiyor
olayım bu
Ama ama amaŞimdi benim malzemeler yarın geleceğine göre ben brezilya fönünü ne zaman yapayım? 22 Ocak için saç kökleri ve uçlarını güçlendirmek için bakım yapılabilir demişsin, sence yarın uygun gün mü yoksa bekleyeyim mi tatlım? Çoook sabırsızım çookkk
yarın ve pazar çok ugundur canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?