Geçen ay dediğin zamanda kestirmiştim Aycangül saçlarımı.
Ve neredeyse hiç bakım yapamadım.
Kendi halindeydi yani.
yaklaşık 1 ayda 3 parmak falan uzama var ..
Teşekkür ederim.
Şubattaki tarih çok iyi diyordun değil mi?
2 cm aldırabilirim uçlarından.
Geçen ay dediğin zamanda kestirmiştim Aycangül saçlarımı.
Ve neredeyse hiç bakım yapamadım.
Kendi halindeydi yani.
yaklaşık 1 ayda 3 parmak falan uzama var ..
Teşekkür ederim.
Şubattaki tarih çok iyi diyordun değil mi?
2 cm aldırabilirim uçlarından.
ya evet bu top top olup kopmalarda neyin nesidir,nasıl engellenir,top top derken,benim ki şöyle,ucuna çok yakın bir yerde sanki ufak bir düğüm atmışsın,sonra çok kısacık 1-2 mm kadar daha boy var.düğüm atılmış ip gbi duruyo..o düğümü çekince kopuyo..
Bu sorun bendede vardı önceleri şimdi sen söyleyince geldi aklıma uzun zmandırda rastlamadım :26: Aman aman uzak dursun
hopp! dur bakalım! olmaz!o zaman kullandığın ürünleri, yaptığın bakımları bizimle paylaş
kafamda hint yağı ile oturuyorum
da kızlar acaba saçlarımın uçlarına doğru da sürsem mi
çok fena benim uçlarım
taa şubattaki kesim tarihini bekliyorum
belki biraz bakım olur he?
bir de aycangülüm protein günlerinde sinameki maskesini yapsak olmaz mı
mesela bir gün maya maskesi, bir gün sinameki maskesi
Bilsem paylaşıcam daaSinameki uyguluyorum ekstra bi bakımım yok yani.. Hakikaten yaa nasıl kayboldu acaba onlar bendee
kafamda hint yağı ile oturuyorum
da kızlar acaba saçlarımın uçlarına doğru da sürsem mi
çok fena benim uçlarım
taa şubattaki kesim tarihini bekliyorum
belki biraz bakım olur he?
bir de aycangülüm protein günlerinde sinameki maskesini yapsak olmaz mı
mesela bir gün maya maskesi, bir gün sinameki maskesi
aycangül canım mutlaka vereceksin tarihleri biliyorum ama sabırsızlandım,kızma tamammı,şubatta beklediğimiz kesim tarihi ne zaman?şu uçlarından azcuk aldırayım diyorum,böyle olmayacak..
canım sen bu maskeleri sadece diplerine mi uyguladın, yoksa saçlarının uçlarına da sürdün mübenimde saçlarımda ciddi kırıklar ve top top olup kopmalar vardı hani uçlarında düğüm olmuş gibi tellerinde :S ilginç bişeydi kuaförüme gittiğimde birkaç ay sonra gel keselim demişti, geçenlerde föne gittiğimde saçlarını mı kestirdin dedi bana bende hayır deyince şaşırdı :) yaptığın bakımlardan dolayı saç uçların onarılmış olabilir şayet benimkiler öyle oldu. şu an sıfır kırık var saçlarımda ve çok sağlıklı...
canım sen bu maskeleri sadece diplerine mi uyguladın, yoksa saçlarının uçlarına da sürdün mü
canım ilk mesajda yazmış aycangül 3 şubata kadar saç kestirmek yok demiş ama tam tarihi kendisi verecektir :)
tam tarihi neydi canım..merak ettim..bundan sonrası içinde referans olur..
Kızlar saçlarımı biraz önce yıkadım, o yanık saçlarımdan eser yok artık, saçlarımın hayatı kurtuldu, uçlardaki o top top çekince kopan yerlerde kayboldu, boyadan dolayı kuaförün saçlarımı yaktığı yerlerdeki lastiklenmelerde kayboldu çok ama çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?