Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aynen bende şubatı bekliyorum,kuaförün yolunu unutucam demiştim ama uçlarından azcıkın istiyo aldırmak

ayyy benim öyle uzatmak gibi bir amacım yoktu ama buradaki yazılarınızı okuyunca gaza geldim :)))

bu arada geçen ay boya gününde boyamıştım saçımı, hala görenler "aaa yenimi boyadın saçlarının rengi çok güzel" diyip duruyolar, havalara giriyorum vallahi :))))

şimciikk saçımı uzatmak için hangi yağları kullanmalıyım bana bi ek bilgi verebilirmisiniz? defne, ceviz, badem vs vs birsürü yağı kullanmışsınız da hangisini seçeceğimi şaşırdım :S

tam tarihi neydi canım..merak ettim..bundan sonrası içinde referans olur..

kızlar yazdıklarınız beni çok mutlu etti..
emeğimin karşılığını aldığımı duymak ve bilmek çok zevkli :)

işte budur :) Sanırım ince telli saçların bir problemi bu hatta koparak dökülen saçlar için çıkan şampuan serilerini bile kullandım ama yok.kesiyorum 1 hafta sonra yine aynı şey, hadi kırık olsa neyse ama bunlar çok sinir bozucu

Bu sorun bendede vardı önceleri şimdi sen söyleyince geldi aklıma uzun zmandırda rastlamadım :26: Aman aman uzak dursun

Kesinlikle yapmışsındır bir şeyler :) anlat çabuk nasıl kurtuldun hahahaha :)

kafamda hint yağı ile oturuyorum
da kızlar acaba saçlarımın uçlarına doğru da sürsem mi
çok fena benim uçlarım
taa şubattaki kesim tarihini bekliyorum
belki biraz bakım olur he?

bir de aycangülüm protein günlerinde sinameki maskesini yapsak olmaz mı
mesela bir gün maya maskesi, bir gün sinameki maskesi

ah şu saç uçları!!!

Bilsem paylaşıcam daa Sinameki uyguluyorum ekstra bi bakımım yok yani.. Hakikaten yaa nasıl kayboldu acaba onlar bendee

benimde saçlarımda ciddi kırıklar ve top top olup kopmalar vardı hani uçlarında düğüm olmuş gibi tellerinde :S ilginç bişeydi kuaförüme gittiğimde birkaç ay sonra gel keselim demişti, geçenlerde föne gittiğimde saçlarını mı kestirdin dedi bana bende hayır deyince şaşırdı :) yaptığın bakımlardan dolayı saç uçların onarılmış olabilir şayet benimkiler öyle oldu. şu an sıfır kırık var saçlarımda ve çok sağlıklı...

Son düzenleme:

büyüyen ay fazındayken değerlendirebilirsin ama küçülen ay fazında hiç gerek yok..

aycangül canım mutlaka vereceksin tarihleri biliyorum ama sabırsızlandım,kızma tamammı,şubatta beklediğimiz kesim tarihi ne zaman?şu uçlarından azcuk aldırayım diyorum,böyle olmayacak..

aycangül canım mutlaka vereceksin tarihleri biliyorum ama sabırsızlandım,kızma tamammı,şubatta beklediğimiz kesim tarihi ne zaman?şu uçlarından azcuk aldırayım diyorum,böyle olmayacak..

canım ilk mesajda yazmış aycangül 3 şubata kadar saç kestirmek yok demiş ama tam tarihi kendisi verecektir :)

canım sen bu maskeleri sadece diplerine mi uyguladın, yoksa saçlarının uçlarına da sürdün mü

canım sen bu maskeleri sadece diplerine mi uyguladın, yoksa saçlarının uçlarına da sürdün mü

hayatım ben sinamekiyi diplerine yapıyorum sadece onun dışında bazı günler saf zeytin yağını ısıtıp saç uçlarımada diplerinede sürüyorum sonra streçle sarıyorum 1 saat kdr bekletiyorum bazen sadece badem yağını aynı şekilde uyguluyorum. saç diplerim kuru olduğu için yağlanma yapmıyor ondan diplerede sürmekte sakınca görmedim. şunuda eklemeden geçemeyeceğim glissin kırılma karşıtı sıvı saç kremide gerçekten çok güzel her banyodan sonra mutlaka kullanıyorum saç uçlarımda.

Son düzenleme:
Kızlar saçlarımı biraz önce yıkadım, o yanık saçlarımdan eser yok artık, saçlarımın hayatı kurtuldu, uçlardaki o top top çekince kopan yerlerde kayboldu, boyadan dolayı kuaförün saçlarımı yaktığı yerlerdeki lastiklenmelerde kayboldu çok ama çok mutluyum :)

gerçekten mi canım..hayırlı olsun hadi..
valla ben tövbe demiştim en son :)
senin saçın neden yanık ve elastikti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…