Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kılıçbalığıııııı resim eklicektinnnnnnn çok merak ediorum bide ürünleri aldığın siteyi istemiştim.hemen alıp yapmak istiyorum saçlarımdan nefret ediyorummmmm

Canım 2. yapışımda öğretmek anlamında aşama aşama resim ekleyeceğimi söyledim, benim şu an ekleyeceğim resimden bir şey anlayamazsınız çünkü saçlarım zaten dümdüzdür halada dümdüz, burdan ne anlayabilirsiniz ki? keşke uygulamadan evvel çekseydim yanıkların resmini

Yukarıda mı toplanacakmış? Oldu 6 ay boyunca saçına toka takmasan bile toplu gibi durur herhalde :) Ben aşamaları yazacağım yapmak isteyenler için hatta resimli bir konu açacağım 2. uygulamayı yaparken...

Kızlar yoğun istek üzerine keratin bakımından sonra saçlarımın resimleri...biraz evvel çektim ama saçlarımı kurutur kurutmaz ördüğüm için dalgalı görünüyorlar, umarım sağlık açısından bir fikir verir size...

kılıçbalığı tatlım saçların gerçekten çok güzel nazar değmesin sen bu keratinli ürünleri hangi siteden sipariş etmiştin?söylemişsindir belki ama ben kaçırmışım :26: ayrıca sülfatsız hangi şampuanı kullanıyorsun?e hadi bari kullandığın ne ürün varsa yazar mısın ben de ürün sapıklığı var da ben şuanda j beverly hills kullanıyorum sülfatsız ve parabensiz ürünler,iden bee propolis durulanmayan yağ,şampuan öncesi bazen phyto bazen macadamia naturel oil,e bi de protekimiz var..ama istediğim sonucu elde edemiyorum..

kılıçbalığı saçların cidden harika....

kılıçbalığı saçların süper olmuşş
özendimm
güle güle kullan

Çok teşekkür ederim, nazar değmesin deyin kızlar , saçlarında problem olan herkese keratin bakını tavsiye ederim saçlarım eski sağlığına geri döndü Darısı Aycangül ve tüm ihtiyacı olanların başına

Siteyi malumunuz olarak açıktan yazamıyorum özel mesaj yazabilirim.Şampuan olarak Watsons'tan life clean adında argan yağı içeren bir şampuan aldım başarılı bir şampuan fiyatı 19.90 ama eğer vaktin varsa strawberry'den tigi ürünlerine bakabilirsin çingenepembesi bir şişede çok başarılı bir şampuanı var, elimdeki şampuanlar bitince bende ondan alacağım.Ayrıca yine TİGİ'nin dumb blonde adında kimyasal işlem görmüş saçları tedavi edici keratin ve buğday proteini içeren bir saç kremi-maskesi ve ego boost isimli saç uçlarındaki kırıkların önlenmesini sağlayan yine hidrolize keratin içeren sülfatsız ürünlerini kullanıyorum tavsiye ederim(içerğinde keratin olması ve bu ürünlerin sülfatsız olması bana sürpriz oldu)...protek'i bende aldım ama ancak yarın kullanabileceğim Öyle çok ürünüm var ki hangi birini yazayım, en son redken'in anti snap(kopma önleyici) ve cat(banyo sırasında saça sıkılıp 3 dakika beklenen bir sıvı) ürünlerini kullandım ama ne işe yaradı bilmiyorum kısaca luzumsuz derim...

vaaayyy saçlara bak. Kılıçbalığı güzel günlerde kullan saçlarını

Teşekkür ederim Ayşeciğim

Son düzenleme:
kılıçbalığım maşallah diyebiliyorum sadece
güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım..AMİN
tövbe etmiştim ama en kısa zamanda deneyeceğim galiba..
saçların sağlıklı hale gelmesi bu kadar basitse niye yıllardır yanan saçlarımızı geri kazanmak için ruh sağlığımızı kaybettik

Son düzenleme:

Bir bilsem...ve saçlarımızı bakımlarla aylarca tedavi etmeye uğraşıp en ufak sağlık belirtisi gördüğümüzde niye hemen boya, yanlış kesim veya ihmalkarlıklarla mahvediyoruz bilemiyorum...bu uygulamayı keşfedene ve yaygınlaşmasını sağlayana allah sıkıntı vermesin ne diyeyim :) Çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda başına :)

Son düzenleme:
kılıçbalığı saçların harika görünüyor canlı parlak ve gür,Allah nazarlardan korusun
lütfennn bizimde böyle saçlarımız olsunn

kılıcbalıgı sacların harıka gorunuyor Allah nazarlardan korusun

lutfen bızımde boyle saclarımız olsun

Son düzenleme:

kırmayıp resim koyduğun için çok tşk ederim kılıçbalığı saçlarına dicek bişey bulamadım.mükemmel ötesi.

kılıçbalığı saçların harika görünüyor canlı parlak ve gür,Allah nazarlardan korusun
lütfennn bizimde böyle saçlarımız olsunn
Darısı başınıza o zaman canım ne diyebilirim ki, çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim pisicik, aminnn :)

kırmayıp resim koyduğun için çok tşk ederim kılıçbalığı saçlarına dicek bişey bulamadım.mükemmel ötesi.

Baktım olacak gibi değil bari koyayım dedim darısı başına canım, sende yap muhakkak...

yapıcam yapıcam koydum kafayada yanlız ürünü inceledim tek ürünmü bu sadece onu alıp yapıcam ölemi başka bişi almıcam yanında yani ayrıca fiyatta okadar pahalı deil.kuaförlerin verdiği fiyatı göz önünde bulundurursak 350-400 lerden bahsediolar.buradaki fiyatı görünce kafam karıştı açıkcası.üstelik tek kullanımlık değil.birde kafama takılan bir başka şeyde saçlarım çoook kötü benim incecik tüy gibi ister istemez korkuorum bişi olcak diye.hatta saçımın şuanki halini bende göstericem size ve uygulıcam bunu kafamdaki soru işaretleri çözülürse,yaptıktan sonrada koyarım resim hemde herkese fikir olur.tabi yapmam için önce kararsızlığımdan ve korkumdan kurtulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…