ceviz yağı, hint yağı bir de adaçayı yağı var elimde aycangül
yağ günlerinde tek tek bunları uygulayacağım
nasıl
bir de gliserin yağı var
onu da sürsem olur mu
defnede çok etkili bakımda..ama ben şunu anladım her yağı sade olarak kullanacaksın.başka yağlarla karıştırmayacaksın.. ceviz yağı da çok iyi geldi bana..
açık söylemek gerekirse bende de öyle oldu..
ben dökülmeyi tamamen durdurmuştum.sadece banyoda birkaç tel dökülüyordu.geçenlerde sinameki süreyim dedim..yine başa döndüm..üstelik bende uzatma etkiside olmuyor..boşu boşuna döküyorum saçımı..en iyisi sinamekiyi çöpe atıp kurtulmak..durdukça bir umut deyip sürüyorum çünkü..
ya kizlar dün dügün vardi saclarimi 7 ay sonra bir defa düzlestiriyim dedim bugün baktim hemen uclari kirilmishemen bir defadan sonra kirilirmi ya moralim bozuldu o yüzden su an saclarimda yumurta sarisi maskesi varr
olur cnm olur..böyle nankörlük görmedim..2 yıldır ne boya ne düzleştirici,hatta yazları kurutmam bile..dediğin gbi geçenlerde düzleştireyim dedim,cadı gbi hepsi bi tarafta saçlarla gezmekten bıktım,bakımsız görünüyorum dedim kendi kendime,aman ne gerek,hemen kırıldı mı yandı mı ne olduysa...üstelik en en düşük seviyede 1 kere geçtim üstünden..millet neler neler yapıyo ya saçlarına..
olur cnm olur..böyle nankörlük görmedim..2 yıldır ne boya ne düzleştirici,hatta yazları kurutmam bile..dediğin gbi geçenlerde düzleştireyim dedim,cadı gbi hepsi bi tarafta saçlarla gezmekten bıktım,bakımsız görünüyorum dedim kendi kendime,aman ne gerek,hemen kırıldı mı yandı mı ne olduysa...üstelik en en düşük seviyede 1 kere geçtim üstünden..millet neler neler yapıyo ya saçlarına..
Benimkide ince telli ve düz ama boyadan o kadar kurudu ki bir türlü gelmedi kendine zavallılar, uzamıyor değil uzauyor ama uçları sürekli koptuğu için boya gidemiyor1 sene ne maşa, ne fön ne bir şey yaptım saçıma takip ettim yine saçların uçları top top olmuş çekince çıt kopuyor sinir oluyorum! Neyse şimdi gördüğüm kadarı ile bir şey yok şu anda brezilya fönü bu işede yararsa çok sevineceğim...
ya evet bu top top olup kopmalarda neyin nesidir,nasıl engellenir,top top derken,benim ki şöyle,ucuna çok yakın bir yerde sanki ufak bir düğüm atmışsın,sonra çok kısacık 1-2 mm kadar daha boy var.düğüm atılmış ip gbi duruyo..o düğümü çekince kopuyo..
Bu sorun bendede vardı önceleri şimdi sen söyleyince geldi aklıma uzun zmandırda rastlamadım :26: Aman aman uzak dursun
Valla bende bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?