10 kasım olması lazım Aycangül ...
gerçekten mi canım..hayırlı olsun hadi..
valla ben tövbe demiştim en son :)
senin saçın neden yanık ve elastikti..
Kısaca anlatayım.Doğuştan sarışınım fakat özel bir durumdan dolayı saçlarımı kumrala boyatmam istendi, işlemleri ve sonuçlarını madde madde yazıyorum...
1-adama kül nüansını abartma saçım yeşil olmasın dedim peki abla dedi ve ilk boyamada saçım haki rengi oldu yani yeşil :)
2-Bu boya tutmadı abla gel bir daha boyayalım diyen kuaför 2. denemesinde saçlarımı daha koyu bir haki rengine çevirdi :)
3-haki renginden kurtulmak için bu sefer dore nüans katarak deneyelim düzelir herhalde diyen kuaför saçımı bu kezde pembemsi rose şarap rengine çevirmeyi başardı, iğrençti
4-İki eliyle bir fön makinesini doğrultamayan kuaför sonunda dayanamayarak saçlarımı eski haline getirmeyi teklif etti zira saçlarım kumral olamıyormuş sarı kalması daha iyiymiş zaten yakışmamış:)
5-Saçıma akıtıcı sürme dediğim halde akıtıcı sürerek sonunda saçlarımı bembeyaz bir hale çeviren ek olarak her yanını yakan güzelim saçlarımın içine eden bu arkadaşı tebrik ediyorum...
Not: tüm bu işlemler 4 günde yapıldı :) Şimdi sen söyle kafamda saç kaldığına şükür edeyim mi? neyseki brezilya fönü hayatımı kurtardı :) herhalde bir kez daha yaparsam çok daha iyi olacak, şu an herhangi bir lastiklenme kalmadığı gibi eskisi gibi yumuşacık oldu :) bence sende dene aycangül, inan bana hiç bir şey kaybetmezsin, benim saçımda bile işe yaradıysa herkese yarar çünkü çok çok kötüydü zavallı saçlarım
ucuz atlatmışsın canım..hakikaten şükret..
ben 20 aralıkta yaptırdım defrize işlemini..çünkü yanık yerleri dışarı çıkılmaz halde görünüyordu.düzleştirip rahatça çıkayım dedim .işlem yapılırken o kısımlar hamur gibi görünüyordu..kuaföre gösterdim sorun olmaz dedi..ben 4 gün sonra yıkadığımda şok oldum.eski halinden daha beterdi yanık olan yerler.eski haliyle yine durulanmayan bakımlar sayesinde markete falan gidebiliyordum..yeni haliyle komşuya bile gidemem..düşün..
sonra büyüyen ay fazında hergün bakım yaptım neredeyse..birtek balık günlerini atladım.o hali epey düzeldi.1-2 cm de kestirdim.ama hala düzleştirici kullanmadan çıkamıyorum insan içine..
tövbe ettim ki artık işlem yaptırmam saçıma diye..
şimdi yazdıklarını okuyunca kafam karıştı açıkçası yine..
bi daha sormak istiyorum.sağlıklı normal bir görüntüye mi kavuştu ypksa eskiye göre mi iyi..
birde yapmak istedim diyelim..benim düzleştiricim 205 dereceye kadar ısınıyor..nasıl olacak..
sen genede bana malzemeleri aldığın yerin linkini at bi zahmet :)
canım bak şöyle tarif edeyim sana, saçımın kökten itibaren 15 cm lik kısmı temizdi, uçlardan yukarı doğru olan 15 cmlik kısımda temizdi ama arada kalan 15 cmlik kısım çektikçe lastik gibi uzuyordu ve her yıkamada tık tık kopuyordu hatta saçlar kopa kopa zorla perçem sahibi oldum diyeyim sen anla.Şu anda ise hiç bir şekilde o lastikler yok, saçlarımın uçlarındaki iyice incelmiş olan kısımlar çok sağlıklı oldu ve saçlarım pırıl pırıl parlıyor, gerçekten mucize gibi bir şey...205 derecede biraz daha fazla uğraşırsın ama iş görür herhalde.Kısaca eskiye göre daha iyi değil resmen saçımın işlemlerden önceki sağlıklı haline geri döndü, 10 gün içinde 2. seansımı yapacağım o zaman çok çok daha yi olacak.zaten en yıpranmış saçlarda bile 2 aylık tedavi ile saçların sağlıklı hale gelebileceği yazıyordu ben şanslıyım ki ilk seansta toparladı, 2. de zırh gibi olur herhalde bende saçımı kestirmekten kurtulurum
hadi bakalım.6-7 kez yapacaksın anladığım kadarıyla..çok pahalıya gelir
ne zamandır uğramadım :) slmm kızlarr... konuyla alakası yok ama gliss durulanmayan saç kremi kullananlar ne kadara alıyosunuz * bulunduğum yerde yoktu bi yerde gördüm 5.40 tlydi bu kdr ucuz olmaaz herhlde ddim sahte flndır die düşündüm yani merak ettim bi bilgi verirseniz bide çalkalayınca rengi değişiyomu orjinalinin ona göre alcam
Canım gliss'in bir kaç çeşidi var senin baktığın hangisi ben en son sarısını watsonstan 6 kusur liraya almıştım.Normaldede 7-8 lira arası değişiyor...
Sanırım o kadar yapmama gerek kalmayacak 2. ye göre karar vereceğim belki 2. den sonrası için aldığım ilaçları saklar belirli periodlarda mesela 3 ayda bir yaparım...Evet ucuz olduğu söylenemez ama saçlarıma feda olsun :)
ne zamandır uğramadım :) slmm kızlarr... konuyla alakası yok ama gliss durulanmayan saç kremi kullananlar ne kadara alıyosunuz * bulunduğum yerde yoktu bi yerde gördüm 5.40 tlydi bu kdr ucuz olmaaz herhlde ddim sahte flndır die düşündüm yani merak ettim bi bilgi verirseniz bide çalkalayınca rengi değişiyomu orjinalinin ona göre alcam
şimdii..
geçelim sorulara :))
80 ml benim saçıma yetermi? saç boyumu yanda görüyorsun..
4 gün sonra yıkarken kullandığın ürünler her yıkamada kullanılacakmı yoksa işlemden sonraki ilk yıkama için mi geçerli..
ikinci yıkamanı yaptın mı,görüntü hala aynı mı?
valla daha birsürü soru vardı az önce aklımda,kaçıştılar :)
neyse aklıma geldikçe delirtene kadar sorarım artık:)
yardım teklifin içinde çok teşekkür ederim..özelden yazmadım,bekletiyor ya geriliyorum :)
sıvı saç kremi yeni açılan bi yer milyoncu tarzında ama uyduruk değil lüks normal markalar flnda var 5 küsür olması düşündürdü beni şaşrdım açıkçası
Ben cimrilik yapmayayım diye 100 ml kullandım canıma okundu, meğer 60-80 ml arası kullanılırmış yani 80 ml yi saçlarına güzelce dağıtacaksın yani yeter.sülfatsız şampuan edinmen şart bu işlemi yaptıktan sonra sadece bu şampuanı kullanabilirsin çünkü tuz ve tuz türevleri keratinin düşmanı derhal çözülmesine sebep oluyor. Bu gün ilk yıkayışımdı, yarın bakım yapıp yeniden yıkayacağım ama bir şey fark etmeyecek birde dikkatimi çeken bir şey var, normalde saçlarım biraz zor kururdu ama bu sefer saçlarım sırılsıklam olmasına rağmen 10 dakikada tamamen kurudu hayret ettim demekki sağlısksız saç zor kuruyormuş...birde dikkat ettiysen önce güneş balyajlarımı uygulayıp sonra brezilya fönü yaptım bu sayede aralara attığım o nefis balyajların rengi solmayacak keh keh keh
yarın yapacağın bakım yine bağlantılı bir ürünlemi,bağımsız mı..
birde şu sülfatsız şampuanın adı nedir.cuma günü bakabilirim belki..
birde bebek şampuanları sülfatlı mı oluyor bilgisi olan varmı
aralıkta kestirmemişmiydin sen..
ehe ehe ilk soruna yorum yok malum yarın su günü :) Ben şampuanı watsons'tan aldım markası live clean, argan yağı içeren yumuşak bir şampuan beğendim açıkçası ama içine çam terebentin karıştıramayack olmak keyfimi kaçırıyor :) Bebek şampuanlarından birinde sülfat yokmuş ama hangisi olduğunu bulamadım henüz.
EKLEME
Sebamed bebek şampuanında sls yokmuş, bunun dışında erişkinler için kullanılan bioxin içerisindede sls yokmuş ama saçı çok kurutuyormuş bu da istemediğimiz bir şey...Diğer bazı bebek şampuanları ise markalarını ilk defa gördüm ve fiyatları pahalı değmez...
Tatlım sıvı saç kremi olduğunu anladım zaten ama bir kaç çeşidi var diyorum hangisiydi? Fiyatları değişiyor çünkü...bence 2 lira için değmez sen yine marketten al...
benim hiç bir fikrim yok o yüzden müdahale etmiyorum..
ayrıca özlettin kendini:)
ehe ehe ilk soruna yorum yok malum yarın su günü :) Ben şampuanı watsons'tan aldım markası live clean, argan yağı içeren yumuşak bir şampuan beğendim açıkçası ama içine çam terebentin karıştıramayack olmak keyfimi kaçırıyor :) Bebek şampuanlarından birinde sülfat yokmuş ama hangisi olduğunu bulamadım henüz.
EKLEME
Sebamed bebek şampuanında sls yokmuş, bunun dışında erişkinler için kullanılan bioxin içerisindede sls yokmuş ama saçı çok kurutuyormuş bu da istemediğimiz bir şey...Diğer bazı bebek şampuanları ise markalarını ilk defa gördüm ve fiyatları pahalı değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?