10 Aralık yazacaktım kafam karıştı pardon Aycangül ..
Doğru değil mi o zamandı kesim günü?
Bir yere de not almıştım da bulamadım.
Ama çarşamba diye hatırlıyorum.
kılıçbalığıııııı resim eklicektinnnnnnn çok merak ediorum bide ürünleri aldığın siteyi istemiştim.hemen alıp yapmak istiyorum saçlarımdan nefret ediyorummmmm
pardon canım sinameki yapacaktın..dikkatim dağıldı akşam..
şu işlem kafamı karıştırdı.akşam uygulanışını okudum..4 gün boyunca yukarıda toplayın diyordu..amaç ne anlamadım.soracaktım sana akşam unutmuşum..
15 aralık olmalı canım..ay koç burcundaydı..
Şubattaki tarih çok etkili demiştin dimi?
Bir de o zaman kestireyim bakalım azıcık.
KArşılaştırırız.
kılıçbalığı saçların cidden harika....
kılıçbalığı saçların süper olmuşş
özendimm
güle güle kullan
kılıçbalığı tatlım saçların gerçekten çok güzelnazar değmesin sen bu keratinli ürünleri hangi siteden sipariş etmiştin?söylemişsindir belki ama ben kaçırmışım :26: ayrıca sülfatsız hangi şampuanı kullanıyorsun?e hadi bari kullandığın ne ürün varsa yazar mısın ben de ürün sapıklığı var da ben şuanda j beverly hills kullanıyorum sülfatsız ve parabensiz ürünler,iden bee propolis durulanmayan yağ,şampuan öncesi bazen phyto bazen macadamia naturel oil,e bi de protekimiz var..ama istediğim sonucu elde edemiyorum..
vaaayyy saçlara bak. Kılıçbalığı güzel günlerde kullan saçlarını
kılıçbalığım maşallah diyebiliyorum sadece
tövbe etmiştim ama en kısa zamanda deneyeceğim galiba..
saçların sağlıklı hale gelmesi bu kadar basitse niye yıllardır yanan saçlarımızı geri kazanmak için ruh sağlığımızı kaybettik
Siteyi malumunuz olarak açıktan yazamıyorum özel mesaj yazabilirim.Şampuan olarak Watsons'tan life clean adında argan yağı içeren bir şampuan aldım başarılı bir şampuan fiyatı 19.90 ama eğer vaktin varsa strawberry'den tigi ürünlerine bakabilirsin çingenepembesi bir şişede çok başarılı bir şampuanı var, elimdeki şampuanlar bitince bende ondan alacağım.Ayrıca yine TİGİ'nin dumb blonde adında kimyasal işlem görmüş saçları tedavi edici keratin ve buğday proteini içeren bir saç kremi-maskesi ve ego boost isimli saç uçlarındaki kırıkların önlenmesini sağlayan yine hidrolize keratin içeren sülfatsız ürünlerini kullanıyorum tavsiye ederim(içerğinde keratin olması ve bu ürünlerin sülfatsız olması bana sürpriz oldu)...protek'i bende aldım ama ancak yarın kullanabileceğimÖyle çok ürünüm var ki hangi birini yazayım, en son redken'in anti snap(kopma önleyici) ve cat(banyo sırasında saça sıkılıp 3 dakika beklenen bir sıvı) ürünlerini kullandım ama ne işe yaradı bilmiyorum kısaca luzumsuz derim...
cevabın için çoooooook teşekkür ederimmmm tatlımmmtekrar tekrarrr nazar değmesin diyorum darısı burdaki her kızın başına diyorum ben yaklaşık 5 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,gittiğim yerde internet yokkk umarım döndüğümde kesim tarihini kaçırmam :26: herkesi çok öpüyorum döndüğümde görüşürüz
Darısı başınıza o zaman canım ne diyebilirim ki, çok teşekkür ederimkılıçbalığı saçların harika görünüyor canlı parlak ve gür,Allah nazarlardan korusun
lütfennn bizimde böyle saçlarımız olsunn
cevabın için çoooooook teşekkür ederimmmm tatlımmmtekrar tekrarrr nazar değmesin diyorum darısı burdaki her kızın başına diyorum ben yaklaşık 5 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,gittiğim yerde internet yokkk umarım döndüğümde kesim tarihini kaçırmam :26: herkesi çok öpüyorum döndüğümde görüşürüz
kırmayıp resim koyduğun için çok tşk ederim kılıçbalığı saçlarına dicek bişey bulamadım.mükemmel ötesi.
Darısı başınıza o zaman canım ne diyebilirim ki, çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim pisicik, aminnn :)
Baktım olacak gibi değil bari koyayım dedimdarısı başına canım, sende yap muhakkak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?