Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kılıçbalığı, malzemeleri aldığın siteyi bana da özel mesaj atabilir misin? saçların muhteşem olmuş ben özelden mesaj yazmıştım ama mesaj kutum dolmuş. eğer cevap yazdıysan gelmedi. o yuzden burdan yazayım dedim.

Evet cevap yazmaya uğraştım ama mesaj kutun doluydu, iyi olmuş boşalttığın, yazdım...

Fiyat konusunda genel olarak zaten piyasa bu ama bundan sonra kimseye link göndermeyeceğim herkes biraz araştırsın öyle bulsun, insanlara ürünün linkini bile verip kolayca ulaşmalarını sağlıyoruz hala dırdır ediyorlar utanmasalar gelip sen yap ama yanlışlıkla yakarsan sana dava açarız tiriplerine girmişler.isteyen yapar isteyen yapmaz yahu bu kadar özel mesaj yazmanın anlamı nedir anlayamadım sinir oldum...Lütfen sizde size özelden ilettiğim linki kimseye vermeyin arkadaşlar bunlar yakında sitenin sahibi sen misin falan diye sormaya başlayacaklar çünkü arsızlaşıp!

Benim saçlarım kadar kötü olamaz tatlım saçların benim hem yanık ve lastik lastik hem uçları tüy gibiydi vallahi bilemiyorum doğru uygularsan bir problem olmaz ama neticede 230 derecelik saç düzleştirici uygulaman gerekiyor o tüy gibi saçlara, yani haddinden fazla defa bir tutamın üzerinden geçersen bu defa yakma ihtimalin var, eğer benim tecrübem var ben yapabilirim diyorsan al ve uygula ama yok ben normalde saçıma fön bile çekemem, saçımı düzleştiremiyorum diyorsan hiç deneme allah korusun daha beter olabilir...

Son düzenleme:
bugün maya günü...
daha önce hiç maya sürmedim saçlarıma ama bugün çok heveslendim ve yapmaya karar verdim. Acaba abartıp bir de yumurta kırsam mı içine? Protein günü yaa..

bugün maya günü...
daha önce hiç maya sürmedim saçlarıma ama bugün çok heveslendim ve yapmaya karar verdim. Acaba abartıp bir de yumurta kırsam mı içine? Protein günü yaa..
canım bende 11:30 da maya maskesi uyguladım
birazdan yıkayacağım
iki defa yağ sürdüm, yağ günlerinde
hemen farketti yaaaa
bayıldım saçlarıma
bir de kesim günlerinde kestirince ohh

canım bende 11:30 da maya maskesi uyguladım
birazdan yıkayacağım
iki defa yağ sürdüm, yağ günlerinde
hemen farketti yaaaa
bayıldım saçlarıma
bir de kesim günlerinde kestirince ohh

ben de kesim gününü bekliyorum. Aslında kestirmeye pek kıyamıyorum ama 1 yıl olacak makas deymeyeli saçlarıma

Kızlar bu maya maskesinin nasıl yapıldığını yazarmısınız.acil yazarsanız ben de uygulamayı düşünüyorum.Evde kuru maya var.toz olanlarından. bugünü kaçırmak istemiyorum

maya günü yağ günü nerden biliyonus kıslar ben sadece burcumun büyüyen fazda olduğu zamanı dikkat ediyom
nereden bakabilirim bu özel günlere

bugün maya günü...

yumurta mayayı sıkıştırabilir belki..dene bakalım nasıl olacak..
zamk gibi olursa hiç sürme zaten..ayrı ayrı yap..

Kızlar bu maya maskesinin nasıl yapıldığını yazarmısınız.acil yazarsanız ben de uygulamayı düşünüyorum.Evde kuru maya var.toz olanlarından. bugünü kaçırmak istemiyorum

suyla eritip losyon haline getir..sonrada saç diplerine sür..yalnız çok çabuk kuruyan bir maske..kuruyuncada saçtan temizlemek daha zor oluyor..
ben sürdükten sonra streç film sarıyorum saçıma..böylece kurumuyor..zaten yarım saat beklesen yeter.birde bunun üzerine havlu sar yada bere gibi birşeyle sıcak tut..
sonra arınana kadar durula.şampuanlamasan bile saç yağından arınmış oluyor..

Maya protein günüüüüü :) Akşam eve döner dönmez protek maskeyi deneyeceğim, bakalım ne menem şeymiş :) Hatta önce maya maskesi yapıp yıkadıktan sonra protek'i de kullanabilirim :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım.msjını almadan önce ugulamıştım.yarım bardak suya 2 tatlı kaşığı koymuştum.Bayağı bir sulu oldu.yine de işe yarar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…