Nasıl sevindim anlatamam :) İnşallah sabahın köründe gelir kargom :)
sabahın köründe gelmesi dileğiyle canım :))
haydi kızlar ilk mesaja :)
Siparişi dün akşam verdiğim için kargoya bu gün verdiler keratinler yarın gelecek ühhüüüüBu arada watsons'dan sülfatsız ve sodyumsuz muhteşem kokan bir şampuan aldım, yeni getirmişler içeriğinde argan yağı varmış saçı nemlendiriyormuş fiyatı 19.90 yanında birde aynı markanın durulanmayan bir bakım yağını aldım 29.90 henüz kullanmadığım için şimdilik yorum yapmıyorum markası live clean tamamen doğalmış, tabii mümkün değil tamamen doğal olması ama hiç değilse sülfat yok:) .Banyo sonrasında saçımı taramadan evvel sıktığım mavi suyum bitmişti onun yerine pure beauty adında ve içeriğinde japon gülü özü bulunan bir saç suyu aldım onun fiyatıda 19.90 ama bir alana bir bedava, onu denedim hoş bir şey :)
Bunun dışında eski bakım malzemelerimi karıştırdım tigi'nin dumb blonde isimli bir bakım kremi var, adından da anlaşıldığı üzere röfle,boya, kimyasal işlem görmüş saçlar için özellikle üretilmiş bir bakım kremi içerisinde sürpriz olarak yoğun protein amino keratin ve b5 varmış, çok güzel bir sürpriz oldu çünkü yaklaşık 400 gr kadarı duruyor :) Yine tigi'nin ego boost adında bir saç serumu var bu da saç uçlarında kırık oluşmasını engelleyen bir ürün bunuda henüz yeni almıştım tamamı duruyor yani aynı şekilde onunda içinde protein ve keratin varmış ...Son olarak redken extrem anti snap isimli bir saç serumu var bu da oldukça iddialı bir ürün aynı zamanda banyo sırasında saçınıza sıkıp 3 dakika bekletilen birde cat isimli spreyi var birbirlerini tamamladıkları söyleniyor yaklaşık 2 aydır kullanıyorum henüz bir dalgalarını göremedim :) Bu yazdıklarımın hiç birinde elbette ki sülfat yok bu yüzden yazdım ne de olsa yarın itibarı ile her an brezilya fönü yapabilirim malzemeleri incelemek lazım :)
sevgili kılıçbalığıcım sen de bendensin ürün konusundaben de sülfatsız tercih ediyorum ve ben de senin gbi evde onlarca ürünle birlikte yaşıyorum :86: ne yapayım pahalı ucuz farketmez ama kimyasal içermeyen her ürünü almak istiyorum o anda dayanamıyorum heh işte bu çok iyi gelicek saçıma diyorum :)) ama hiçbiri mucize olmadı,macadamia natural oil bi o baya iyi gelmişti,ama saçım zamanla ona da alıştı artık ve tepki vermiyo..
Canım saç bakım günleri dediğin her zamanda sinamekili tarifi uygulayabilir miyim? Bu arada yeni tarihler içinde teşekkürler
Aycangülüm bugün killi bakım günü kili aktardan almam gerekiyor dimi evde suyla karıştırıyoruz yoksa hazır killi bakımmı alsam ..:)
Heyyy yeni tarihler gelmiş :) Ellerine sağlık canım
sevgili kılıçbalığıcım sen de bendensin ürün konusundaben de sülfatsız tercih ediyorum ve ben de senin gbi evde onlarca ürünle birlikte yaşıyorum :86: ne yapayım pahalı ucuz farketmez ama kimyasal içermeyen her ürünü almak istiyorum o anda dayanamıyorum heh işte bu çok iyi gelicek saçıma diyorum :)) ama hiçbiri mucize olmadı,macadamia natural oil bi o baya iyi gelmişti,ama saçım zamanla ona da alıştı artık ve tepki vermiyo..
Cicilerim sabah geldi, saçımı yıkadım, kuruttum keratinimi sürdüm şimdi sürenin dolmasını bekliyorum hemen ardından saçlar kurutulup preslenecek, bakalım sonuç nasıl olacak, çok heyecanlıyım :)
Cicilerim sabah geldi, saçımı yıkadım, kuruttum keratinimi sürdüm şimdi sürenin dolmasını bekliyorum hemen ardından saçlar kurutulup preslenecek, bakalım sonuç nasıl olacak, çok heyecanlıyım :)
konuyu bilmiyodum.bugün pazardan zeytinyağı aldım bi şişe teyze kendi yapmış kafamı buladım vıcık vıcık oturuyorum.neyseki tarih tutmuş.teşekkürler başlığı açan arkadaş.
komşumuz bugün taptaze ısırgan otu getirdi. bunu saçımda kullanmak istiyorum. ama kaynatıp durulama suyu olarak kullanmak yerine daha uzun vadede değerlendirmek istiyorum. Şampuana katılır mı mesela ya da zeytinyağında bekletip saçıma sürebilir miyim?
nasıl kullanabilirim? boş yere heba olsun istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?