:Eki Görüntüle 131002 Eki Görüntüle 131003 Eki Görüntüle 131004
tarihleri de şöyle: 16.08.2010- 05.11.2010- 31.12.2010
yüz karalamayla uğraşamadım
güle güle kullan cnm saçlarını darısı başıma ahhh ahhhhh.saçlarım yüzünden baya kompleks yapmaya başladım.böle uzun saçları gördükçe iç çekiorum.maşallah diyim nazarım değmesin:)
çok teşekkür ederim canım. Ama şubatta biraz kısaltmayı düşünüyorum. Aycangül sayesinde biraz radikal kararlar alabilirim. Çünkü artık uzatmanın yolunu buldum: Doğru tarihler
ayşecim maşallah nzar değmesinsen sinameki yapıyor muydn?ben yaptım uzaması hızlanmıştı gözzle görülen bi şekilde ama o kadar çok döktüki avuç avuç,bıraktım..şimdide etkili bi şey bulamıyourm..
çok iyi sonuç değil mi?
hepsi senin sayende. O kadar çok emeğin geçti ki. vallahi hakkın nasıl ödenir bilmem
Gerçektende öyle, kısa zamanda bile benim açımdan çok olumlu bir fark var , mesela bu gün bu uygulamayı yapmak için çok doğru bir günmüş bunu çok iyi anladım.Teşekkürler aycangül
ayşecim maşallah nzar değmesinsen sinameki yapıyor muydn?ben yaptım uzaması hızlanmıştı gözzle görülen bi şekilde ama o kadar çok döktüki avuç avuç,bıraktım..şimdide etkili bi şey bulamıyourm..
kesinlikle. ben sadece uzamada görmedim faydasını. Güçlü ve parlak saçlarım var artık. Aslında birazcık gürleştirmeye ihtiyacım var fakat çok canlı saçlarım öyle sönük değil.
ayşeciğim ısırgan yağını yaptıktan sonra verdiğim yarihlerde sadece ısırgan yağını kullan..ayrıca şampuanına da kat.sonra gelen minik saçlarına hoşgeldin de :)
açık söylemek gerekirse bende de öyle oldu..
ben dökülmeyi tamamen durdurmuştum.sadece banyoda birkaç tel dökülüyordu.geçenlerde sinameki süreyim dedim..yine başa döndüm..üstelik bende uzatma etkiside olmuyor..boşu boşuna döküyorum saçımı..en iyisi sinamekiyi çöpe atıp kurtulmak..durdukça bir umut deyip sürüyorum çünkü..
bugun bakim icin uygun gun mu kizlaaar???
bunu yapıp yapmama konusunda çok kararsızdım ama senden bunları duyunca cesaret geldi kılıçbalığı.kuaförüme sorduğumda senin saçına asla olmaz demişti elinde kalır saçların dedi.oysa işin içnde para kazanmak var buna rağmen yapmadı yani.ürünlerin aldığın siteyi ve bikaç tanede işlem öncesi ve sonrası fotonu paylaşırmısın bizimle.iyice kafam karıştı :44:
birazcık şampuanıma koyacağım ve uygun tarihlerde de saç diplerime süreceğim değil mi? bir de ne kadar bekleteyim yağın içinde?
O hızlı saç dökülmesinin sebebi zaten miyadını dolduran saçların atılıp yerine yenilerin çıkmasını sağlamak ama o yüzden bazı bakım ürünlerinde bu etki olabiliyor, bu işe yaradığının kanıtı...Aynı şekilde diyelim bir yüz yıkama jeli kullanırken bunu başka bir marka ile değiştirdiğinizde yüzünüzde birden kızartı ve sivilcelenme oluyorsa bu alerji veya yüzünüze yaramadı mnasına gelmez, dipteki kapalı komedonları atıyordur yani geçmişte kullandığınız jelin etkisini temizliyordur aklınızda olsun...bu sinameki benimde aklıma düştü ama yapsam mı yapmasam mı bilemedimbiraz uzamaya ihtiyacı var ama bir kaç kişi saçın rengini değiştiriyor demiş saçım yeşil olur mu acaba :) Isırgan yağı ve defne garlı maske mi kullansam...Aycangül bi akıl ver lütfen :)
canım ne uzattı,ne rengine olumsuz bir etkisi oldu..
dene istersen..belki sana çok iyi gelir..
zaten en iyi deneyerek anlıyor insan kendisine iyi geleni..
kızlar bu yağları saçlarınıza neyle sürüyorsunuz
parmakla mı yoksa pamuk falan mı kullanıyorsunuz
sadece diplerine değil mi
yoksa bütün saçlara mı bulaştıracağız
malum yağ günleri geliyor
3 günn
ohh her akşam ayrı bi yağ sürerim
saçlar coşarr
O kadar çok bakım birikti ki şimdi, bak yazıyorum alternatifleri...
1-selective protek ammino keratin
2-maya maskesi
3-ısırgan yağı
4-babanne formülü (uzatmıyor ama saçlarıma iyi geliyor)
5-dax supergro (düzenli kullanırsan uzatıyor)
6-barcelino (aldım ve hiç kullanmadım)
7-sinameki
8-sığır iliği
9-defnegarlı bakım kremi veya defne yağı
10-sarımsak yağı
Teyy teyy seç beğen al, benim bunları düzenli kullanmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum ki haha Bir ara entele kullandım etkisi hiç olmadı ve feci baş ağrısı yaptı, turplu su denedim o da işe yaramadı ve zor geldi, atkuyruğu otunun suyunu sürüyordum bir ara ne kadar kullandım işe yaradımı hatırlamıyorum denemediğim kalmamış yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?