kılıçbalığı, malzemeleri aldığın siteyi bana da özel mesaj atabilir misin? saçların muhteşem olmuşben özelden mesaj yazmıştım ama mesaj kutum dolmuş. eğer cevap yazdıysan gelmedi. o yuzden burdan yazayım dedim.
yapıcam yapıcam koydum kafayada yanlız ürünü inceledim tek ürünmü bu sadece onu alıp yapıcam ölemi başka bişi almıcam yanında yani ayrıca fiyatta okadar pahalı deil.kuaförlerin verdiği fiyatı göz önünde bulundurursak 350-400 lerden bahsediolar.buradaki fiyatı görünce kafam karıştı açıkcası.üstelik tek kullanımlık değil.birde kafama takılan bir başka şeyde saçlarım çoook kötü benim incecik tüy gibi ister istemez korkuorum bişi olcak diye.hatta saçımın şuanki halini bende göstericem size ve uygulıcam bunu kafamdaki soru işaretleri çözülürse,yaptıktan sonrada koyarım resim hemde herkese fikir olur.tabi yapmam için önce kararsızlığımdan ve korkumdan kurtulmam lazım
canım bende 11:30 da maya maskesi uyguladımbugün maya günü...
daha önce hiç maya sürmedim saçlarıma ama bugün çok heveslendim ve yapmaya karar verdim. Acaba abartıp bir de yumurta kırsam mı içine? Protein günü yaa..
canım bende 11:30 da maya maskesi uyguladım
birazdan yıkayacağım
iki defa yağ sürdüm, yağ günlerinde
hemen farketti yaaaa
bayıldım saçlarıma
bir de kesim günlerinde kestirince ohh
yeni tarihleri sabırsızlıkla bekliyorumm
bugün maya günü...
daha önce hiç maya sürmedim saçlarıma ama bugün çok heveslendim ve yapmaya karar verdim. Acaba abartıp bir de yumurta kırsam mı içine? Protein günü yaa..
Kızlar bu maya maskesinin nasıl yapıldığını yazarmısınız.acil yazarsanız ben de uygulamayı düşünüyorum.Evde kuru maya var.toz olanlarından. bugünü kaçırmak istemiyorum
canım bende 11:30 da maya maskesi uyguladım
birazdan yıkayacağım
iki defa yağ sürdüm, yağ günlerinde
hemen farketti yaaaa
bayıldım saçlarıma
bir de kesim günlerinde kestirince ohh
maya günü yağ günü nerden biliyonus kıslar ben sadece burcumun büyüyen fazda olduğu zamanı dikkat ediyom
nereden bakabilirim bu özel günlere
suyla eritip losyon haline getir..sonrada saç diplerine sür..yalnız çok çabuk kuruyan bir maske..kuruyuncada saçtan temizlemek daha zor oluyor..
ben sürdükten sonra streç film sarıyorum saçıma..böylece kurumuyor..zaten yarım saat beklesen yeter.birde bunun üzerine havlu sar yada bere gibi birşeyle sıcak tut..
sonra arınana kadar durula.şampuanlamasan bile saç yağından arınmış oluyor..
canım konunun ilk sayfadaki başlangıç mesajına bak..orada veriyorum ve her hafta güncelliyorum.
bu haftanın tarihleri ne zaman geliyor??:79:
yeni tarihler ilk sayfada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?