Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ceviz yağı, hint yağı bir de adaçayı yağı var elimde aycangül
yağ günlerinde tek tek bunları uygulayacağım
nasıl
bir de gliserin yağı var
onu da sürsem olur mu

gliserin hariç diğerlerini uygula derim..ben uygulamıştım bir ara hiç tavsiye etmem yağ gibi uygulamanı..

defnede çok etkili bakımda..ama ben şunu anladım her yağı sade olarak kullanacaksın.başka yağlarla karıştırmayacaksın.. ceviz yağı da çok iyi geldi bana..

Bende sade kullanırım yağları çünkü zaten bende kendi yağlarımı kendim hazırladığım için asit oranlarını bilemiyorum birbirlerinin etkisini keseiblirler.ceviz yağı çok iyidir ama ben maalesef ne ceviz ne badem yağı kullanamıyorum çünkü saç rengimi koyulaştırıyor

ya kizlar dün dügün vardi saclarimi 7 ay sonra bir defa düzlestiriyim dedim bugün baktim hemen uclari kirilmis hemen bir defadan sonra kirilirmi ya moralim bozuldu o yüzden su an saclarimda yumurta sarisi maskesi varr

neden öyle oluyo acaba,ben de uzamada etkisi oldu ne yalan söyleyeyim,ama o kadar çok döktüki dediğim gbi,gözüm korktu valla böyle bildiğin avuç avuç.. kılıçbalığının söylediği gbi işe yaramayan saçlardanmıdır,aslında belki de iyi geldiğindendir??nasıl anlarızki acep??? :26::44:

ya kizlar dün dügün vardi saclarimi 7 ay sonra bir defa düzlestiriyim dedim bugün baktim hemen uclari kirilmis hemen bir defadan sonra kirilirmi ya moralim bozuldu o yüzden su an saclarimda yumurta sarisi maskesi varr

olur cnm olur..böyle nankörlük görmedim..2 yıldır ne boya ne düzleştirici,hatta yazları kurutmam bile..dediğin gbi geçenlerde düzleştireyim dedim,cadı gbi hepsi bi tarafta saçlarla gezmekten bıktım, bakımsız görünüyorum dedim kendi kendime,aman ne gerek,hemen kırıldı mı yandı mı ne olduysa...üstelik en en düşük seviyede 1 kere geçtim üstünden..millet neler neler yapıyo ya saçlarına..

sinameki saç çıkarmıyorsa benim için çok iyi.Hatta döksün saçlarımı.burada yazılanları görünce kendi açımdan sevindim.bakım yağlarından dolayı saçımın önü alın tarafım kıllandı.sinir oluyorum.Bir yandan da saçlarımı uzatmak istiyorum.sinameki saçlarımı çoğalttı diyen varsa paylaşırlarsa sevinirim.yoksa bu bakımların hepsini bırakmak zorunda kalıcam

evet canim sendede öyleyse sanirsam seninde saclarin ince telli
bazen diyorumki sac konusunda cok sanssizimm..tamam bunada sükür etmek lazim ama seninde dedigin gibi millet neler neler yapiyor saclarina yinede uzuyorlarr

hakkaten yaa.şu an bu başlıkta olmamız bile saçımıza baktığımızı gösterir ama beni gören halen ayy gene bunalımdamısın.düzelt şu saçlarını diyo.millet yıkıyo çıkıyo.hep bakımlılar ben anlamadımki.

ayyy aynen katılıyorum yaaa sıze arkadaslarım sıyaha boyatıyolr pat 2 hafta sonra platın sarısına pat 1 ay sonra tekrar sıyaha hıçbısı olmuo ben 2 masa yapım dedım mahvoldu saclarım ve tabıkı benımde saclarım ınce tellı malesef

Benimkide ince telli ve düz ama boyadan o kadar kurudu ki bir türlü gelmedi kendine zavallılar, uzamıyor değil uzauyor ama uçları sürekli koptuğu için boya gidemiyor 1 sene ne maşa, ne fön ne bir şey yaptım saçıma takip ettim yine saçların uçları top top olmuş çekince çıt kopuyor sinir oluyorum! Neyse şimdi gördüğüm kadarı ile bir şey yok şu anda brezilya fönü bu işede yararsa çok sevineceğim...

Bu başlığı yaklaşık 2 aydır hergün takip ediyorum ve inanılmaz memnunum, tarihlere göre yaptığım bakımlar, boya günü, saç kesimi çok işe yaradı buna eminim.

Çünkü bu bakımları, yağ yöntemlerini hep yapıyordum fakat zamansız ve uygun olduğum zamanlar yapabiliyordum hiç bir etkisini de görmedim.. İnce, sönük, seyrek saçlarım oluşmuştu birde üzerine platin sarısı saçlarım. Ama verilen tarihlerde burada yazılan yöntemleri uygulamam çok işe yaradı 2 ay sonra daha parlak, daha gür, daha bakımlı saçlarım var. ve herşeyden önemlisi uzadığını hissediyorum, uzuyor.

aycangül yardımseverliğin ve paylaşımcılığın için sana ne kadar teşekkür etsek az. hep burda olman dileğiyle..

ya evet bu top top olup kopmalarda neyin nesidir,nasıl engellenir,top top derken,benim ki şöyle,ucuna çok yakın bir yerde sanki ufak bir düğüm atmışsın,sonra çok kısacık 1-2 mm kadar daha boy var.düğüm atılmış ip gbi duruyo..o düğümü çekince kopuyo..

Bu sorun bendede vardı önceleri şimdi sen söyleyince geldi aklıma uzun zmandırda rastlamadım :26: Aman aman uzak dursun

aycangülüm
bugün ceviz yağı, yarın da hint yağı süreceğim saçlarıma, bekkletebildiğim kadar bekleteceğim
sürdükten sonra bişeyle sarmam gerekiyor mu saçlarımı
yoksa normal öylece toplayıp bırakayım mı

26 28 ocak arası hiçbişey yapmayacağım

28 ve 30 arası 2 gün arka arkaya maya maskesi uygulasam saçlarım yorulurmu
aynı bakım yüzünden

hadi bana bunu da söyleyin
başlıyorum bakımaa

sürdüm ceviz yağını
saçlarımı da normal topuz yaptım tepeden, diplerine değdirmeye çalıştım ama değmese de saçlarımdan çeker dimi kızlar
allahıımm ilkkez saçıma şampuan ve saç kremi haricinde bişey sürüyorumm
seviyorum sizi kızlarr
bu yaz deli gibi uzun ve sağlıklı saçlarım olacak

Geçen ay dediğin zamanda kestirmiştim Aycangül saçlarımı.
Ve neredeyse hiç bakım yapamadım.
Kendi halindeydi yani.
yaklaşık 1 ayda 3 parmak falan uzama var ..
Teşekkür ederim.
Şubattaki tarih çok iyi diyordun değil mi?
2 cm aldırabilirim uçlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…