Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

çok teşekkür ederim canım. Ama şubatta biraz kısaltmayı düşünüyorum. Aycangül sayesinde biraz radikal kararlar alabilirim. Çünkü artık uzatmanın yolunu buldum: Doğru tarihler

çok teşekkür ederim canım. Ama şubatta biraz kısaltmayı düşünüyorum. Aycangül sayesinde biraz radikal kararlar alabilirim. Çünkü artık uzatmanın yolunu buldum: Doğru tarihler

ayşecim maşallah nzar değmesin sen sinameki yapıyor muydn?ben yaptım uzaması hızlanmıştı gözzle görülen bi şekilde ama o kadar çok döktüki avuç avuç,bıraktım..şimdide etkili bi şey bulamıyourm..

hayır. Sinameki yapmadım. Ben uzaması için sadece ENTELE ÇİÇEĞİ yaptım. 2 ay kadar ama şimdilerde yapamıyorum. boyun ağrım olduğu için. başka birşey yapmadım. Bir de Blue Ocean diye bir markanın saç bakım yağını kullandım ama onu bakım amaçlı kullandım

açık söylemek gerekirse bende de öyle oldu..
ben dökülmeyi tamamen durdurmuştum.sadece banyoda birkaç tel dökülüyordu.geçenlerde sinameki süreyim dedim..yine başa döndüm..üstelik bende uzatma etkiside olmuyor..boşu boşuna döküyorum saçımı..en iyisi sinamekiyi çöpe atıp kurtulmak..durdukça bir umut deyip sürüyorum çünkü..

kesinlikle. ben sadece uzamada görmedim faydasını. Güçlü ve parlak saçlarım var artık. Aslında birazcık gürleştirmeye ihtiyacım var fakat çok canlı saçlarım öyle sönük değil.

ayşeciğim ısırgan yağını yaptıktan sonra verdiğim yarihlerde sadece ısırgan yağını kullan..ayrıca şampuanına da kat.sonra gelen minik saçlarına hoşgeldin de :)

ayşeciğim ısırgan yağını yaptıktan sonra verdiğim yarihlerde sadece ısırgan yağını kullan..ayrıca şampuanına da kat.sonra gelen minik saçlarına hoşgeldin de :)

birazcık şampuanıma koyacağım ve uygun tarihlerde de saç diplerime süreceğim değil mi? bir de ne kadar bekleteyim yağın içinde?

O hızlı saç dökülmesinin sebebi zaten miyadını dolduran saçların atılıp yerine yenilerin çıkmasını sağlamak ama o yüzden bazı bakım ürünlerinde bu etki olabiliyor, bu işe yaradığının kanıtı...Aynı şekilde diyelim bir yüz yıkama jeli kullanırken bunu başka bir marka ile değiştirdiğinizde yüzünüzde birden kızartı ve sivilcelenme oluyorsa bu alerji veya yüzünüze yaramadı mnasına gelmez, dipteki kapalı komedonları atıyordur yani geçmişte kullandığınız jelin etkisini temizliyordur aklınızda olsun...bu sinameki benimde aklıma düştü ama yapsam mı yapmasam mı bilemedim biraz uzamaya ihtiyacı var ama bir kaç kişi saçın rengini değiştiriyor demiş saçım yeşil olur mu acaba :) Isırgan yağı ve defne garlı maske mi kullansam...Aycangül bi akıl ver lütfen :)

Son düzenleme:
kızlar bu yağları saçlarınıza neyle sürüyorsunuz
parmakla mı yoksa pamuk falan mı kullanıyorsunuz
sadece diplerine değil mi
yoksa bütün saçlara mı bulaştıracağız

malum yağ günleri geliyor
3 günn
ohh her akşam ayrı bi yağ sürerim
saçlar coşarr

Canım, ikinci işlemde paylaşırım ama şimdi o fotoğraftan ne anlayacaksınız bilmiyorum çünkü saçlarım zaten düzdü ben sadece aradaki yanıklara destek olsun diye yaptım.Başta bende çekimserdim çünkü bu işlemin bildiğin defrize gibi saça zarar veren bir işlem olduğunu düşünüyordum ama sonra benimle aynı dertten muzdarip bir arkadaşımın yaptırdığını görünce karar verdim yapmaya ama defalarca kuaför zede olmuş ve artık hiç birine güvenmeyen bir kişi olarak kendim yapayım dedim neme lazım düzleştirirken iyice yakar falan ben kontrollü olayım dedim.Şu an iyi görünüyor hatta harika çünkü en uçta iyice incelmiş olmasına rağmen 3 Şubat'ı beklediğim için kestiremediğim yerler bile kalın kalın görünüyor ama önemli olan 4 gün sonrası, herşey yıkadıktan sonra ortaya çıkacak, bakarsın ilk işlemde toparlanmış olur saçlarım...Aşırı yıpranmış benimki gibi saçlara haftada 1 kere bu uygulama yapılarak 8 işlemde saçların sağlıklı bir hale gelmesi sağlanabiliyor o yüzden ben 4 gün sonrasına bir bakacağım ve duruma göre kaç seans uygulayacağıma karar vereceğim yani kullanım amaçlarımız çok farklı tatlım, ben tamirat için harç olarak kullanıyorum keratini...

Son düzenleme:

canım ne uzattı,ne rengine olumsuz bir etkisi oldu..
dene istersen..belki sana çok iyi gelir..
zaten en iyi deneyerek anlıyor insan kendisine iyi geleni..

canım ne uzattı,ne rengine olumsuz bir etkisi oldu..
dene istersen..belki sana çok iyi gelir..
zaten en iyi deneyerek anlıyor insan kendisine iyi geleni..

O kadar çok bakım birikti ki şimdi, bak yazıyorum alternatifleri...

1-selective protek ammino keratin
2-maya maskesi
3-ısırgan yağı
4-babanne formülü (uzatmıyor ama saçlarıma iyi geliyor)
5-dax supergro (düzenli kullanırsan uzatıyor)
6-barcelino (aldım ve hiç kullanmadım)
7-sinameki
8-sığır iliği
9-defnegarlı bakım kremi veya defne yağı
10-sarımsak yağı

Teyy teyy seç beğen al, benim bunları düzenli kullanmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum ki haha Bir ara entele kullandım etkisi hiç olmadı ve feci baş ağrısı yaptı, turplu su denedim o da işe yaramadı ve zor geldi, atkuyruğu otunun suyunu sürüyordum bir ara ne kadar kullandım işe yaradımı hatırlamıyorum denemediğim kalmamış yani :)

küçük sprey şişeleriyle uygulayabilirsin..ucuz kolonyalar varya.al onlardan ,dök içindekini kullan..

defnede çok etkili bakımda..ama ben şunu anladım her yağı sade olarak kullanacaksın.başka yağlarla karıştırmayacaksın.. ceviz yağı da çok iyi geldi bana..

ceviz yağı, hint yağı bir de adaçayı yağı var elimde aycangül
yağ günlerinde tek tek bunları uygulayacağım
nasıl
bir de gliserin yağı var
onu da sürsem olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…