Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bu özel tarihler sayesinde saçlarımda çok az şey uygulamama rağmen öylesine güzel sonuçlar aldım ki.. Fotoğraflarımı karşılaştırıyorum sürekli.
ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Sizinle de paylaşsam fikirlerinizi söyleyebilir misiniz acaba?

fotoğraf isteriz :)

brezilya fönünü evdemi yapıyosun doğrumu anladım yoksa bahsettiğin başka birşeymi eğer evde yapıosan nasıl oluo malzemeleri nerden aldın?fiyatı ne ve saça zararı olmuyomu?çok soru sordum demi

bende çok merak ettim fotoğraf isteriz.

bitmedimi dahaaa..

aycangülüm arkadaşın bahsettiği ne sen biiosun sanırım o gelene kadr sen cvplasan çatlıcam meraktan brezilya fönümü yapıyo:)

:)))
evet tatlım brezilya fönü yapıyor..
malzemeleri netten almış..
ama nereden aldığını bilmiyorum..

tşk ederim:) bi an önce gelsede detayları öğrensem bende yapmak istiyorum

Toplu cevap veriyorum
İşlem gayet başarılı kızlar şu an saçlarım gayet toparlanmış görünüyor ama 100 ml keratin sürünce saçı kurutana kadar canınız çıkıyor benden söylemesi haha

Son düzenleme:
kokusu böyle nasıl diyeyim çok hoş bir kahve-vanilya karışımı bir koku ama sürmeye başladığın andan itibaren gözlerini yakıyor ve kesinlikle maskesiz kullanılabilecek bir şey değil.Ben hobi olarak yağlı boya tablo ve sprey boya ile çalışmalar yaptığım için evde özel maskem vardı onu taktım ama epey ağladım diyebilirim.

İlk olarak saçlarımı keratin bakım öncesi şampuanı ile yıkadım, jel kıvamında bir şampuan görüntü ve doku olarak 5. sınıf kuaförlerde bile bulunması muhtemel olmayan bir şampuan türü gibi duruyor koku falan ucuz duruyor ama saçlarımı yıkarken yalnızca tek şampuan yaptım ve saç kremi kullanmamama rağmen şampuan saçımı pırıl pırıl ve yumuşacık yaptı demek ki görünüşe aldanmayacakmışız...

Saçlarımın suyunu aldım sonra saç kurutma makinesi ile kuruttum güzelce.Saçlarım iyice kuruduktan sonra keratinimi sürdüm 80 ml yetmedi cimrilik yapmayayım diye düşünüp arabın yağı bol bulup sürdüğü gibi 100 ml sürdüm saçıma saçımın her yerine keratini yedirdikten sonra kafama boneyi geçirip beklemeye başladım, seçeneklerim arasında 20-30-40 dakika vardı ortalama olarak 30 dakika bekledim çünkü saçlarım zaten düz...

30 dakika dolduktan sonra saçlarımı yarı nemli kalacak biçimde yine saç kurutma makinesi ile kuruttum sonra düzleştrici faslına geçtim ancakkkkk beni bir sürpriz bekliyordu

Biraz evvel yazdım ya arabın yağı bol bulduğu gibi sürdüm diye, meğer bu üründede doz aşımı varmış biraz fazla kaçırınca minicik bir saç tutamının üzerinde 50 kere geçtiğim halde saç kurumadı

Baktım olacak gibi değil saç kurutma makinesi ile iyice kuruttum, ondan sonra yeniden düzleştirici ile geçtim Normalde ille saç düzelştirici kullanmam gerekirse saçlarım hasarlı ve ince telli olduğu için 180 derecede kullanırım ama keratin ile 180 derece kar etmiyor 230 demişler, 230 şart

Peki benim gib boyadan yanmış, uçları iyice yün gibi olmuş saçlara sahipseniz 230 derece saç düzleştiriciyi gören saç ne olur dersiniz? Hiiiççççç bir şey olmadı korkmayın Keratinin böyle bir özelliği var işte, 230 dereceye rağmen normalde naylon gibi eriyen saçlarımı rahat rahat düzleştirdim ve keratini saçıma sabitledim...Her şartta saçlarımın boyadan yanarak kopmuş olan yerleri fön veya düzleştirici ile bile tiftik tiftik dururdu, şu an için böyle bir durum söz konusu değil saçlar oldukça sağlıklı görünüyor ve işin güzel yanı bu işlemi yapmadan evvel saçlarımı kestirip öyle mi yapsam acaba diye düşünmüştüm, sonra internette işlem ile alakalı bilgi ararken bir kuaför arkadaşın saç kesimini bu işlemden sonraya bırakın ddiğini okudum ve bu yüzden saçlarımı kestirmeden yaptım keratin işlemini...Netice saç uçlarımdaki incelme ve ucu top gibi olupda çekince kopan parçalar artık yok, saçlarımda çatallaşma olmadığı için bir etkisi olur muydu bilmiyorum ama şu an için gerçekten çok memnunum...elbette bu seferlik acemiliğime geldi bir dahaki sefere çok daha az ürün kullanmayı düşünüyorum ve saçlarımın kökten 15 cm den itibaren uygulayacağım zaten yukarılarda bir problem yok oralara niye sürdüm bilmiyorum :) Bu işlemin en zor tarafı ortaya çıkan buhar, yanan gözler, akan bir burun, keratini saça sabitlerken kullanılan efor, harcanan bol zaman ve benden nefret eden bir saç düzelştirici :)

Kısacası herhangi bir şehir fırsatından 90-150 lira arasında aldığını saç düzleştirici kuponlarında olaya aslında insan gücü bu yüzden bir dahaki esfere saçınıza kuaförde işlem yaptıracaksanız saçınıza bu uygulamayı yapan kuaför arkadaşa iyi bir bahşiş vermeyi unutmayın çünkü gerçekten uğraştırıcı bir iş :) Bunun dışında 4 gün sonra gerçekten başarılı olup olmadığımı anlayabileceğim şimdilik birşey söylemek için erken, sadece ilk intiba oldukça olumlu

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim şekerim. Hepsi Aycangül sayesinde.
ayrıca sen de güle güle iyi günlerde kullan saçlarını. mutlu, güzel günlerde

İnşallah canım, çok teşekkür ederim ilerleyen günlerde sinameki, yağ ve protein bakımlarına da başlayacağım :) Bu arada aklıma şöyle bir şey geldi, saçlarıma banyodan sonra sürdüğüm durulanmayan bakım kremlerimden birinin içerisine 1-2 ml keratin karıştıracağım bu sayede günlük bakımımıda eksik etmemiş olurum...

sana haftalar önce "para biriktirmeye başla,sana bir çözüm sunucam" demiştim.
ne kadar oldu kumbarada söyle bakayım..

iyi durumda sayılırlar sen çözüm bul ben parayı bulurum bi yerlerden bu aralar çözüme öyle ihtiyacım var ki....... jüpiter koç burcuna geçmiş ve dileyin dileyebildiğiniz kadar diyolar..millet ev araba ister para ister -ben de bunlar olmadığı halde- sadece sağlıklı uzun saçlarım olsun istedim...durumum bu kadar vahim..

balım face e bak..mesaj attım sana
..

çok iyi sonuç değil mi?

hepsi senin sayende. O kadar çok emeğin geçti ki. vallahi hakkın nasıl ödenir bilmem

Gerçektende öyle, kısa zamanda bile benim açımdan çok olumlu bir fark var , mesela bu gün bu uygulamayı yapmak için çok doğru bir günmüş bunu çok iyi anladım.Teşekkürler aycangül

Gerçektende öyle, kısa zamanda bile benim açımdan çok olumlu bir fark var , mesela bu gün bu uygulamayı yapmak için çok doğru bir günmüş bunu çok iyi anladım.Teşekkürler aycangül

kesinlikle. ben sadece uzamada görmedim faydasını. Güçlü ve parlak saçlarım var artık. Aslında birazcık gürleştirmeye ihtiyacım var fakat çok canlı saçlarım öyle sönük değil.

kesinlikle. ben sadece uzamada görmedim faydasını. Güçlü ve parlak saçlarım var artık. Aslında birazcık gürleştirmeye ihtiyacım var fakat çok canlı saçlarım öyle sönük değil.
Benim parlaklaştırmaya değil ama nemlendirmeye ve uzatmaya çok ihtiyacım var, darısı başıma diyeyim

bunu yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım ama senden bunları duyunca cesaret geldi kılıçbalığı.kuaförüme sorduğumda senin saçına asla olmaz demişti elinde kalır saçların dedi.oysa işin içnde para kazanmak var buna rağmen yapmadı yani.ürünlerin aldığın siteyi ve bikaç tanede işlem öncesi ve sonrası fotonu paylaşırmısın bizimle.iyice kafam karıştı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…