Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Canım saç bakım günleri dediğin her zamanda sinamekili tarifi uygulayabilir miyim? Bu arada yeni tarihler içinde teşekkürler

Son düzenleme:

sevgili kılıçbalığıcım sen de bendensin ürün konusunda ben de sülfatsız tercih ediyorum ve ben de senin gbi evde onlarca ürünle birlikte yaşıyorum :86: ne yapayım pahalı ucuz farketmez ama kimyasal içermeyen her ürünü almak istiyorum o anda dayanamıyorum heh işte bu çok iyi gelicek saçıma diyorum :)) ama hiçbiri mucize olmadı,macadamia natural oil bi o baya iyi gelmişti,ama saçım zamanla ona da alıştı artık ve tepki vermiyo..

Zaten saçımız üzerinde her trlü kimyasal deneyi yapıp sonrada şampuanlardan kremlerden fayda bekelemk biraz garip oluyor ama ısrarla bu beklentilerden vazgeçmeyip hala yeni ürünler alamayada devam ediyoruz haha

Bu arada benim ürünler geldi, saat 3 gibi başlamayı düşünüyorum :)

Aycangülüm bugün killi bakım günü kili aktardan almam gerekiyor dimi evde suyla karıştırıyoruz yoksa hazır killi bakımmı alsam ..:)

Canım saç bakım günleri dediğin her zamanda sinamekili tarifi uygulayabilir miyim? Bu arada yeni tarihler içinde teşekkürler

rica ederim canım,
güle güle kullanın,şifa olsun inşallah :)
ay büyüyen fazdayken uygulaman yeterli bence..şubatın 3 üne kadar uygulamasanda olur..sen bilirsin:)

sana haftalar önce "para biriktirmeye başla,sana bir çözüm sunucam" demiştim.
ne kadar oldu kumbarada söyle bakayım..

Cicilerim sabah geldi, saçımı yıkadım, kuruttum keratinimi sürdüm şimdi sürenin dolmasını bekliyorum hemen ardından saçlar kurutulup preslenecek, bakalım sonuç nasıl olacak, çok heyecanlıyım :)

Cicilerim sabah geldi, saçımı yıkadım, kuruttum keratinimi sürdüm şimdi sürenin dolmasını bekliyorum hemen ardından saçlar kurutulup preslenecek, bakalım sonuç nasıl olacak, çok heyecanlıyım :)

brezilya fönünü evdemi yapıyosun doğrumu anladım yoksa bahsettiğin başka birşeymi eğer evde yapıosan nasıl oluo malzemeleri nerden aldın?fiyatı ne ve saça zararı olmuyomu?çok soru sordum demi

konuyu bilmiyodum.bugün pazardan zeytinyağı aldım bi şişe teyze kendi yapmış kafamı buladım vıcık vıcık oturuyorum.neyseki tarih tutmuş.teşekkürler başlığı açan arkadaş.

komşumuz bugün taptaze ısırgan otu getirdi. bunu saçımda kullanmak istiyorum. ama kaynatıp durulama suyu olarak kullanmak yerine daha uzun vadede değerlendirmek istiyorum. Şampuana katılır mı mesela ya da zeytinyağında bekletip saçıma sürebilir miyim?
nasıl kullanabilirim? boş yere heba olsun istemiyorum

ayşeciğim ben şampuanıma yazdan beri ısırgan yağı katıyorum..
tazeyken zeytinyağına koyunca pekmez gibi koyu kıvamlı bir yağ oluyor.ama çok daha faydalı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…